Јарослав Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Излази нови албум? Мада, није да сам их пратио последњих 10 година. Али, такође сам од оних који су одрастали на њима. Quote
Lou Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Prethodna dva sam preslušao čisto da čujem šta su to radili i nisam preterano uživao. Conspiracy Of One je bio poslednji koji sam baš slušao. Quote
Јарослав Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Неко за сингл? The Offspring - Days Go By [single] (2012) Quote
Vuk Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Nece. A ja necu na iFolder. @Lou i "Splinter" je sjajan album. "Rise and fall" i "Days go by" bih mogao da skinem i poslusham, malo sam zabatalio bend, a do "Splintera" imam sve na originalu, pocheo da sakupljam 1996. Quote
Lou Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Meni Splinter ima koju dobru pesmu, ali mi je ukupno neupečatljiv. Singl sam čuo juče-prekjuče, okačili su na YT, baš je punk pop, nimalo mi se ne dojmi. Quote
ZheX Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Leto ce biti kompletnije uz nov Offspring, pa kakav god da je. Inace o starijim albumima i da ne komentarisem kakvi su kvaliteti, meni je Splinter odlican album, skoro svaka pesma je hit. A Rise and Fall, Rage and Grace je najslabiji ubedljivo, mada i on ima 3-4 dobre pesme. Quote
Lou Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Izbacili su još jednu pesmu. Ova je parodija na popularnu muziku, kao što je svojevremeno bila "Pretty Fly". http://www.youtube.com/watch?v=W2G6ql9zBv0&feature=g-u-u Quote
23/16 Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Parodija koja ce da se vrti na MTV-u. Riiiight. Quote
Lou Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Ne razumem šta si hteo da kažeš. Inače, ovo je očigledno parodija na račun Kejti Peri, vrtelo se na MTV-ju (koji više i ne pušta muziku) kao svojevremeno "Pretty Fly" ili ne - ne menja činjenicu da je parodija. Quote
Шарки Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Days go by звучи к'о Никлбек, фуј. А за ову другу не знам шта да мислим. :/ Тачно су после Сплинтера упропастили све. Јебено. Quote
Diddy Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Prve dve su mi zestoko sranje, al' treca stvar nije losa uopste, za sada samo live snimak postoji. Nadam se ostatak albuma nece biti kao prve dve, cesto su znali da izbace sranje singlove, a ostatak albuma bude sjajan. The future is now - Inace, proslo 20 godina od Ignition-a. Rade po neku svirku gde odsviraju ceo, i po neku stvar sa The Offspring + hitovi. Al' jebem li ga kad se to nece desavati nigde blizu. Na albumu ce takodje biti nova verzija "Dirty Magic", isto povodom jubileja. Quote
Talvi Posted June 19, 2012 Report Posted June 19, 2012 Album: http://www.mediaboom.org/372901-the-offspring-days-go-by-2012.html Quote
dAdAiSt Posted June 19, 2012 Report Posted June 19, 2012 hurting as one i i wanna secret family with you mi se svidjaju jer najvise vuku na stariji zvuk, ostalo za brz zaborav. Oc Guns mi je najvece razocaranje, imali su ovakvih "nidje veze" izleta i ranije, ali ovo je katastrofa na kub. mada, pesma ima neki debilni vajb i ne sumnjam da ce biti hit. Quote
Јарослав Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Oc Guns класична њихова зајебантска. Увек су имали такве ствари. Шта знам, пристојан је албум. Мада, некако ми се не осећа она њихова весела атмосфера. И је л' изваљујете Have You Ever вајб у Dirty Magic? Quote
Lou Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Koja njihova vesela atmosfera? Zavoleo sam ih zbog sjebanih pesama o mladosti i ljudima, ne zbog veselih zajebantskih pesama. Quote
Јарослав Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Не причам о текстовима, него то нешто што се осећало око њихове музике. Та нека позитивна аура. Капираш? Quote
Lou Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Nisam ni ja pričao isključivo o tekstovima. Njihovi najbolji albumi su ispunjeni setom, žaljenjem, nostalgijom i sve se to čuje u samoj muzici, bez znanja reči. Quote
Јарослав Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Е па ко те јебе, на мене је њихова музика увек позитивно деловала. Иначе, друга половина албума много боља. Тамо негде од Dirty Magic кад крене. Quote
Lou Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Mislim da nismo slušali isti bend ili da si ti mnogo više pažnje obraćao na zajebantske pesme uz koje možeš da skačeš. Quote
Јарослав Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Мислим да ме је апсолутно болео курац да извлачим било какву филозофију из простог панк рокића док сам одрастао. А довољно сам обраћао пажње на све песме. Плус су ми у основној били можда и омиљени бенд. Quote
Lou Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 I meni, ali izgleda da smo imali potpuno drugačije razloge. Ja tada nisam razaznavao previše reči, ali sam osećao zvuk, gomilu mola, melodija, osećanja u glasu i sve to mi je odlično leglo. Naravno, počeo sam (kao i svi) zbog singlova koje su gurali na televiziji, ali sam ostao zbog prethodno pomenutog. Quote
ZheX Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Album mozda i gori od prethodnog, ali meni se i dalje svidja, ima 4 pesme koje se malo izdvajaju. Slusace se samo tako. Offspring i na mene pozitivno deluje, ali imaju oni i te pesme o sjebanoj mladosti sto Lou pominje, npr. The Kids Arent Alright, ali me sve to radi nekako na pozitivan nostalgican nacin. Quote
Talvi Posted March 26, 2021 Report Posted March 26, 2021 kako Dexter sa 56 godina i dalje ima ovaj glas klinca je jedna od misterija koje nikad neće biti rešene Quote
Srbin Hamza Posted March 26, 2021 Report Posted March 26, 2021 Možda jer je najbolja pesma Offspringa u stvari Pretty Sqiptar for a Serb guy. Quote
Recommended Posts