Jump to content

Recommended Posts

Posted

Никако да ухватим једну јебену утакмицу да одгледам, све неке ретардиране смене радим. Пратим резултате, изненадиле су ме женетине. Сада иду на Ј. Кореју, јебене су жуте, морају се пазити.

Posted

Čak i da dobiju Koreju, u 1/4 finala ih čeka Norveška, ne znam što su se upinjale iz petnih žila da dobiju Dansku u grupi, bolje da su izgubile pa kao treće da idu na montenegro....ovako, medalja će ostati samo dalek san - nadam se da grešim, mada sad moraju dati 100% svojih mogućnosti da prođu Koreju a posle i da nadmaše same sebe protiv Norveške...

:srbija:

Posted

kako je samo reagovala, poput kobre, poput mungosa koji je smrt za kobre

razmišljala je brzinom munje, shvatila je da vreme neumitno teče

dobro bre pa čoveče

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

prvi put gledam ženski rukomet večeras, ona gabaritna razbija sve pred sobom!

Cvijićeva beše, sunce ti šta je ono, kao 5 Stoja

odlične su bile rukometašice

Posted

Rukomet-Srbija-Norveska-4-660x440.jpg

Царица, доказано је још једном, не љутите крупније даме јер кад се разљуте, јебали сте јежа. :haha: Стварно сам мислио да ће нас Норвежанке згазити, судећи по игри у већини првог полувремена и на почетку другог. Кад се дебела разгоропадила као да је и другим рибама дошло из дупета у главу, остало је историја. Нисам могао да верујем да гледам исту репрезентацију.

Али опет сам чупао косу због 6-0 одбране и форсирања бекова, 30 година играмо исту тактику у обе репрезентације, ове рибе на крилу почеле да штрикају од досаде, Крпеж је имала можда 2 шута са крила... :no:

Posted (edited)

Trener je Saja legenda iz Arandjelovca. Imao najjacu fliperanu u gradu, a u njoj radio Bane Stons koji je u istoj po ceo dan svirao gitaru i davao zetone sakom i kapom. Oni su krivi sto sam propustio pola casova u osnovnoj skoli. Rajevicka je moja komsinica, a ranije se prezivala Belosevac. Od malih nogu je trenirala. Secam se u cetvrtom osnovne kaze ona meni znas li ti da sam ja teza od tebe. Ja joj kazem ajde bezi bre tamo. Bila mrsava ko prut. Ona zapela i ja je odvedem kod mene u stan i stavim je na vagu. BIla teza 5 kilograma od mene. Ja bio zaprepascen. Objasnila mi je da su joj doktori rekli da ima neverovatnu gustinu kostiju i da zato kada gekne nekog rukom da je isto ko da ga malj udario. Zato je uspela i u rukometu, naravno uz rad i trud.

Edited by HEFEST
Posted

Одлично играју женске, Цвијићка мало искулирала али зато голмани одлепили. :rockdevil: Овај коментатор лупа к'о нездрав, засра ми цео доживљај утакмице а не могу на мјут да гледам. Дај Боже да овако играју и у финалу, па која год репрезентација била.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...