metal guru Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Zasluzeno su Danci pobedili. Hansen i Landin su nas unistili, previse smo sterilni bili u napadu. Svaka cast nasima na srebru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Hahaha, to i ja sebi često kažem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Bravo momci, s onakvim Hansenom cudo da i s vecom razlikom nismo izgubili. Mozemo da racunamo na jos jednu medalju na OI. SRBIJA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Ipak je ovo maksimum za nase, jbg. nije se moglo vise. A ovi Danci picke digli se iz mrtvih i uzeli zlato, steta sto ih Makedonci nisu izbacili Nego koji rukometas ima najbolju zemsku? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Zasluzeno su Danci pobedili. Hansen i Landin su nas unistili, previse smo sterilni bili u napadu. Svaka cast nasima na srebru. Stvarno, realno nije se od njih očekivalo zlato, a možda ni medalja. Uspeh je veliki i nadajmo se da se sada neće micati sa vrha, i da će malo rukomet opet da zaživi kao sport u ovoj kanti od države. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Целу утакмицу играмо исти напад и исту одбрану. Па јебем му матер, ако не иде, промени! Јесте онај Хансен нереалан, али смо морали боље. А и судије су нас убиле у првом полувремену. Чуј, ставили Норвежане да суде Данцима. И то исте оне који су нас сјебали против Немаца. А оној мајмунчини што је погодио Шешума желим да га неко ухвати, ископа му оба ока и откине обе руке и ноге. Пичка ли му материна мртва! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 ja vise ne mogu da gledam...emotivno sam ispraznjen,stresiram se ceo dan danas,cuka ce mi puci,u glavi mi pritisak,samo cekam da se slogiram...par minuta u setnju napolje,bez jase,malo da me vetar produva... To su "oni" Danci o kojima sam ti govorio. Svaka čast momcima, zasluženo su među tri najbolja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Darkoooooooooo...........!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 (edited) To su "oni" Danci o kojima sam ti govorio. Svaka čast momcima, zasluženo su među tri najbolja! o kakvim si mi ti to dancima govorio? dobro je,moglo je i bolje,odbrana dobra,oni preko jednog igraca igrali,napad nam bio los...da su igrali kako znaju ilici i vujin,ne bi ovako bilo...nije ni ovo lose...s'obzirom da se nije mnogo ocekivalo... Edited January 29, 2012 by Footog Qpoos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 glupi vukalija nikad ne omane.humor za retarde. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 o kakvim si mi ti to dancima govorio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 (edited) ninoslav?ustasa? Edited January 29, 2012 by Footog Qpoos Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Napad nam je zakazao i to je to.Bezidejno i lose,tu smo izgubili.Ilic i Vujin se videli nisu napred.Nikcevic isto neprimetan na krilu.No,sve u svemu,ovo je fantastican uspeh.I realno,iznad nasih mogucnosti tako da trebamo biti prezadovoljni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 (edited) Koja je ovo picka sto vodi program?...dobra je... Edited January 29, 2012 by LoveHateLove 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Jebote ko progura ovu debilku da vodi program u areni a nema pojma engleski....jbt!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Napad nam je zakazao i to je to.Bezidejno i lose,tu smo izgubili.Ilic i Vujin se videli nisu napred.Nikcevic isto neprimetan na krilu.No,sve u svemu,ovo je fantastican uspeh.I realno,iznad nasih mogucnosti tako da trebamo biti prezadovoljni. to...nisu oni bili toliko dobri u odbrani koliko smo mi bili losi u napadu...odbana nam je bila dobra,jedan igrac ne moze da te pobedi bez ostalih,al u napadu smo bili losi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Kontra nam nista valjala nije,previse smo forsirali pivote,suta sa 9m nigde...jebiga,ocaj u napadu.Ali ponavljam,ovo srebro je fenomenalan uspeh i svaka cast momcima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Krilne pozicije smo trebali da iskoristimo a mi sve isli preko bekova i pivota,tu su nas unistili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 realno,kontru nismo ni imali ni dosad,al smo imali sut...nema veze,uspeh je ovo veliki,rukomet je lep sport,malo jos da se popularizuje i ja mislim da ce na sledecem evropskom biti jos razloga da se nerviramo...bice to ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Igramo spor rukomet zato i nismo mogli da stvorimo visak na krilu. Jbg. celo prvenstvo smo silovali u napadu. Samo sto je Ilic imao odlican sut, pa i ostali, uz dobru odbranu bilo je dovoljno za finale. Sve u svemu glupo je sad pricati, uzeli smo srebro i mozemo biti zadovoljni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Igramo spor rukomet zato i nismo mogli da stvorimo visak na krilu. Jbg. celo prvenstvo smo silovali u napadu. Samo sto je Ilic imao odlican sut, pa i ostali, uz dobru odbranu bilo je dovoljno za finale. Sve u svemu glupo je sad pricati, uzeli smo srebro i mozemo biti zadovoljni. Igramo mnogo spor rukomet. Ali, i nemamo igrače za brži. Ilić i Vujin su šuteri, a ne trkači. Samo što se pokazalo da Vujin ne sme da odapne kad je gusto. Nenadić bi mogao da uleti na nekom narednom takmičenju. Ima srce dečko. I što kaže Steva - najebem se majke onom ko unakazi Šešuma. Trebao nam je on. Dobro, Danci su, objektivno, najbolja reprezentacija, uz Francuze (koji su me razočarali) i onaj gol u poslednjoj sekundi protiv Makedonije je odlučio prvenstvo. Da ga nisu postigli, išli bi na neke Nemce/Špance u finale i verovatno pobedili. Ovako, ostaje nam da slavimo i ovo srebro jer se ni to nije očekivalo pre prvenstva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 s obzirom gde nam je rukomet prethodnih godina, ovo srebro je vanvremenski uspeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Da je ostala SFRJ, na kakvim bi mukama bili selektori rukometnih, vaterpolo, košarkaških reprezentacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Ono je Dušica Spasić. A Ninoslavu se najebem majke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts