Jump to content

Rukomet

Axeanosilas

Recommended Posts

Zasluzeno su Danci pobedili. Hansen i Landin su nas unistili, previse smo sterilni bili u napadu.

Svaka cast nasima na srebru.

Stvarno, realno nije se od njih očekivalo zlato, a možda ni medalja. Uspeh je veliki i nadajmo se da se sada neće micati sa vrha, i da će malo rukomet opet da zaživi kao sport u ovoj kanti od države.

Целу утакмицу играмо исти напад и исту одбрану. Па јебем му матер, ако не иде, промени! Јесте онај Хансен нереалан, али смо морали боље. А и судије су нас убиле у првом полувремену. Чуј, ставили Норвежане да суде Данцима. И то исте оне који су нас сјебали против Немаца.

А оној мајмунчини што је погодио Шешума желим да га неко ухвати, ископа му оба ока и откине обе руке и ноге. Пичка ли му материна мртва!

• Upvote 1

ja vise ne mogu da gledam...emotivno sam ispraznjen,stresiram se ceo dan danas,cuka ce mi puci,u glavi mi pritisak,samo cekam da se slogiram...par minuta u setnju napolje,bez jase,malo da me vetar produva...

To su "oni" Danci o kojima sam ti govorio.

Svaka čast momcima, zasluženo su među tri najbolja!

To su "oni" Danci o kojima sam ti govorio.

Svaka čast momcima, zasluženo su među tri najbolja!

o kakvim si mi ti to dancima govorio?

dobro je,moglo je i bolje,odbrana dobra,oni preko jednog igraca igrali,napad nam bio los...da su igrali kako znaju ilici i vujin,ne bi ovako bilo...nije ni ovo lose...s'obzirom da se nije mnogo ocekivalo...

Edited by Footog Qpoos

Napad nam je zakazao i to je to.Bezidejno i lose,tu smo izgubili.Ilic i Vujin se videli nisu napred.Nikcevic isto neprimetan na krilu.No,sve u svemu,ovo je fantastican uspeh.I realno,iznad nasih mogucnosti tako da trebamo biti prezadovoljni.

to...nisu oni bili toliko dobri u odbrani koliko smo mi bili losi u napadu...odbana nam je bila dobra,jedan igrac ne moze da te pobedi bez ostalih,al u napadu smo bili losi...

Igramo spor rukomet zato i nismo mogli da stvorimo visak na krilu. Jbg. celo prvenstvo smo silovali u napadu. Samo sto je Ilic imao odlican sut, pa i ostali, uz dobru odbranu bilo je dovoljno za finale. Sve u svemu glupo je sad pricati, uzeli smo srebro i mozemo biti zadovoljni.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Igramo spor rukomet zato i nismo mogli da stvorimo visak na krilu. Jbg. celo prvenstvo smo silovali u napadu. Samo sto je Ilic imao odlican sut, pa i ostali, uz dobru odbranu bilo je dovoljno za finale. Sve u svemu glupo je sad pricati, uzeli smo srebro i mozemo biti zadovoljni.

Igramo mnogo spor rukomet. Ali, i nemamo igrače za brži. Ilić i Vujin su šuteri, a ne trkači. Samo što se pokazalo da Vujin ne sme da odapne kad je gusto. Nenadić bi mogao da uleti na nekom narednom takmičenju. Ima srce dečko. I što kaže Steva - najebem se majke onom ko unakazi Šešuma. Trebao nam je on.

Dobro, Danci su, objektivno, najbolja reprezentacija, uz Francuze (koji su me razočarali) i onaj gol u poslednjoj sekundi protiv Makedonije je odlučio prvenstvo. Da ga nisu postigli, išli bi na neke Nemce/Špance u finale i verovatno pobedili. Ovako, ostaje nam da slavimo i ovo srebro jer se ni to nije očekivalo pre prvenstva.

• Upvote 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...