SkullKrusheR Posted September 23, 2021 Report Posted September 23, 2021 22 hours ago, Baal said: Da, da, pola pesama su do jaja, a pola težak smor. Summer Set Fire to the Rain najbolja imho. Doduše najbolji mi je prvi od povratka potpis na sve tri stavke. Quote
Haos sam ja Posted September 24, 2021 Report Posted September 24, 2021 Obrnuh baš sinoć TBEITBN, bolji je stvarno u odnosu na moje sećanje o njemu. Sad mi neke stvari odatle dosta bolje zvuče nego kad je izašao album. Plus je produkcija na njemu nadrkana maksimalno. Summer sets fire i meni omiljena sa novog, hitčina. Quote
Talvi Posted September 25, 2021 Report Posted September 25, 2021 "tako je, slažem se" sa svima ovde, Scavengers i Summer naj hitovi, ima lepih pesmica još a ima i fillera, sve u svemu moglo je bolje naravno ali se i ovako presluša baš fino ipak Quote
Haos sam ja Posted February 1, 2022 Report Posted February 1, 2022 Sad kad je sve lepo odležalo mogu reći da su mi samo Dreamer i poslednja pesma bezveze, sve ostalo valja. Bend i po. Quote
Haos sam ja Posted February 13 Report Posted February 13 Dustin izbacuje novi solo album ove godine, klasik americana kaubojac izgleda Quote
Recommended Posts