Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije se culo u prenosu.

Гледао сам после снимак, чуло се, али је вама који нисте били тамо тешко да разазнате шта се скандира и пева.

Ал' се "ЗАШТО ЋУУУУУУУТИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?" чуло само тако.

• Downvote 6
Posted

Nije se culo u prenosu.

Nisi valjda ocekivao da Kuruz peva ubi Hrvata da Siptar nema brata ?

Pa on je osvedoceni navijac Mancestera kluba koji podrzava siptarske zlocine i Haradinaja .

• Upvote 1
  • Downvote 4
Posted

"Ubi ustašu" skoro i da nije bilo, barem ne masovno. Bilo je u par navrata "Ubi, zakolji, da Hrvat ne postoji", takođe ne tako masovno. Većinom je bilo korektno navijanje, ako se uzmu u obzir sve tenzije poslednjih dana.

• Downvote 1
Posted

Uf moglo je i gore... realno je da ce nam ovo biti najteza utakmica, iz vise razloga...

Mora da se popravi i odbrana a narocito napad u drugom poluvremenu.

Posted (edited)

Limitirani igraci, bez obzira na patriotizam. Selektor kurac, koliki je strucnjak znaju u Zrenjaninu gde je unistio Proleter....... Dva puta da dobijemo Dance, tesko, a u prvoj smo ih ubili od batina. Valjda cemo se izvuci do kraja. Mada mislim da posle ove medalje opet 15 godina ima da nas nema nigde... Znam ja mene, zato i pisem uz kurac.....

Edited by Џејсон Њустед
Posted

ja vise ne mogu da gledam...emotivno sam ispraznjen,stresiram se ceo dan danas,cuka ce mi puci,u glavi mi pritisak,samo cekam da se slogiram...par minuta u setnju napolje,bez jase,malo da me vetar produva...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...