Jump to content

2008.07.05 *SKC, Beograd* Evergrey

Elderane

Recommended Posts

Ljudi, znate li vi sta pricate :) velika sala je 4 puta skuplja od male, a basta 5-6. + ozvucenje, koje je oko 1000 evra za veliku, ili bar 1500 za bastu, a i to je malo. Prosli Evergrey je prodao tacno 230 karata, tako da bi me najiskrenije zacudilo da sad bude preko 250 ljudi zainteresovano, s obzirom da Evergrey jeste, kao i Kamelot, mnogo popularniji poslije prvog koncerta. Bice to sve OK.

Ma bice valjda i OK mala sala samo da ozvuchenje uradite super. :D

E, ne slusam ih nesto posebno, ali bas ozbiljno razmisljam da idem na cert...

Zasto da ne?!

Ionako mi se svidjaju ovih par pesama sto imam od njih...

Nabavi josh,pogotovo prva 4 albuma.Kvalitet zagarantovan. :da:

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

i mene to zanima, al nije jos nista odgovorio :)

Dal ce mozda da dele promo kao na Kamelotu ili ce jednostavno da pustaju preko razglasa pred koncert, u svako mslucaju ludilo...

A eto ja sam za prvi koncert dobio kartu preko Hypera, tada nisam uopste imao ni jednu pesmu od njih, zatim sam sve nabavio i sad sam fanatik :)

Tako se pocinje :) :)

, tada nisam uopste imao ni jednu pesmu od njih, zatim sam sve nabavio i sad sam fanatik :)

Tako se pocinje :) :)

Heheh isto,samo ja nisam bio na prvom koncertu. :(

Ali u to neko vreme sam sve nabavio i navukao se. :D

Tako bend hoce. Samo ce pustiti album preko razglasa.

E strava.

Znachi poshto koncert pochinje u 21h,preko razglasa ima da ga puste negde u 20h.

Uf bash se radujem shto cemo medju prvima chuti novi album. :D

Je l' to neka ekskluziva samo za nas ili ce to raditi i na ostalim nastupima?

Edited by Sandman

ma bre mi imamo prvi priliku da cujemo novi album :) stvarno do yaya !!

Nadam se da ce ubaciti i neku novu pesmu u setlistu, ono sto smo do sada culi je odlicno

edit: hehe sad sam opet upalio one trejlere, mnogo su dobri

Edited by DBrave

Ocekujem kartu, posto sam menjanje trazila na dva mesta :)

Jedva cekam!

Proletece tih petnaestak dana samo tako.

Danas sam bila sva :veseli: ceo dan sam slala ljudima sms-ove da ne bude posle "nisam znao" :D

Ako se ne proda svih 250 stvarno ce biti sramota.

Jest gadan period, meni ne moze biti gori, ali jbg ljudi za ovo se zivi :lol:

Hvala vam ljudi, predivni ste!!!

A kakva je šansa da opet bude u Domu Omladine? Sve se plašim da će biti više nego grozno u onoj prčvarnici ... pa jbt, nisu Prorok da sviraju u maloj sakli SKC-a, već bend koji iza sebe ima 6 albuma (i sedmi na putu)

Ne radi Doma Omladine, renovira se. Mora SKC.

A kakva je šansa da opet bude u Domu Omladine? Sve se plašim da će biti više nego grozno u onoj prčvarnici ... pa jbt, nisu Prorok da sviraju u maloj sakli SKC-a, već bend koji iza sebe ima 6 albuma (i sedmi na putu)

Eh...da.

Sećam se da je na Cynic-u bilo baš zagušljivo, i ono... :rolleyes:

Hajde, vidite za taj Dom Omladine, ispada da Evergrey ima staus nekog lokalnog benda, užas.

A ako se ne proda tih 250 karata, zaista sramota. Ali, sve mi se čini da su pokupili mnogo fanova nakon prošlogodišnjeg koncerta... ;)

Očekujem podjednako dobru svirku kao i prošle godine. :opusteno:

Edit: Sad vidim ovo za renoviranje, damn.

Edited by Minita

Ljudi, u maloj sali svirali su Toni Mekalpin, Bili Sinen, i Virdzil Donati, pa moze i Evergrey. Svirali su i Sinister, Vader, Suffocation, Behemoth, Marduk, Katatonia (doduse, to je mala sala doma omladine, ali isto je to)...

Samo po treci put da kazhem: potrudite se maksimalno za dobro ozvuchenje jer Evergrey to zasluzhuje.Ne bih da ga slusham na onoj opremi na kojoj sviraju gimazijalski bendovi.

Poshto planiram da budem u prvom redu ispred bine,sredite da se svuda dobro chuje. :D

U svakom sluchaju vidimo se tamo ljudi ima da bude nezaboravno! :pivopije:

Ljudi, u maloj sali svirali su Toni Mekalpin, Bili Sinen, i Virdzil Donati, pa moze i Evergrey. Svirali su i Sinister, Vader, Suffocation, Behemoth, Marduk, Katatonia (doduse, to je mala sala doma omladine, ali isto je to)...

Katatonia je svirala, čini mi se, u decembru 2006., ovo je jul, dovoljno je da se jedno oznoji, da čitava sala zasmrdi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...