Axeanosilas Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Видех да нема тема... Пласирасмо се на СП. Нервирао сам се много. Нишлије су сјајно навијале. Видео сам ону смрадину Вујовића у публици, надам се да га је неко изломио.
darkonet Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Iskreno zasluzili smo da se plasiramo na SP Navijanje je bilo extra i stvarno sve utakmice treba da se igraju u Nisu Vujevica nisam video, mozda mi je to promaklo ali da je smrad jeste iako je bio najbolji igrac na svetu i sto kaze prethodni post valjda ga je neko izlomio Najsmesnija mi je bila izjava Bojinovica na SOS-u da bi ovde u Nisu dobili i Svetskog prvaka Daleko smo mi jos od toga.............. ali samo napred i bice bolje!!!!!
Nimrod Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Gotivim rukomet. Velika je gre'ota kako ga je urnisala i srozala srpsko-crnogorska bagra. I kojekakvi sps-ovci,jebo im ja pas mater. U Nisu je bila ludnica,kako mi je drago sto su se plasirali...ima momaka koji se bore,valjda ce sve to stati na noge...
AstralliS Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Mislim da ova generacija ima i potencijala i motiva da napravi nešto veliko, možda već na SP-u.
lemmy sixx Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Nisam gledao tekmu,ali svaka cast nasima.Ajde da se napokon plairamo.
AstralliS Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Offtopic: Je l' prati neko odbojku - svetsku ligu?
vudun Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 (edited) Bio sam na toj utakmici. Pored samog stručnog štaba koji je ručno beležio na papiru sa kojih pozicija su Česi najneugodniji/ugodniji. Paklena, ali paklena atmosfera ... poseta nadmašila i sam kapacitet dvorane da igla ne mož' pasti + što je Čair najakustičnija dvorana u našoj zemlji. I tako mi odosmo na SPs, a Bojinović je neviđeni fanatik i kapa mu dole. Da vidite šta je samo radio posle utakmice. Edited July 4, 2008 by VooDoo SoloSouL
Шарки Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Много волим да гледам рукомет (то ми је у генима, хаха, кева ми је играла рукомет), и много ми је драго што су и мушка и женска репрезентација прошле квалификације и што коначно учествујемо негде!
kuruz Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Мислим да од Wizard of Gore-a нема срећнијег човека ових дана...
WIZARD OF GORE Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 aha ali na žalost moj omiljeni igrač će se povući do tog prvenstva btw. nema ni govora o medalji naše repke još par godina...nemojte da se zanosite sa nekim prognozama.....samo vreme će pokazati
Baal Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Razbismo Egipat, baš mi se sviđa kako igra ova reprezentacija, biće zanimljivo u našoj grupi.
Grob Bez Dna Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 (edited) prvo pol nikako, u drugom smo jebali mater.golman najvise. Edited January 17, 2009 by Milenko Tepic
WIZARD OF GORE Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 egipat je treća liga svtskog rukometa....sutra u meču sa Dancima će se videti ko koliko vredi, što manje vidimo bojinovića i toskića u igri - to su nam veće šanse za povoljan rezultat
hypnos Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 nadam se da ce ovi nasi prenositi taj mec,volio bih da gledam vasu reprezentaciju bolje nego sto prikazuju hrvate samo mi nije jasno zasto kazete za Vujevica da je smrad i da ga treba izlomiti?
WindrideR Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 E da nam nije ovog sporta, da ga 'ebem, ako bismo mi imali cemu da se poradujemo, kada je nasa zemlja u pitanju
WIZARD OF GORE Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 samo mi nije jasno zasto kazete za Vujevica da je smrad i da ga treba izlomiti? zato što je smrad i zato što ga treba izlomiti
Шарки Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 (edited) Данци су зајебани, врло јаки и неће нам дати да се упувамо, осим ако се не залепимо на шестерац и не дамо њима да се упувају. Египат је ипак преслаб, видећу нас против Данаца и Норвежана. П.С. Штета што нисмо у групи са Аустралијом, то би било пишање. Edited January 17, 2009 by Шарки
WIZARD OF GORE Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 znaš koga su su australci pobedili u baražu za odlazak na prvenstvo? to je da umreš od smeha guglaj malo ako te ne mrzi
Шарки Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 In final tournament for World Championship qualification, Australia beat Cook Islands with 32:11 :) :) Jебем ти 'лебац. :)
WIZARD OF GORE Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 a najviše sam se smejao kad sam pročitao da su ameri odustali od kvalifikacija zbog finansijskih problema
phantasm of the living Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 a najviše sam se smejao kad sam pročitao da su ameri odustali od kvalifikacija zbog finansijskih problema :udri:
Шарки Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Хаварија. Него, кад играмо следећу утакмицу, мрзи ме да тражим.
phantasm of the living Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Koliko sam ja u toku, protiv Danaca u nedelju. Tj, danas.
Шарки Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Одлично. Забадам испред ТВ да гледам. Хвала на информацијама.
Recommended Posts