Bata Trokrilni Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Šta ti je, moram da unesem malo pozitivnog duha.
Killing Hand Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Ne bi me cudilo da se neki clan benda shlogira pred koncert ili da ga pogodi strela pa otkazu koncert...!!!!!! Ma nece, ovaj put Terra Nostra nema posla sa penzionerima
Laurelin Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Punoletna si, ne treba da se oslanjaš na brata. Naravno, nego znas, imali smo taj dogovor... Ali dobro, sta sad da se radi...bice drugog puta...i guess!! A ostalima koji idu zelim da se lepo provedu...cak i bolje nego sto ocekuju!!!
DBrave Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 pa predlazem ti da skupis tih 1200 jer mozda i ne bude drugog puta, pogotovu kako je sad stanje sa TerraNostrom...
Totamealand Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 (edited) Ajde, Laurelin, ja častim. Časna reč. Ionako sam u plusu zbog Judasa. :S Edited July 2, 2008 by Totamealand
Laurelin Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Ma daj ajde!!!xD Hahah... Cisto sumnjam da cu sakupiti za 2 dana!! Mislim mogla bih, ali nekako mi je vec kasno...
Lunar Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Uuuuuu Laurelien ja ovakve ponude nebi propustio. XD Inace ja sam 120, ima li neko veci broj da viidmo odprilike kolko je karata prodato?
NatashaNS Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Uuuuuu Laurelien ja ovakve ponude nebi propustio. XD Inace ja sam 120, ima li neko veci broj da viidmo odprilike kolko je karata prodato? 'Ajde nek se neko oglasi sa vecim brojem, nemoj do kraja da dodje samo 120-oro ljudi. Sad ozbiljno, je l' zna neko kol'ko je prodato karata?
:matija Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 (edited) meni veceras stize karta, pa cu da javim broj Edited July 2, 2008 by Angrist.
ZmYchE Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 (edited) R E K L A M A Z A K O N C E R T By the way - broj na karti nema veze sa brojem prodatih karata... Tako da dzaba vam ta prica. Edited July 2, 2008 by ZmYchE
crusader84 Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 (edited) Druga stvar, ja mislim da bi Evergrey, u slučaju da se tako nešto desi, došao par dana kasnije i besplatno svirao. Ne znam baš besplatno, ali ono kad je bio otkazan 'cert u Rumuniji prošle godine, par meseci kasnije su došli avionom iz Švedske, samo zbog tog koncerta. EDIT: Opet Blinded u reklami... Mogli su da promene za ovaj put! Edited July 2, 2008 by crusader84
Sandman Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Broj karte nema veze sa tim koliko je prodato. Moja je 124 a kupio sam pre nedelju dana.
Rle Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 niko ne bi besplatno svirao ! kupio sam kartuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Rle Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 znam i ja bih ali da bi tako svirali i bili toliko kreativni znaci nemati posao i biti potpuno posvacen tome sto znaci da ako nisi bogat moras od necega da zivis pa tako ne bih voleo da im ovaj cert bude na teretu i da su na gubitku vec da imaju posle ovoga za koji disk, crep ili gumu
Bata Trokrilni Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 R E K L A M A Z A K O N C E R T By the way - broj na karti nema veze sa brojem prodatih karata... Tako da dzaba vam ta prica. Neću da gledam reklamu, da ne izbaksuziram kao za Judase.
Elderane Posted July 3, 2008 Author Report Posted July 3, 2008 Ovako, jedna dobra vijest, bice prodaje mercha, tako da znate, kad vec nema koncerata, fanovi Evergrey-a mogu bar koji disk i majicu da nabave iz prve ruke, najvjerovatnije potpisanu, ako ih nahvatate, sto nece biti frka. Zbog toga je mala sala zakon. Druga stvar je, prenijecu tacne Tomove rijeci: "I think we will play something like 80 minutes... ,or more if the mood is there......" Ne sumnjam u raspolozenje srpske publike, tako da ce njihova setlista ocigledno zavisiti od vas, a vas.
Totamealand Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Ja mislim da bi sat i po bilo sasvim korektno sa njihove strane. Lepe vesti.
Mita Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Ovako, jedna dobra vijest, bice prodaje mercha, tako da znate, kad vec nema koncerata, fanovi Evergrey-a mogu bar koji disk i majicu da nabave iz prve ruke, najvjerovatnije potpisanu, ako ih nahvatate, sto nece biti frka. Zbog toga je mala sala zakon. Druga stvar je, prenijecu tacne Tomove rijeci: "I think we will play something like 80 minutes... ,or more if the mood is there......" Ne sumnjam u raspolozenje srpske publike, tako da ce njihova setlista ocigledno zavisiti od vas, a vas. Elderane jel ostalo jos karata?
Recommended Posts