Baal Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Amaranth je akustični bend Danila Nikodinovskog (frontmen sastava Consecration) čiji je prvi studijski snimak snimio Nikola Vranjković (Block Out), uz komentar da je "Amaranth nešto najlepše što je imao priliku da snimi". Amaranth je u početku zamišljen kao akustični studijski projekat koji neće imati žive nastupe. Međutim, zbog ogromnog broja pozitivnih reakcija koje je bend dobio na nastupu sa bendovima Antimatter i Leafblade (4. decembar 2007, SKC Livingroom) i Danny Cavanaghom iz Anatheme (9. mart 2008, SKC Livingroom), Amaranth je zahvaljujući fanovima aktiviran i koncertno, potpomognut Nikolom Milojevićem (Consecration) na drugoj gitari. Tokom leta se očekuje snimanje albuma. Have the Right to Remain Silent EP možete downloadovati sa sledeće adrese: http://users.pandora.be/cmb/amaranth Ostale pesme imate na majspejsu projekta: http://www.myspace.com/amaranthserbia Amaranth pravi svirku 26. juna u SKC Livingroomu, ulaz počinje u 22h. Biće autorskih i obrada + gosti iznenađenja. Quote
ba+a. Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 aj hev rajt tu rimejn sajlent je prelep stvarno samo kolko sam cuo na snimcima, mora vokal da se vezba posto ima dosta falsheva Quote
:matija Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 konacno tema odlican ste bend i sve pohvale za obe svirke i demo.. izgleda da necu moci da vas gledam 26., al' nema veze bice jos prilika Quote
Imrahil Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Odlican bend, jako lepa muzika, samo napred Quote
DBrave Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 odlican bend, slusao sam ih oba puta kud su nastupali i svidja mi se, ALI koliko god vam ovo smesno zvucalo, 26.juna je polufinale na EP tako da svirka ne sme poceti pre pola 12, jbg Quote
Despot! Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Baš mi je drago što je ovo zaživelo među publikom. Sećam se, sad već davno, kada je Danilo ovo snimio, kad smo još bili klinci, i mogu reći da mi se jako dopalo. Good luck! Quote
Apeiron Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Sećam se, sad već davno, kada je Danilo ovo snimio, kad smo još bili klinci, i mogu reći da mi se jako dopalo. I meni uspomene naviru Quote
Angelystor Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Lose the Johnny Depp kid and you are all right. Quote
Baal Posted June 15, 2008 Author Report Posted June 15, 2008 Btw. nije ovo demo bend, ima izdat onaj EP iz 2003. A to za polufinale EP, jbg, pratite preko livescore u livingroomu, valjda ima domet. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Veoma jedinstven bend na nashoj sceni kad bi nagovorili Mitu iz BO da bude vocal bend bi bio savrshen ...silent je predobar\m/ Quote
negative creep Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Ne, ne, ne treba BO 2..narocito jer je vokal jedino sto me odbija da ih slusam (mislim na BO).. Danilo Quote
Buddha Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 imamo dosta zanimljivih pesama za repertoar, bice lepo Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Sad razmisljam bilo bi ok obraditi i lepu lukic u vashoj izvedbi nekako ima tu atmosferu\m/ Quote
AstralliS Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Pa ako bio Zec, trebalo bi da se pojave uskoro. Mene zanima je l' snimano? Quote
Baal Posted June 30, 2008 Author Report Posted June 30, 2008 Nije bio Zec, a nije ni snimano, jer je kamermana opičilo sunce i uspavao se. :\ A ako neko ima slike nek okači. Quote
gavrosaurus Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 А шта је ово? Јеееееее ли? http://www.youtube.com/watch?v=rQLGI6e-O1o Какав је ружан овај лево, са качкетом! Quote
Lunar Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Ste mozda razmisljali da ubacite bubnjara u bend, mozda bi zvucalo bolje? mozda? :\ Quote
Buddha Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Spleen (Radio Edit) na MySpace stranici - www.myspace.com/amaranthserbia Quote
Recommended Posts