Jump to content

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Tvrdje je ovo moralo... suvise Radiohead :D

da se edituje odmah, ne kazem da je lose, naprotiv... samo sam se nadao necem malo drugacijem

Edited by +GoThDOLL+
Posted

pa ja nisam rekao da mi je los... samo da sam ocekivao nesto drugacije

nakon 4-5 slusanja, samo jos poslednja pesma mi se ne svidja :D

Posted

Pa slušamo Thrice, kako drugačije. :D Posle 10og slušanja mi baš legao album, jebi ga, tako i Emperor - Prometheus sam vrteo 15 puta dok ga nisam skroz zavoleo (dobro, ne mogu da poredim ova dva albuma, al' eto). ;) Ima par kul Radiohead fora, tipa Circles pesma, a Talking Through Glass ima jebački refren. :rockdevil:

Posted

Circles je najbolja pesma na albumu. Inache neznam sta prichate, meni je album bio skorz okej odma posle prvog slusanja, ali videcmeo dalje.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Misliš logičan sled Alchemy Indexa III i IV?

Pa ne znam bas, meni se Zemlja i Vazduh nisu bas nesto dopali, a ni Voda. Iz tog peroida volim samo Vatru + Night Diving. Beggars mi je dosta dobar, a nekako mi deluje kao blaza, rock varijanta (uopsteno receno) Vheissu-a.

Posted

Poslusao sam juce posle dosta vremena Vodu, Vazduh i Zemlju i mogu vam reci da mi je utisak sad dosta drugaciji. Voda mi je i dalje presladunjava, Vazduh je pristojan, al' sam se zato primio do jaja na Zemlju. Ubiva ! ! Cak je mozda bolja i od Vatre. Al' jedna stvar nikako da mi izadje iz glave..refren za Digging My Own Grave..neodoljivo me podseca na neki ex-Yu hit..Prljavo Kazaliste, Parni Valjak, Djole Balasevic..ima nesto tu garant : )

• 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

http://www.altpress.com/features/entry/in_the_studio_thrice/

it definitely has some elements of underground ‘90s grunge—like chord turns and some of that dirtiness. Other than that, it’s hard to say. It’s definitely the most natural progression from record to record that we’ve had in a while. We did The Alchemy Index, which was totally different [from Vheissu]. Then Beggars was kind of the reaction against that. This kind of makes sense coming out of Beggars, but it’s definitely a different record.

• 3 months later...
Posted

Posle dva slušanja nije loš album, ali mi se čini da je slabiji od beggars, ne izdvaja mi se nijedna pesma.

Slušaće se ovo narednih dana, siguran sam da će se utisak popraviti.

Posted

Ovaj rip gore je loš, ja sam mislio da su oni nešto sjebali u mixu i skroz pojačali bass... Skinuo sam Vinyl rip FLAC sa wafflesa i mnogo je bolje.