Elderane Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 U, pupak, kad bi to sve islo tako lako, sve bi solo odmah uradili Nemoj porediti cijene Carcass-a, At The Gates-a i Evergrey-a, nisu ni blizu, niti bi ovi pristali da se smaraju solo koncertom. Festival je pukao, zvijezde se ne smaraju skrpljenim varijantama. Ovo je bila cista zelja benda Evergrey da sviraju u Srbiji, i nadam se da ce fanovi benda to znati da postuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 U, pupak, kad bi to sve islo tako lako, sve bi solo odmah uradili Nemoj porediti cijene Carcass-a, At The Gates-a i Evergrey-a, nisu ni blizu, niti bi ovi pristali da se smaraju solo koncertom. Festival je pukao, zvijezde se ne smaraju skrpljenim varijantama. Ovo je bila cista zelja benda Evergrey da sviraju u Srbiji, i nadam se da ce fanovi benda to znati da postuju. Ao,dooro onda...sve u svemu Zacin C,sta li pa ja prdim kad neam pojma! Vimo se na Judac/CC ,ja ovo propustam posto 5-og iem na Space eater! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 a kapirala sam da cete dovesti Evergrey nesto posle izlaska albuma opet na solo, ali i ovako je ekstra jedva cekam ^^ (((: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Možda bi mogli da ih očekujemo i nakon izlaska albuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! HVALA VAM HVALA BESKRAJNO!!!!!!!!!!!!! Jebote zaplakao sam od srece!!!!! EVERGREY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Do jaja!!!!!! MNOGO VAM HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minita Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Po drugi put vidjeti Evergrey...ah...tamo sam, naravno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Da sam morao da biram jedan jedini bend sa festa za solo 'cert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Da sam morao da biram jedan jedini bend sa festa za solo 'cert... Takodje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belaj Lama Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 @crusader84 & sandman definitivno i ja potpisujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ne seri da dolaze 5-og Jula! a ja nisam tu... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. :( Mogli ste da sacekate i da javite 1.Jula da dolaze 5-og.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Znaci tebra ides na ovo? Sigurno! Ti? Idem prekosutra da zamenim Kesl kartu za Priest i za ovo, a mislim da ce chak i neku kintu da mi daju pride Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 @crusader84 & sandman definitivno i ja potpisujem. Evergrey u Srbiji ima malu ali vernu bazu fanova. Ne seri da dolaze 5-og Jula! a ja nisam tu... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. :( Mogli ste da sacekate i da javite 1.Jula da dolaze 5-og.... Pa jbg i oni su bili u frci nisu mogli ranije da objave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medjutim Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Mnogo dobro, da ti kazem.. Vidimo se tamo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 Jebi ga, jedva smo se dogovorili... Iako je i njima i nama strasno stalo da se koncert odrzi, trebalo je vidjeti da li je mala sala u stanju da im pruzi bar minimalne uslove za koncert. Cisto sumnjam da cete igdje gledati Evergrey iz ove blizine. I, da ne zaboravim, ove karte mozete kupiti samo preko nas, i na blagajni SKC-a. Takodje, svi koji budete vracali Castle karte u Biletu ili Eventimu, zavisi gdje ste kupili, vracace vam pun iznos novca za kartu, a onda mozete odmah kod njih kupiti Judas karte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! HVALA VAM HVALA BESKRAJNO!!!!!!!!!!!!! Jebote zaplakao sam od srece!!!!! EVERGREY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! такође................јао.. значи тресем се од среће... трееееесееем... јеботе, није ми добро............... ах... долазим....ма већ сам тамо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svemirac Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 ТОООО!!! Гледао сам их први пут - гледаћу их и сада! Одличан ''живи'' бенд!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Jebi ga, jedva smo se dogovorili... Iako je i njima i nama strasno stalo da se koncert odrzi, trebalo je vidjeti da li je mala sala u stanju da im pruzi bar minimalne uslove za koncert. Cisto sumnjam da cete igdje gledati Evergrey iz ove blizine. I, da ne zaboravim, ove karte mozete kupiti samo preko nas, i na blagajni SKC-a. Takodje, svi koji budete vracali Castle karte u Biletu ili Eventimu, zavisi gdje ste kupili, vracace vam pun iznos novca za kartu, a onda mozete odmah kod njih kupiti Judas karte. Hehe pa to je do jaja. Samo se nadam da ce ozvuchenje biti na nivou Evergreya,ne bih da mi mala sala upropasti dozhivljaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Ovo je bila cista zelja benda Evergrey da sviraju u Srbiji, i nadam se da ce fanovi benda to znati da postuju. verujem i stvarno bi trebalo da im priredimo nezaboravan docek. Znaci iz sveg glasa, kao na Kamelotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 koliko ce od onih 250 karata da ide na blagajnu skc-a ? uzimam 100% cim podignem pare od kesl-a u petak , a ne zelim neka neprijatna iznenadjenja . meni izgleda da ce ovo biti rasprodato ( sramota bi bilo da ne bude ) , pa razmisljam da posaljem mail da rezervisem za svaki slucaj . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Bogami bilo bi lepo kada bi prodaja krenula,pa da prebace u veliku salu. Mada za to nema shanse jer u Srbiji ovakav koncert mozhe da okupi maksimalno 500 ljudi. Jbg voleo bih da greshim shto se procene broja ljudi tiche... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Samo .... ta mala sala je dno, jebem vam, ima da se smorimo i mi i oni tamo .. što od vrućine, što od lošeg zvuka. Što ne prebacite lepo to u baštu, zar ne bi bilo gotivnije??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Podržavam ovaj "predlog" ProgressiveR-a. Biće sauna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 Ljudi, znate li vi sta pricate velika sala je 4 puta skuplja od male, a basta 5-6. + ozvucenje, koje je oko 1000 evra za veliku, ili bar 1500 za bastu, a i to je malo. Prosli Evergrey je prodao tacno 230 karata, tako da bi me najiskrenije zacudilo da sad bude preko 250 ljudi zainteresovano, s obzirom da Evergrey jeste, kao i Kamelot, mnogo popularniji poslije prvog koncerta. Bice to sve OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 E, ne slusam ih nesto posebno, ali bas ozbiljno razmisljam da idem na cert... Zasto da ne?! Ionako mi se svidjaju ovih par pesama sto imam od njih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts