Narsil Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 ja sam napisao nesto hipoteticki...ako nesto,onda cemo videti sta nesto dalje...niti sam pomenuo igrace,niti kazne,al ti si tako video...da treba da bude disciplina i da neko snosi odgovornost posle poraza,to treba... Ne vredi. U pravu si.
Footog Qpoos Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 (edited) ne patim ja za tim... preuzimanje odgovornosti u sport(kao i u zivotu) je najbitnija sporedna stvar... Edited January 18, 2012 by Footog Qpoos
Schneider Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 inace, selektor danske je hteo da se bije sa vladicom, jer je vladica sutnuo kutiju s lepkom i slucajno pogodio selektora danske, a ovaj ju je pre toga, iznerviran sudjenjem, otresao u hodniku. Ko je Vladica neki pomocnik? Videh da je Vilber nesto divljao na kraju, nije hteo ni da se pozdravi..Al je dao fer izjavu na kraju meca treba priznati.
Footog Qpoos Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 znam da je neka frka bila posle tekme,video sam da je vukovic zagrlio njihovog selektora,ovaj teo neki picvajz da zakuva...dobro,to su malo uzavrele emocije,ne verujem da je ista strasno...mi smo uradili veliki posao,samo da se ne opustimo...bila bi idealna pobeda protiv slovacke nekom sitnom razlikom,ma koliko zeleli da ih pregazimo...malo da se odmore,da budu spremni za drugu fazu...kapiram da ne treba bas sve karte odmah da pokazemo...
El Karnisero Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Стојковић спреман за Словаке,Вучковић за други круг. 1
Јарослав Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Добро је. Него, је л' сте извалили колико је Мађара било у Спенсу данас?
Маузер Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Ko da si rekao koliko je Bugara u Sofiji bilo danas.
Sreta Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Boris i Aca ipak cekaju Srbiju , ja barem tako mislim 1
Hail Metal Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Finale Srbija - Madjarska i rukometu i u vaterpolu .
Footog Qpoos Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 kada pogledam,svi rezultati nam idu na ruku...i ovi iz grupe sa kojom se ukrstamo,a i z ovih drugih...nadam se da su rezultati uzrok lose forme,a ne tempiranja iste za drugu fazu i taktiziranja...danas bi bilo idealno da pobedimo s pola gasa,malo i mi da taktiziramo,da im ne pokazemo odmah sve karte...dosta smo se istrosili u psihicko-fizicko-taktickom smislu protiv danaca...
LoveHateLove Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 jebi Dance, bas mi je drago zbog onog njihovog nadrkanog trenera... 1
Schneider Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 jebi Dance, bas mi je drago zbog onog njihovog nadrkanog trenera... Bas me razocarao ko neka baba, vode Poljaci 2 razlike manje od minut do kraja, a on kao neka narikaca, upire prstom u poljskog trenera jer je covek igrao glavom iz auta i trazi iskljucenje
Шарки Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Сељаци! Воде на полувремену са 8 разлике и на крају једва нерешено. >.<
Schneider Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Jebo ih pas.. Ovo su vec srpska posla pa ne bih komentarisao. Nadam se da ce se uozbiljiti u nastavku.
Шарки Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Је л' нам сад налећу Њемци, Македонци и Швеђани?
Schneider Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Tako je, ide prva sa Svabama, teorijski pobeda nad njima daje polufinale, ali prakticno pobeda i nereseno nas vode u 4 najbolja.
tier_mfkr Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Drago mi je zbog makedonaca... ne samo zato sto sam uhvatio dvojku 2.20 Svaka cast navijacima sto su dosli u Nis u onolikom broju...
Footog Qpoos Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 ljudi,sve je ok...nema brige...nije to opusteanje...malo smo taktizirali,moze nam se...ne treba ni slovake ubogaljiti,pa da pokazemo sve sto znamo...znace i oni da cene ovako nesto na sledecim takmicenjima...ovo je namerno odradjeno ovako... 1
Schneider Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Otpali Vuckovic i Konstadinovic sa spiska igraca za drugu fazu. Vukovic je za Vucka rekao: "Situacija je takva da Vučković zbog povrede ne može da igra protiv Nemaca, a za nastup u drugoj utakmici ima minimalne šanse. Bolje da imamo nekoga zdravog u timu, ko je spreman da odgovori izazovu". Ako odemu u polufinale Vuckovic ce igrati onaj Rnic je ionako sivonja, pa ne mogu reci da sam skroz zadovoljan sto igra umesto Vuckovica, al ako je za utehu bolje i on takav nego niko. A za Konstadinovica, Vukovic je provalio da je decko zelen za ovakva takmicenja, tj ne moze se ni porediti sa Rajkom koji trpa golove, pa je Nenadic logicno resenje, a on inace odlicno igra u danskom prventsvu. Sad da pregazimo Panzere.
Footog Qpoos Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 svi rezultati su nam se otvorili...u svim grupama...jedino su hrvati uspeli da oprvdaju ocekivanja...al ovo sve ostalo nam ide na ruku...samo da se igra hrabro i borbeno,bice sigurno dobar rezultat...al da imamo svetlu buducnost u rukometu,imamo...u mladjim selekcijama smo jako dobri...ovi ostali slabije...ne moramo da brinemo kada dodje smena generacija...
Мајор Гашпар Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 РТС опет погодио шта да преноси. Јебали их Хрвати. Ћао, ћао Французи.
LoveHateLove Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Bezveze je sto se ne igra cetvrtfinale, bilo bi mnogo uzbudljivije prvenstvo, ali za nas je to verovatno bolje jer imamo velike sanse da budemo medju prve dve u nasoj grupi. 1
Recommended Posts