Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Ćuti bre, ti će me čuješ kako pevam još malo, kad budu svirke u Surdlicu i Han, ako se ovi moji nakane da skinu pesme.

Hahahaha... Koji to tvoji? Svaka čast tvom burazeru, ali mislim... nemoj da se lažemo. Haha. :lol:

Edited by AstralliS
  • Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Немој бити толико самокритичан, чим је она тебе додала на МСН листу, ту нису чиста посла.

ahhahahahhahahahahahhahahahaha

volim yum :wub:

:da::):):)

Posted
Shamandalie je ljubomorna zato sto nije bila najlepsha devojka na koncertu :)

ahhahahaha

hahahahhahahahahahahha

hahaha

hahahahahhahahha

Posted
Hahahaha... Koji to tvoji? Svaka čast tvom burazeru, ali mislim... nemoj da se lažemo. Haha. :lol:

Oni su iz Hana, tako da nemoj da brineš. Možda Surdulica i ne bude predviđena za svirku, bolja publika je u Hanu.

Posted
Oni su iz Hana, tako da nemoj da brineš. Možda Surdulica i ne bude predviđena za svirku, bolja publika je u Hanu.

Koji su bre ti? I kakva bolja publika u Hanu? Si ti normalan?

Posted

U Hanu ima više metalaca nego u Surdulici. E sad, možda među klincima ima nekih novih, al' videćemo. Već kad budemo krenuli sa Motorima, čuće se kakvo je raspoloženje publike.

Posted

Nisi bio prošle godine ispred kina, odlična svirka i dobra poseta, kontam da je procirkulisalo negde oko 300 ljudi. Najbolji momenat večeri deo iz "As I Am" (Dream Theater).

Posted (edited)

Bio sam tad u Beogradu, al' sam video snimak. E sad, pitanje je, zašto Theorica Eclipsys nije svirala ceo As I Am? Odgovor - zato što im pevač, moj drug iz osnovne, ne zna engleski. Videćemo, ako se zakaže svirka u Surdulici, ja očekujem da bude malo ljudi koji će da se prime na Breaking the Law, ili Paranoid. No, ja i ulazim u taj projekat da bi se svirale te pesme.

Edited by Prince of Darkness
Posted (edited)

Ma jok bre, ovo su isključivo obrade, i to ne preterano zahtevne ni za sviranje, ni za pevanje.

A i za ovo treba da zahvalim vama, koji ste mi rekli kako da vežbam pevanje. :pivopije:

Edited by Prince of Darkness
Posted
Bio sam tad u Beogradu, al' sam video snimak. E sad, pitanje je, zašto Theorica Eclipsys nije svirala ceo As I Am? Odgovor - zato što im pevač, moj drug iz osnovne, ne zna engleski. Videćemo, ako se zakaže svirka u Surdulici, ja očekujem da bude malo ljudi koji će da se prime na Breaking the Law, ili Paranoid. No, ja i ulazim u taj projekat da bi se svirale te pesme.

Prvo i osnovno, nisu svirali As I Am celu, samo zato što je ne znaju. Ta priča da Bane ne zna engleski je pomalo glupa. Uz svo dužno poštovanje prema njemu i ostatku ekipe, mislim da je jedina svetla tačka u svemu tome Goran - basista. Ima ovde "starijih" ljudi koje bi verovatno obradovalo da čuju nešto "novo" (staro za promenu), a ne samo da slušaju prokletog Dejana Cukića i sve one "tri akorda" pesmice.

Posted (edited)

Kakve veze ovo ima sa koncertom sinoc JBT! Vratite se na jbn temu!

Elem, koncert je bio great, imam brdo slika koje cu sherovati as soon as possible :)

Edited by Ninoslav
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...