enclave Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Nedostaje mi Jovanovic, Sterbik, Milosavljevic, Skrbic....to je bila odlicna ekipa...U novoj jedina zivotinja jeste Nikolic-jedan od najboljih pivota sigurno u Evropi. Dok je Sterbik branio ni Krecmar nije mogao svojim kokicama da mu da go a sada...Puko je nas rukomet dosta. Dok je Metaloplastika harala Evropom druge ekipe su pasle travu a sad ti isti nas buse koliko im volja. Tuga... Ziveo Branislav Pokrajac!
Селектор Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 vujov odigra k'o besan. Хтео си да кажеш Вујин?! Да, момак је против Норвежана одиграо сјајно, вероватно су га изабрали и за играча утакмице. Штета за Анђелковића што се повредио, момак игра одлично! За разлику од тоталног песимисте који је постовао пре мене, на мене су партије које су момци до сада пружили (заједно са квалификацијама) оставиле позитиван утисак и мислим да стасава једна одлична генерација. Нека одиграју растерећено и покушају да пруже свој максимум, па докле догурају.
enclave Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 (edited) Хтео си да кажеш Вујин?! Да, момак је против Норвежана одиграо сјајно, вероватно су га изабрали и за играча утакмице. Штета за Анђелковића што се повредио, момак игра одлично! За разлику од тоталног песимисте који је постовао пре мене, на мене су партије које су момци до сада пружили (заједно са квалификацијама) оставиле позитиван утисак и мислим да стасава једна одлична генерација. Нека одиграју растерећено и покушају да пруже свој максимум, па докле догурају. Nisam ja pesimista. Igrom slucaja bavio sam se rukometom blizu 10 godina i pola nase reprezentacije poznajem licno i znam sta pojedinci ocekuju na ovom prventsvu. U tim krugovima sam na svu srecu ostao tako da neke stvari jednostavno znam. Ovo jeste dobra reprezentacija ali smatram da treba odredjeno vreme da prodje da bi se steklo iskustvo. Dok je Skrbic harao sa Barselonom nas pivotmen Ratko Nikolic je igrao u Sintelonu i ja sam mu brisao parket. Dakle on to neko ozbiljno iskustvo stice u protekle 3 godine, sto je veoma malo. Manje od pola nase reprezentacije ide po kafanama, kasne na treninge...Dakle ima tu jos da se radi. No, stvarno zelim da makar dodjemo do cetvrt finala. Videcemo... Moram da dodam nesto cisto da se zna ko je najbolje krilo na svetu! Nas Zikica Milosavljevic, jeste skot ovako ko covek i tezak je ko crna zemlja ali covek je neunistiv. Imao je operacuju kolena pre nekih 4,5 godina, secam se, dolazim na trening, a on sa izbusenim kolenom jbt, trci, najbrzi je jbt, vidi se da ga boli ali istrco je najbrzu kontru kako je tada rekao Jovanovic Nedeljko, u svom zivotu. Imao je 3,4 rupe, noga puna krvi...covek trci jbt, daje u raslje, i vraca se nazad u odbranu. On je uz Skrbica i Ratka Nikolica po meni tipican primer one sportske zivotinje. Niko tu generaciju ne moze da zameni! Edited January 24, 2009 by enclave
WIZARD OF GORE Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 (edited) četvrtfinale? nema toga bato prve dve repke idu u polufinale, ostali u razigravanje za plasman od 5og do 11og mesta inače, potpuno se slažem sa tvojim viđenjem našeg rukometa....kažeš "živeo Branislav Pokrajac"? sećaš li se kako je igala naša eprezentacija na svetskom prvenstvu 2001. u Francuskoj? ehhh to su bili dani.... Edited January 24, 2009 by WIZARD OF GORE
José Luis Chilavert Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Pa ovo se super zavrsilo kako je moglo...jos smo preneli 2 boda u narednu grupu !! Naime, tamo Nemacka, Makedonija i Poljska....ne znam sta ocekivati od ove dve "boranijske" ekipe...Makedonci su u direktnom duelu izbacili Ruse !! Kako god...sa sve 3 pobede idemo dalje !! Zar mi nismo pre nekoliko meseci izgubili od makedonaca ?
DBrave Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 pih... sutra sa Nemcina u 17:30h znaci ne ide se na Zvezda-Cibona jbg jedino da odem u sport kafe da pratim obe...
Dersu Uzala Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 (edited) četvrtfinale? nema toga bato prve dve repke idu u polufinale, ostali u razigravanje za plasman od 5og do 11og mesta inače, potpuno se slažem sa tvojim viđenjem našeg rukometa....kažeš "živeo Branislav Pokrajac"? sećaš li se kako je igala naša eprezentacija na svetskom prvenstvu 2001. u Francuskoj? ehhh to su bili dani.... Eh a kako je igrala nasa (ok, moja) reprezentacija 1986. na svetskom prvenstvu u Švici. Ovako. Deset utakmica, deset pobeda. "Jeste tatice, kratko ali jebitacno. Ubise ih nasi ko zeca." Pre toga. Ovako na Olimpijadi u Minhenu. Nije bilo lose ni na Olimpijadi u Los Andjelesu, tamo neke '84. Edited January 24, 2009 by Kalif nad Kalifama
Шарки Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 The World Champion - Le Champion du Monde - Der Weltmeister Mirko Basic Zlatan Arnautovic Rolando Pusnik Momir Rnic Veselin Vukovic Zlatan Sarecevic Jovica Elezovic Caslav Grubic Jasmin Mrkonja Zlatko Portner Veselin Vujovic Jovica Cvetkovic Jozef NEDpert Dragan Mladenovic Muhamed Memic Mile Isakovic Trainer - Entraineur - Trainer Zoran Zivkovic Која екипа!
WIZARD OF GORE Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 @Kalif mislio sam na skoriju istoriju....i rumunji su pre 40 godina bili svetska velesila a pogledaj ih danas....presrećni što učestvuju na prvenstvu.....
enclave Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Sabacka Metaloplastika - AMIN! naravno sada nisu ni za kurac, pre se igrao najbolji rukomet tamo!
WIZARD OF GORE Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 igrao se dobar rukomet i u drugim gradovima, ne samo u šapcu
Dersu Uzala Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 (edited) What? Edited January 24, 2009 by Kalif nad Kalifama
Dersu Uzala Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 @Kalif mislio sam na skoriju istoriju....i rumunji su pre 40 godina bili svetska velesila a pogledaj ih danas....presrećni što učestvuju na prvenstvu..... Meni je to "skorija istorija", a to sto si se ti ispilio juce, to je tvoj problem.
WIZARD OF GORE Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 ajd ne kenjaj leba ti...na svakoj temi moraš da pametuješ...koliko to godina imaš kad pamtiš prvenstvo 72e??? mator konj a ovde klincima (juče smo se ispilili) drži predavanja jer nema pametnija posla živ mi bio još sto godina
ba+a. Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 stvarno smarate sa tim shta je bilo pre 30 godina na ovom sajtu http://www.atdhe.net/ imate sve ostale mecheve da pratite
Baal Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 (edited) Evo, opet smo počeli da padamo u drugom poluvremenu, uh, odoše živci. EDIT: Da l' će jebeni Bojinović jednom da stane malo i da ne poklanja lopte Nemcima?! Edited January 24, 2009 by BaalBehrit
Baal Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Jebem mu mater, čuo me, ispravi ono što je usrao.
ba+a. Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 nereseno je fer jbg xD sjebale su nas te izgubljene lopte u kontrama al dobro golmani mnogo bolji od nemachkih
RaVeN Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Dokle vise s' ovim infarkt utakmicama !?! Imali smo ova svapska govna...nego uzasan pad u prvih 10 min. drugog poluvremena !!! Steta...mogli smo imati sudbinu u svojim rukama !! Ovako, uz nase 2 pobede, nemci moraju uzeti >2 boda da bi isli dalje !!
vudun Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Jebem mu mater, čuo me, ispravi ono što je usrao. Dobra utakmica, nešto slabijih odbrana ali ipak dobra. Vujin je strašan rukometaš!
Шарки Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Ај да видимо. Ја уопште нисам хтео да тренирам живце, гледао сам само задњих 15 минута, а задњих 5 нисам гледао. Чуо сам да су и Македонци и Пољаци незгодни... @WIZZARD OF GORE Тотално си у праву, стварно се рукомет шибао у целој земљи. Сећам се као клинац да је бољевачко Јединство (сада опет РК Ртањ) играло у Купу Југославије са Црвеном Звездом као друголигашки тим. Сад су, наравно, буља, играју у некој шњ лиги.
ba+a. Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 poljska dobila dansku, 5 sekundi pre kraja golman poljske dao go s celog terena xD
RaVeN Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Polako raste nada za polufinale...samo da mi dobijemo Poljake danas !
Recommended Posts