Hail Metal Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Djuro Kapa legendarni pivot naseg klupskog rukometa , pokusavam neku sliku da nadjem ali ne ide . Rukometni Grusanovic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Ja sam zadovoljan učinkom naših protiv Švedske. Očekivao sam bukaki gori nego od Rumunije, kad ono - naši ne samo da su se dobro držali, nego su mi sredinom drugog poluvremena (kad je bilo 2 razlike za nas) delovali kao ekipa koja je bliža pobedi. Međutim, naši ne umeju da prelome utakmicu - čim su Šveđani poveli 2 razlike, izgubili su živce, a tako velike ekipe ne igraju. Uglavnom, imamo odlične igrače koji mogu da odluče utakmicu i protiv najjačih, ali nemamo uigran tim i odgovarajuću taktiku. Sličan problem kao u fudbalu, veliki u klubovima, u reprezentaciji samo individualno i na mišiće pokazuju kvalitet. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Sudije masakrirale Poljake, ne vredi, Danska i Svedska moraju da prodju, to je odluceno jos ranije, isto kao sto je Turska u basketu morala da bude u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Mi smo u Srbiji stvarno navikli na ta sranja kad čovek razmisli. U životu, u sportu, stalno suđenje protiv nas Realno, tako je, nismo mi ništa umislili da svi kenjaju protiv Srbije. Što sudije sinoć nisu pravile i greške koje bi oštetile Švedsku? A Srbiji su usrali BAR 3 - nedosuđen sedmerac skrivljen na pivotu koji je bio SAM ispred golmana na liniji 6 metara, srušen i dosuđeno 9 metara (u sledećem napadu isključen isti taj Toskić); Napad Švedske sa igračem manje od celih 2 minuta, bez pasivnog napada; i stvarno smejurija ne dosuditi korake kad lik napravi 5 a dozvoljeno je 3 Mada čudno mi, eno srpski rukometni savez na 4. mestu u svetu na sajtu IHF, a ne dobija nikakvo poštovanje na međunarodnim takmičenjima Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Оно што ми играмо није рукомет,мука је оно и гледати.Кад изађемо из осамдесетих можда и урадимо нешто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Evo, i Hrvati gube na potpuno istu foru kao i mi. Ako je za neku utehu, pošto su poslednjih godina baš oni dominirali. Sutra lako može da se preokrene, pa da mi dominiramo, u rukometu se odnos snaga konstantno menja. Imamo evropsko na našem terenu, sad neka se izborimo za učešće na olimpijskim igrama i biće prilike za uspehe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 (edited) Hrvati izgubili od Svedjana ajoj kakav mec. 29-25 za Skandinavce. Da smo mi imali onakvo sudjenje dobili bi garant.Dominirao nas dijasporac Dalibor Doder uvalio covek 7 ili 8 golova a krece se kao silo. Ono sto je sigurno da je ovo pocetak pada Hrvatskog rukometa.Onakve greske na terenu su uzasne za svetskog sampiona. Hrvati naravno isfrustrirani a kako i ne bi. Edited January 23, 2011 by Schneider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Meni je samo zao sto se nisam kladio na rukomet , sve dolazi realno , izuzev onog usera od strane Argentinaca , evo i danas ce Poljaci pobediti sigurno , kvota 1.30 , a mislim i da ce biti preko 4 razlike . Hrvati izgubili od Svedjana ajoj kakav mec. 29-25 za Skandinavce. Da smo mi imali onakvo sudjenje dobili bi garant.Dominirao nas dijasporac Dalibor Doder uvalio covek 7 ili 8 golova a krece se kao silo. Ono sto je sigurno da je ovo pocetak pada Hrvatskog rukometa.Onakve greske na terenu su uzasne za svetskog sampiona. Hrvati naravno isfrustrirani a kako i ne bi. Da u pravu si da su Hrvati danas imali dobro sudjenje , prakticno su ih sudije vratile u igru , Balic vidno ogorcen , mislim da nece on josh dugo igrati za njih , vidi se da mu je pun kurac . Mi sa ovakvim strucnjacima od trenera nista necemo uraditi , u to sam siguran . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Meni je samo zao sto se nisam kladio na rukomet , sve dolazi realno , izuzev onog usera od strane Argentinaca , evo i danas ce Poljaci pobediti sigurno , kvota 1.30 , a mislim i da ce biti preko 4 razlike . Da u pravu si da su Hrvati danas imali dobro sudjenje , prakticno su ih sudije vratile u igru , Balic vidno ogorcen , mislim da nece on josh dugo igrati za njih , vidi se da mu je pun kurac . Mi sa ovakvim strucnjacima od trenera nista necemo uraditi , u to sam siguran . Potpuno si u pravu. Mada sad kad razmislim mora se neki kontinuitet napraviti makar i sa losijim trenerom. Ne mozemo samo seci ko repu, prvo Cvetko pa Sead pa sad Vukovic.. Al da je trener los to se slazem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Biće od ovih momaka svetska reprezentacija za par godina. U odbrani znaju odigrati dobro, eno i Marjanac zablistao par puta sa ludim odbranama. Da se smeni trener, postave bolje šeme za napad, posebno sa igračem više, više igre na krila i to je to, biće luda reprezentacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Шта би данас,нисам гледао. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 (edited) Шта би данас,нисам гледао. Класика, засрање на крају. Мало играчи, мало их судије унаказише... Edited January 23, 2011 by Мајор Гашпар Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 (edited) Наша игра к'о шпанска серија.Напето,напето ал' у ствари знаш како ће све да се дешава од почетка до краја. К'о да нас Љиљана Павић тренира... Edited January 23, 2011 by El Karnisero Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Опет смо водили на полувремену и изгубили на крају... Још се Пољаци одлепише на пет разлике средином другог полувремена, међутим ми их престигнемо 2 минута пре краја и онда се начисто изгубимо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Bilo je i najgluplje isključenje u istoriji rukometa, naravno dosuđeno našem igraču, nekih 5 minuta pre kraja. Jos onaj 'šut' posle zvižduka haha, dobio lik isključenja zato što je bacio loptu pola sekunde posle zvižduka sudija Opet nisam primetio da je neka sudijska odluka oštetila Poljake, a baš sam pazio. Bilo je mnogo svetlih tačaka, kao što rekoh, biće ovo odlična ekipa za godinu-dve. Bio je i lud gol sa krila, uz faul, iz okreta, bez gledanja Potez prvenstva možda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Nadam se da ce Vukovic otici sada konacno(sa sve onom seljackom mindjusom). Sjebali smo OI u Londonu i uopste smo podbacili. OSTAVKA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Je l' ima još turnira na kojima se može plasirati na OI? Ili na neku poziv foru da se igra tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Ima sigurno , gde ce kvalifakicioni turniri bez Rusa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Pa valjda i evropsko prvenstvo nešto znači. Ako osvojimo zlato na našem terenu, možda nas to odvede na OI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Pa valjda i evropsko prvenstvo nešto znači. Ako osvojimo zlato na našem terenu, možda nas to odvede na OI. Haha najjace da cemo zlato bas da zveknemo. Pa EP je isto ko i SP samo nema neke zalutalog tima van Evrope. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 evropsko je jace od svetskog , tu ce igrati Rusija,Crna Gora,Slovenija , a ne neki africki anonimusi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Evropsko se na našem terenu igra, a ne u Skandinaviji, alo bre. Ako to ne znači ništa, onda ne znam šta znači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Titula !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 И поново ће Бутулија да се жали како првенство није регуларно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Naravno da nije regularno . Jebo rukomet . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts