Mathenigma Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 pitaju me ljudi do kada moze da se posalje narudzbina mailom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Prvi koncert Evergrey-ja je toliko bolji od koncerata Hammerfall-a i Guardiana, koji su mi mnogo drazi bendovi, da to nije normalno. Jedino Kamelot i Helloween/Gamma Ray, ali, kako rekoh, mnogo sam veci fan svih tih bendova, od Evergrey-ja, ciji sam fano bukvalno postao nakon koncerta Posle Evergrey-a i Therion/Diggera, i da nisam otišao na HammerFall ne bi bila neka razlika, a vala i na Maidene odoh u Evergrey majici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Ortak mi je javio da mi uzeo karte ... pa šta dalje reći ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Zar vas ovoliko sa yumetala ima koji niste bili na prvom koncertu? Pola njih nije znalo sta je metal tada MRAVOJED KVLT!!!!!!!!!!! :rockdevil: :rockdevil: MRAVOJED PONOVO NAPADA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Meni je proshli put bilo sjajno.. ali samo da skrenem pazhnju organizatoru da kad sam poslednji put bio u maloj sali (sad u subotu) unutra bukvalno nije moglo da se dishe iako je bilo svega 20ak ljudi... A ovo se naravno ne propushta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solitude Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Da neko do koncerta nauci da svira nesto sa set liste, pa da uleti umjesto Henrika da sprzi neku solazu, a ne kao prosli put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mathenigma Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 hm, ja mogu samo da se prijavim da otmem jariju bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Ima da se kuvamo i uzivamo! sve je to metal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mathenigma Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Ima da se kuvamo i uzivamo! sve je to metal! hell yeah! samo da sto pre dodje taj 5. jul Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Meni je proshli put bilo sjajno.. ali samo da skrenem pazhnju organizatoru da kad sam poslednji put bio u maloj sali (sad u subotu) unutra bukvalno nije moglo da se dishe iako je bilo svega 20ak ljudi... A ovo se naravno ne propushta.. A da skokneš do neke prodavnice ronilačke opreme, i kupiš one manje boce sa kiseonikom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALISTER Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Ko je zainteresovan za kupovinu ulaznice za Judas Priest/Cavalera Conspiracy (Tash, 1. jul, 2590 dinara) ili Evergrey (SKC, 5. jul, 1200 dinara, limitirano na 250 ulaznica), a da je sa podrucja Jagodina-Cuprija-Paracin, moze da ih poruci na mail [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Možeš da misliš kako je meni bilo kad sam tako nešto doživeo na Helloween-u, na nekim pesmama. Recimo, March of Time, čiji nijedan stih nisam znao da beknem, dok su mnogi drugi pevali. Na Evergrey-u i nije toliko strašno da ne znaš tekstove, sem možda na pesmama A Touch of Blessing, I'm Sorry i The Masterplan. Aha, znači da te tri pesme očekujem. A ne moraš da se osećaš glupo što nisi znao tekst od March of time, ja sam gledao ljude oko sebe na početku pesme, koji su SVI bili u fazonu ''Koja ovo beše pesma?'' Beše sjajan osećaj, veliko iznenađenje, najbolji deo koncerta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Karta pazarena Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Ем што нисам ту, ем и да јесам не бих ишао. Гледао их једном и није претерано по мојем укусу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 е овако: пошто нигде не добијам одговоре, ја желим да се осигурам, тј, да знам да ће сигурно карта за Евергреј бити у мојим рукама. Зато радим следеће: отказујем своју поруџбину путем мејла, препоруке.... и дајем паре ортаку, који је свакодневно у БГу, и он ће ми узети карту. јел' то ок? ок је. почећу ускоро да паничим ако не буде карта у мојим рукама. зато поново: ОТКАЗУЈЕМ ПОРУЏБИНУ ПУТЕМ МЕЈЛА. послаћу и мејл, да буде сигурно, уколико овде не примети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Ljudi, ima li karata i u Bilet Servisu? Kada već menjam kartu od Castle Festa za Judase, da uzmem i ovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted June 26, 2008 Author Report Share Posted June 26, 2008 Nema. Samo u SKC-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Ем што нисам ту, ем и да јесам не бих ишао. Гледао их једном и није претерано по мојем укусу. oslobodi gej energiju iz sebe i dodji na cert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 evergay Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 naravno! vecni gejevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Bio u SKC-u, uzeo ticket. Baš mi je milo, sada još preostaje da počnem da slušam Evergrey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 isto i ovde samo sto sam ja za nedelju dana naslusaniji moze koja kvalitetna da se prodabere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Oce biti neki merchendise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 ja bi uzeo novi album na certu da je izasao... Bice odlican siguran sam koliko je karata do sad prodato ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Bio u SKC-u, uzeo ticket. Baš mi je milo, sada još preostaje da počnem da slušam Evergrey. Pozhuri! Oce biti neki merchendise? Bice sigurno.Ja ima da uzmem majicu sa onim novim logom. Da imam josh love uzeo bih i original album i dao bih im da se potpishu,ali nema veze,nek se potpishu na kartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts