+GoThDOLL+ Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 (edited) Tvrdje je ovo moralo... suvise Radiohead da se edituje odmah, ne kazem da je lose, naprotiv... samo sam se nadao necem malo drugacijem Edited July 22, 2009 by +GoThDOLL+ Quote
niking Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 pa ja nisam rekao da mi je los... samo da sam ocekivao nesto drugacije nakon 4-5 slusanja, samo jos poslednja pesma mi se ne svidja Quote
Baal Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 Pa slušamo Thrice, kako drugačije. Posle 10og slušanja mi baš legao album, jebi ga, tako i Emperor - Prometheus sam vrteo 15 puta dok ga nisam skroz zavoleo (dobro, ne mogu da poredim ova dva albuma, al' eto). Ima par kul Radiohead fora, tipa Circles pesma, a Talking Through Glass ima jebački refren. Quote
Lunar Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Circles je najbolja pesma na albumu. Inache neznam sta prichate, meni je album bio skorz okej odma posle prvog slusanja, ali videcmeo dalje. Quote
Simadin Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Ja preslusao jednom i delovao mi ispod ocekivanja, ali sto kaze Lunar, videcmeo Quote
^Suicide_Pony^ Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 http://rapidshare.com/files/259554650/T-B-2009.rar Quote
Baal Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Pojavio se V0 bez voiceovera na wafflesu. Quote
Azizam Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Nema veze što je Radiohedičan, tekstovi su dobri i album je kao celina baš zgodno upakovan. Prija. Quote
streetspirit Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 "Dobar Beggars, jako dobar, dosta dobar, samo malo dosadan jebes mu mater." Zoran Radmilovic U svakom slucaju, logican sled Vheissu-a, tako da super thumbs up ! ! : D Quote
Baal Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Misliš logičan sled Alchemy Indexa III i IV? Quote
streetspirit Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Misliš logičan sled Alchemy Indexa III i IV? Pa ne znam bas, meni se Zemlja i Vazduh nisu bas nesto dopali, a ni Voda. Iz tog peroida volim samo Vatru + Night Diving. Beggars mi je dosta dobar, a nekako mi deluje kao blaza, rock varijanta (uopsteno receno) Vheissu-a. Quote
streetspirit Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Poslusao sam juce posle dosta vremena Vodu, Vazduh i Zemlju i mogu vam reci da mi je utisak sad dosta drugaciji. Voda mi je i dalje presladunjava, Vazduh je pristojan, al' sam se zato primio do jaja na Zemlju. Ubiva ! ! Cak je mozda bolja i od Vatre. Al' jedna stvar nikako da mi izadje iz glave..refren za Digging My Own Grave..neodoljivo me podseca na neki ex-Yu hit..Prljavo Kazaliste, Parni Valjak, Djole Balasevic..ima nesto tu garant : ) Quote
niking Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 http://www.altpress.com/features/entry/in_the_studio_thrice/ it definitely has some elements of underground ‘90s grunge—like chord turns and some of that dirtiness. Other than that, it’s hard to say. It’s definitely the most natural progression from record to record that we’ve had in a while. We did The Alchemy Index, which was totally different [from Vheissu]. Then Beggars was kind of the reaction against that. This kind of makes sense coming out of Beggars, but it’s definitely a different record. Quote
Shores Of Antartica Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 Da ozivimo temu: Skidajte album 1 Quote
Oak Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 Posle dva slušanja nije loš album, ali mi se čini da je slabiji od beggars, ne izdvaja mi se nijedna pesma. Slušaće se ovo narednih dana, siguran sam da će se utisak popraviti. Quote
Baal Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Super je album, nije mi se nešto svideo na početku, isto kao Beggars, ali sada mi je sjajan. Quote
Baal Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 Ovaj rip gore je loš, ja sam mislio da su oni nešto sjebali u mixu i skroz pojačali bass... Skinuo sam Vinyl rip FLAC sa wafflesa i mnogo je bolje. Quote
Recommended Posts