Jump to content

Recommended Posts

Posted

Немам коментар на утакмицу сем да су судије говна каква нисам видео скоро. А и ми смо засрали замало, по обичају.

Posted

Nisam uspeo da vidim kakv nam je "novi" sistem igre, valjda Matić još uvek radi na tome. Previše soliranja, previše zabijanja u sredinu, loše navike umiru teško :) Od pobede me jedino više raduje činjenica da većina tima može mnogo bolje da odigra (pa čak i Stanić može mnogo bolje od ovoga :rockdevil: ). I onaj strim na sajtu 2014.ehf-euro.com/ jebe kevu sa kvalitetom, nema više strajnić/kovinjalo preseravanja :da:

PS Da li je neko primetio, imamo li desno krilo uopšte? :haha:

• Upvote 1
Posted

PS Da li je neko primetio, imamo li desno krilo uopšte? :haha:

Продановић?

Иначе, овог Манојловића ваља шутнути из екипе, лик је господар искључења.

Posted

Loša Mađarska pa ga ne interesuje prvenstvo.

Navedi mi celu ekipu Srbije a da ne gledas wikipediu.

Нова година је.

Треба разумети човека.

To + zabole me kurac za rukomet.

Posted

Продановић?

Znam (i Radivojević je tu), nego htedoh reći da ni jednu jedinu akciju nismo imali za desno krilo, ma čak nisu ni pokušali da spuste loptu tamo na tu stranu ko da je tamo crna rupa :udri:

Biće bolje protiv rusa :srbija:

Posted

Muka je gledati našu igru, samo sivonjski kroz sredinu ala Peruničić stajl

Кад се само сетим како је све ишло на силу.

Бутулија и Недељко последњи играчи нашег рукомета (мислим на бековске позиције).

Posted

Нисам гледао али очекиван усер од Руса, набиће нас Французи. Можемо само да се надамо да ће Пољаци пући од Руса. Ех, шта ти је домаћи терен...

Posted

Kurca baba večerala, Poljaci dobili taman 2 gola razlike i idu sa dva boda dalje.

Mi smo jednom nogom u grobu, nerešeno nam donosi 1 bod, poraz kofere, a pobeda 4 boda u drugoj fazi (!?!).

Tako da motivacije nam ne fali, al opet biće potrebno i dosta sreće i da prorade jebeni šlogirani bekovi.

Posted

Inače sami smo sebi zakuvali ovu kurtonsku situaciju. Vodili su Poljaci i 6 razilke i ali im nije odgovaralo da dobiju preko 4 gola, jer bi preneli 0 bodova u drugu fazu.

Kalkulisanje najgore vrste,al šta da se radi.

Posted

Ne gube. Kurtoni i treba da ispadnu ne bi li nekada naucili da se ne kurce kao svi nasi rukometasi zadnjih hiljadu godina.

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...