Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije prelom pokazao je ultrazvuk, pitanje je samo hoce li moci protiv Danaca, protiv Slovaka je skoro pa siguran.

Mene je poceo da nervira sa onom njegovom kilazom, ovi normlani rukometasi cim padnu posle i ustanu, a on kad se prospe na zemlju vise se ne dize,vec odma na klupu.

Posted

Najbolji pokazatelj nase snage bice upravo veceras protiv Danaca, oni su bas jaki i igraju moderan rukomet, preko brzog centra i krila.

Srecno :pivopije:

Ako mi pobedimo Dansku, smatraću nas kandidatima za medalju.

Posted

Objektivno, Danci su jaci i dobice nas...bitno da mi dobijemo Slovake, mada ni to nece biti lako. Nema slabih ekipa na ovom prvenstvu, sve su to nijanse...ali ipak odskacu Danska, Francuska i Spanija, plus su hrvati uvek tu...

• Downvote 1
Posted

Сваки пут кад сам гледао нас против Данске лагано су нас напунили... Победа би била чудо.

• Downvote 1
Posted

jebes realnost i objektivnost...jebacemo im mater!kada/ako popusimo,lako cemo kukati i traziti krivca...

Zašto da tražimo krivca ako izgubimo od objektivno bolje reprezentacije od nas? Ako pobedimo, radovaćemo se, ako izgubimo, to se očekivalo i to je to.

Posted

Vodili smo protiv njih proslo evropsko prvenstvo, cak sa 7 razlike, i onda smo retardirano izgubili golom u poslednjoj sekundi, jer retard selektor ne zna reci igracima da u poslednji par sekundi treba napraviti 2 faula i da onda vreme istekne, nego uvek dobijemo gol sekund ili dva pre kraja.

Ponavljam, kljucno je da dobijemo slovacku, pa posle cemo videti...a veceras da igramo pa sta bude...

• Downvote 1
Posted

Zašto da tražimo krivca ako izgubimo od objektivno bolje reprezentacije od nas? Ako pobedimo, radovaćemo se, ako izgubimo, to se očekivalo i to je to.

zasto da ne trazimo?kriv je onaj koji je igrao lose ma koja da je reprezentacija na drugoj strani...jebe mi se sto je neko objektivno na papiru bolji...kada se izadje na teren,onda se vidi ko valja,a ko ne valja...

Posted

zasto da ne trazimo?kriv je onaj koji je igrao lose ma koja da je reprezentacija na drugoj strani...jebe mi se sto je neko objektivno na papiru bolji...kada se izadje na teren,onda se vidi ko valja,a ko ne valja...

Nije kriv niko ako te bolja reprezentacija dobije 5 razlike, a ti si dao maksimum. To je tačno, na terenu će biti druga priča, nadam se da ćemo pobediti.

Posted

posle utakmice je lakse drobiti,pa cemo videti zasto su nas dobili 5 razlike...ako nas dobiju...mozda nas dobiju 50 razlike...nisu bolji,idemo na pobedu...to je stav...a ne bolji su,pa sta izvucemo,izvukli smo...idemo napred...ako neko nesto sjebe,prst u njega...ako je normalan sledeci put ce biti bolji ako nije onda ce kukati kako ga napadaju...

Posted

Ma da , domaci teren , solidan kvalitet , istorijska sansa generacije , mislim da niko nije favorit protiv nas ako svi zaginu .

Posted

Убише Пољаци Словаке. А ми смо убили Пољаке. А Словаци изгубили од Данаца 5 разлике. Значи добијамо. :rockdevil:

Posted

posle utakmice je lakse drobiti,pa cemo videti zasto su nas dobili 5 razlike...ako nas dobiju...mozda nas dobiju 50 razlike...nisu bolji,idemo na pobedu...to je stav...a ne bolji su,pa sta izvucemo,izvukli smo...idemo napred...ako neko nesto sjebe,prst u njega...ako je normalan sledeci put ce biti bolji ako nije onda ce kukati kako ga napadaju...

Kao Drakula, ponabijamo na kolac sve igrače koji su igrali loše, sledeći put će biti bolji.

Elem, što se tiče prvog poluvremena - mi igramo sasvim dobro, nosi nas publika ali smo mnogo spori. Nemamo previše grešaka, Stanić brani fenomenalno (pogodi ga i lopta kad treba). Oni igraju duboku odbranu, bekovi ne mogu da šutiraju sa 9m i napad im je mnogo brži od našeg. Ako nam prorade krila, imamo šansu da dobijemo utakmicu.

Posted

Dobro ovo gubimo , ali igra u odbrani me hrabri , da mozemo protiv Nemaca i Svedjana da dobijemo i nekako se proguramo u 1/2 , ali mora to brze u napadu , vec svako forsira brzi centar napad a mi jos ko da nas trenira Tuta Zivkovic .

• Downvote 1
Posted

Fenomenalno. Rešili smo njihovu igru u odbrani, ukrštali se bekovi, imali smo sreće kada je bilo potrebno...Velika pobeda, velika.

Posted

Сваки пут кад сам гледао нас против Данске лагано су нас напунили... Победа би била чудо.

Упалило је, сваки пут кад пишем песимистичке постове ми победимо.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...