joetankian Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 haha, na Tomu se jasno vidi efekat Jacka + muchenice
Totamealand Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Joentankian, svaka ti čast za snimke. Juče sam video samo jednog lika koji snima sa aparatom (znači, ti si bio taj ) i baš sam se ponadao da ćeš postaviti snimke na youtube. Hvala, strava su.
Bata Trokrilni Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Ahe, on je bio s moje desne strane. Polako učim ko je ko.
joetankian Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 hvala brate, vredelo je prosvercovati digitalac ostao je josh Recreation day sa pocetka, mada sam ga malo bzv snimio, jbg cheers!
:matija Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 (edited) nema veze, ne smeta nam hvala za snimke sta je radio onaj lik sa kamerom, neke delove je snimio, ali sa bas pravom tv kamerom? kako doci do snimaka? Edited July 6, 2008 by Angrist.
Minita Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Ljudi, ovo je bilo neverovatno! Jes' da je bila festivalska lista, ali i to je ok. Kao ljudi su fenomenalni (doduse malo pobrljave kad se napiju ), oni Caparisoni ubijaju, trzalice sa novim logom su bas sexy, jedini munus je Tomino psovanje shljivovice. Evil Shit from Evil Woman! Nikad vise necu donositi rakiju, uvijek se napravi neki belaj. Svi smo pobrljavili u Living room-u zesce. Enivej, EG je fakat jos jednom pokazao kako se pravi dobra svirka.
Bata Trokrilni Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Ova Podgoričanka je stvarno privlačna. Nisam verovao u to dok je nisam video uživo.
Bata Trokrilni Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Najlepša cura na certu, hteo to neko da prizna, ili ne.
Rob Swire Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 (edited) @ prince e da si ziv i zdrav... elem, koga zanima, henrik i jonas imaju jos jedan band, izvinjavam se unapred ako je vec pominjano, bitno suroviji fazon od evegreya, pustao mi demo u livingroomu dok smo sedeli popodne, pa overite DeathDestruction Edited July 6, 2008 by lex69
Rob Swire Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 (edited) alo bre overavajte onaj band, zajebite princa, covek zivi u neznanju. mada, minin problem je sto previse ljudi zivi u saznanju Edited July 6, 2008 by lex69
Rob Swire Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 mislim da je krajnje vreme da se javi neko iz evropskih metal bandova na ovu temu
Bata Trokrilni Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Dobro bre, svako ima pravo na svoj ukus. U srednjoj školi sam bio zaljubljen u devojku na koju Mina dosta liči, pa sam možda zato pristrasan.
Rob Swire Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Dobro bre, svako ima pravo na svoj ukus. U srednjoj školi sam bio zaljubljen u devojku na koju Mina dosta liči, pa sam možda zato pristrasan. oprosti za sve lose sto sam ti ikada rekao, ovo je najbolje popodne na jumetalu u mom zivotu :D :D
Recommended Posts