AstralliS Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 (edited) ја послах мејл за карту, а једино ме занима како ће се вршити уплата???? нисам никада ништа наручивала преко мејла? Uplatu vršiš preko postnet uplatnice u pošti. Odeš, kažeš: "Hoću da pošaljem novac postnetom", daju ti formular koji popuniš, uneseš iznos i nakon obrade transakcije, kontaktiraš TN i daš im broj koji se nalazi u gornjem desnom uglu (broj transakcije ili tako nešto). Oni odu u poštu, podignu pare i pošalju ti kartu na adresu preporučenim pismom. Edited June 19, 2008 by AstralliS
Tanya Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 A sada tako ide? Ja sam za Castle platila kada mi je stigla karta...
AstralliS Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Tako su barem meni rekli. Samo se nadam da tu "nema laži - nema prevare".
Tanya Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Pa ne vidim sto bi bilo prevare, posto svi znamo ko radi u tera nostri ne isplati im se da nekoga zeznu Opusteno, mozda je onako islo samo za festival, nemam pojma...
Black desire Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 A postoji li negde klasicna prodaja karata?
Tanya Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 A postoji li negde klasicna prodaja karata? Pa bice na blagajni skc-a od petka koliko sam ja razumela.
Elderane Posted June 19, 2008 Author Report Posted June 19, 2008 Uplatu vršiš preko postnet uplatnice u pošti. Odeš, kažeš: "Hoću da pošaljem novac postnetom", daju ti formular koji popuniš, uneseš iznos i nakon obrade transakcije, kontaktiraš TN i daš im broj koji se nalazi u gornjem desnom uglu (broj transakcije ili tako nešto). Oni odu u poštu, podignu pare i pošalju ti kartu na adresu preporučenim pismom. Ma, ipak necemo tako, mislim da cemo slati pouzecem. Zajeano je sve to, ali ajde
AstralliS Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Ma, ipak necemo tako, mislim da cemo slati pouzecem. Zajeano je sve to, ali ajde pa čekaj bre, je l' postnetnom ili ne?
Tanya Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 pa čekaj bre, je l' postnetnom ili ne? Pa ne. Placas kad ti stigne.
AstralliS Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Znači, tako je definitivno. Onda da pošaljem na onaj e-mail svoju adresu.
crusader84 Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Čini mi se da za ovaj koncert vlada veće interesovanje nego za prvi, u međuvremenu su dobili dosta novih fanova ovde.
Tanya Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Ja sam stari fan, a nisam bila na proslom koncertu, a i tada nisam imala net
ProgressiveR Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Ja sam juče poslao mejl, ali me iskuliraše .. bole ih ... a trebaju mi 2 karte
Elderane Posted June 19, 2008 Author Report Posted June 19, 2008 Ljudi moji, ja od sutra vracam karte za Castle, a jos nam nije sredjena kancelarija. Cijeli dan jurim po gradu, i bas slabo kad imam da odgovaram na mailove sa tickets maila Svi koji ste narucili, dobicete karte, nisu jos ni izradjene. I, da, nece biti eventimove, vec karte sa Evergrey logom, onako bijelo-sivkaste, tanke
Draža Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Jel se zna možda nešto za organizovan prevoz iz NSa? Borko, Minja... ta kompanija?
LazaGNR Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Nazovi ih,pa pitaj (otkud to Elderane da zna? ) I, da, nece biti eventimove, vec karte sa Evergrey logom, onako bijelo-sivkaste, tanke Fala kurcu
Defunctus Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Moze li neko napisati kad pocinje prodaja ulaznica u slobodnoj prodaji?
ProgressiveR Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 OK. Za mene dve karte, ali poslaću vam još mejl ponovo
Sandman Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Javite kada budete odneli karte u SKC ili Felix da znam da uzmem.
José Luis Chilavert Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Javite kada budete odneli karte u SKC ili Felix da znam da uzmem. sad sam bio u skc-u ali jos nema .
Sandman Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Reche Elderane u toku dana,al' dug je dan...
Draža Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Nazovi ih,pa pitaj Kontao sam da se možda neko već raspitao.
BiserkaB. Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Ljudi moji, ja od sutra vracam karte za Castle, a jos nam nije sredjena kancelarija. Cijeli dan jurim po gradu, i bas slabo kad imam da odgovaram na mailove sa tickets maila Svi koji ste narucili, dobicete karte, nisu jos ni izradjene. I, da, nece biti eventimove, vec karte sa Evergrey logom, onako bijelo-sivkaste, tanke ок, ја ћу онда послати поново, а сада да пошаљем и своју адресу, да ми стигну карте? је л' ће то тако ићи??
Elderane Posted June 20, 2008 Author Report Posted June 20, 2008 Nismo jos ostavili karte u SKC, ali uzimali su danas neki ljudi u Living room-u u SKC-u, dok sam mijenjao karte za Castle Fest. I mijenjaju ljudi karte od Castle-a mahom i za Evergrey i za Judas, poprilicno se iznenadih time Ako neko hoce sutra da uzme karte, neka dodje u Living Room od 12h-17h, dok se mijenjaju karte za Castle, posto ce ih u SKC-u biti tek od ponedeljka.
Toksa Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Mali offtopic: evo sta mi je google izbacio TERRA NOSTRA PROMOTIONS Овај сајт може да нашкоди вашем компјутеру. www.terranostra-promotions.com/ - Сличне странице a i ovo: Reported Attack Site! This web site at www.terranostra-promotions.com has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences. Attack sites try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system. Some attack sites intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners. Sredite to.
Recommended Posts