Jump to content

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

zapravo nije mislio na tog radikala, ali ja verujem u slobodu misljenja. ;)

osim onih koji lupetaju gluposti. njima treba zapusiti usta.

Edited by lex69
Posted (edited)

Nemoj mi reci da si postao odbornik SRS-a na Novom Beogradu? Ako jesi, onda cestitam. Mogao bi onda da sredis nesto sa onom halom sportova, da se izdaje besplatno za metal koncerte. To bi bio najbolji potez, jer dok nemas neku podrsku vlasti ili lokalne samouprave, onda je uzalud sve.

Edited by Shamandalie
Posted
E sada bilo mi je to cudno da neko napise takav post ko voli Avantaziju, pogotovo sto postoje metalcore bendovi koji su dosta vishe "metal" od ovog dotichnog benda. :)

To si u pravu. Tek Avantasia nije metal, jer se Tobias osisao, i izgleda k'o Bon Jovi, a svi znamo koliko Bon Jovi nije metal. Ipak, prva 2 albuma su bar nekad bila metal, mada, sad kad se Tobi osisao, vise ni oni nisu metal.

Bilo bi stvarno super da niko vise ne dira ni u ciji ukus, ako je nekome Amadeus bend metal, neka ih slusa, nije frka :)

Miladin Sobic i Kemal Monteno nisu metal, pa ih ja opet vise gotivim od 90% metal ostvarenja :)

Posted

Tom Englund je metal, a istovremeno je i alkoholicar, koji svira super pjesme, i ima odlican kontakt sa publikom. Do sledeceg Evergrey koncerta - vidimo se!

Posted

e keve mi svi ste carevi :D

aj bre zelim da TN nastavi da radi :D

sto se tice Avantasie samo su Metal Opera jedan i dva do jaja Lost in space me poseca na MTV rock(ima svojih do jaja delova ali nije ceo album do jaja kao prva dva) isto ima i Skerkrov samo sto je bolji od LIS

ali to nije za ovde

Posted
@elderane

kemal monteno...

da je šobić mrtav, sad bi se okretao u grobu!

Dobro, moze i Oliver Dragojevic. On je emo, nije metal, ali pogadjaju mu pjesme u srce.

@Lazo, nemoj banovati nikoga, molim te :) Sad cemo zakljucavati temu, sve je receno...

Posted

nazalost, video sam Toma Englunda na koncertu kako se smeje, tako da ni on vise nije metal. No teeth in heavy metal :P I moja komsijka Olja je carica. e tako. :) Lep koncert. I hocemo primal fear. i axel rudi pella.

Posted
nazalost, video sam Toma Englunda na koncertu kako se smeje, tako da ni on vise nije metal. No teeth in heavy metal :P I moja komsijka Olja je carica. e tako. :) Lep koncert. I hocemo primal fear. i axel rudi pella.

I ja tražim ta dva poslednja, ali smo utvrdili da Primal Fear nije metal, pa još samo ostaje da to utvrdimo za Axel Rudi Pell-a. :)

Posted
Miladin Sobic i Kemal Monteno nisu metal, pa ih ja opet vise gotivim od 90% metal ostvarenja :)

AŠIK AJŠA!

Posted
@ Elderane

I Opeth hoćemo, haha. ;)

слажем се!!!!!!!! :pivopije:

ја се баш касно јављам, али јуче сам дошла из Београда,

у једноставно нисам имала снаге да идем на форум.. а када сам дошла...

свашта сам имала да видим................:):):):):):) а оно за Мину је било најјаче! :):):)

а што се тиче концерта, мени је било супер!

ја сам одлепила тотално, сликала сам се са свима,

и бенд сам исликала, даћу вам линк овде са сликама:

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...;albumId=992325

добила сам и трзалицу од Хенрика, и..... ^_^

било ми је екстра! ЕКСТРА! значи могла бих још много пута да их гледам!

атмосфера је екстра била!

а дефинитивно ми је Рик био најбољи! :wub:

само ми се смешкао.... :)

Posted

Metal je gay, emo je rat!

Nego, u onom silnom spamu neko upita za listu...

01. Recreation Day

02. Obedience

03. As I Lie Here Bleeding

04. Still In The Water

05. Monday Morning Apocalypse

06. Rulers Of The Mind

07. Bilnded

08. Mark Of The Triangle

09. I'm Sorry

10. Broken Wings

11. A Touch Of Blessing

--------

12. The Masterplan

Pre Masterplana su Danhage i Zander pičili neke solaže...

Posted (edited)

ako je metal rat, a jeste, onda je hitler metal, a posto je hitler iz nemacke, onda je i nemacka metal tj. axel rudi pell JESTE metal!

@biserka hvala za slike :)

Edited by Angrist.
Posted
а дефинитивно ми је Рик био најбољи! :wub:

само ми се смешкао.... :)

Ovo mi je najzesce! Da mi je neko pricao pre koncerta da je Rikard taj koji najvise odvaja (Biserka, ne mislim na tebe, nemo' se uvredis, eventually), ne bi' mu verovao! :pivopije:

Ali, ne da covek ne zna sta radi kad popije, nego je strasno! :) Stvarno "problematican" momak! :)

Mislim da to Mina najbolje razume! :pivopije:

Jbg, to ti je kad bend pustis sa lanca i bez tour managera!

Posted
Ovo mi je najzesce! Da mi je neko pricao pre koncerta da je Rikard taj koji najvise odvaja (Biserka, ne mislim na tebe, nemo' se uvredis, eventually), ne bi' mu verovao! :pivopije:

Ali, ne da covek ne zna sta radi kad popije, nego je strasno! :) Stvarno "problematican" momak! :)

Mislim da to Mina najbolje razume! :pivopije:

Jbg, to ti je kad bend pustis sa lanca i bez tour managera!

i to u BG pa u sloveniju...jaooo, mila majkooo...kad samo pomislim na mogucnosti... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...