AstralliS Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 (edited) Ćuti bre, ti će me čuješ kako pevam još malo, kad budu svirke u Surdlicu i Han, ako se ovi moji nakane da skinu pesme. Hahahaha... Koji to tvoji? Svaka čast tvom burazeru, ali mislim... nemoj da se lažemo. Haha. Edited July 6, 2008 by AstralliS
darthmoog Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Shamandalie je ljubomorna zato sto nije bila najlepsha devojka na koncertu
mina. Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Немој бити толико самокритичан, чим је она тебе додала на МСН листу, ту нису чиста посла. ahhahahahhahahahahahhahahahaha volim yum :)
Buba :) Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Shamandalie je ljubomorna zato sto nije bila najlepsha devojka na koncertu ahhahahaha hahahahhahahahahahahha hahaha hahahahahhahahha
Uruk Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Odoh ja za Bg, da ne zakasnim na bus. Ali i dalje umirem od smeha, rofl :)
Axeanosilas Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=37599 Ево теме, удрите. Без спама и коментарисања.
AstralliS Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Odoh ja za Bg, da ne zakasnim na bus. Ali i dalje umirem od smeha, rofl :) Aj srećan put.
Defunctus Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Boli Minu kurac,ode ona za njima u Tolmin sinoc...bice veselo.
Shamandalie Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Shamandalie je ljubomorna zato sto nije bila najlepsha devojka na koncertu Ma kako da ne. Ovo je tek smesno i najsmesnije sto sam procitala.
Bata Trokrilni Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Hahahaha... Koji to tvoji? Svaka čast tvom burazeru, ali mislim... nemoj da se lažemo. Haha. Oni su iz Hana, tako da nemoj da brineš. Možda Surdulica i ne bude predviđena za svirku, bolja publika je u Hanu.
AstralliS Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Oni su iz Hana, tako da nemoj da brineš. Možda Surdulica i ne bude predviđena za svirku, bolja publika je u Hanu. Koji su bre ti? I kakva bolja publika u Hanu? Si ti normalan?
Bata Trokrilni Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 U Hanu ima više metalaca nego u Surdulici. E sad, možda među klincima ima nekih novih, al' videćemo. Već kad budemo krenuli sa Motorima, čuće se kakvo je raspoloženje publike.
ilegalac Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Shamandalie je ljubomorna zato sto nije bila najlepsha devojka na koncertu Gresis, marketing sve potre.
AstralliS Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Nisi bio prošle godine ispred kina, odlična svirka i dobra poseta, kontam da je procirkulisalo negde oko 300 ljudi. Najbolji momenat večeri deo iz "As I Am" (Dream Theater).
Bata Trokrilni Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 (edited) Bio sam tad u Beogradu, al' sam video snimak. E sad, pitanje je, zašto Theorica Eclipsys nije svirala ceo As I Am? Odgovor - zato što im pevač, moj drug iz osnovne, ne zna engleski. Videćemo, ako se zakaže svirka u Surdulici, ja očekujem da bude malo ljudi koji će da se prime na Breaking the Law, ili Paranoid. No, ja i ulazim u taj projekat da bi se svirale te pesme. Edited July 6, 2008 by Prince of Darkness
Bata Trokrilni Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 (edited) Ma jok bre, ovo su isključivo obrade, i to ne preterano zahtevne ni za sviranje, ni za pevanje. A i za ovo treba da zahvalim vama, koji ste mi rekli kako da vežbam pevanje. Edited July 6, 2008 by Prince of Darkness
AstralliS Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Bio sam tad u Beogradu, al' sam video snimak. E sad, pitanje je, zašto Theorica Eclipsys nije svirala ceo As I Am? Odgovor - zato što im pevač, moj drug iz osnovne, ne zna engleski. Videćemo, ako se zakaže svirka u Surdulici, ja očekujem da bude malo ljudi koji će da se prime na Breaking the Law, ili Paranoid. No, ja i ulazim u taj projekat da bi se svirale te pesme. Prvo i osnovno, nisu svirali As I Am celu, samo zato što je ne znaju. Ta priča da Bane ne zna engleski je pomalo glupa. Uz svo dužno poštovanje prema njemu i ostatku ekipe, mislim da je jedina svetla tačka u svemu tome Goran - basista. Ima ovde "starijih" ljudi koje bi verovatno obradovalo da čuju nešto "novo" (staro za promenu), a ne samo da slušaju prokletog Dejana Cukića i sve one "tri akorda" pesmice.
Bata Trokrilni Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Pa to i ja kažem. Voleo bih da neko odsvira nešto kompleksnije, ali kažem ti, nisam siguran da će ovi moji uspeti ni Breaking the Law da uštimaju.
Ninoslav Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 (edited) Kakve veze ovo ima sa koncertom sinoc JBT! Vratite se na jbn temu! Elem, koncert je bio great, imam brdo slika koje cu sherovati as soon as possible Edited July 6, 2008 by Ninoslav
Recommended Posts