Jump to content

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sad sam video topic!!!!!!!!

aaaaaaaaaa!!!!!!!!!

jedan od najboljih koncerata ikad!!!!!!!!

kad krece prodaja?

btw> svaka vam cast za ovo :pivopije:

Posted

Haha pa da je cist prog, stolice bi dobro dosle. srecom oni to nisu, pa ce biti i skakutanja, lozenja, urlanja u publici, tj stolice nisu neophodne :lol:

Posted
svileni progeri :)

kvlt :)

Hehe, vidim kako sa godinama sve staticnija postajem.

Sad na legacy-u samo se zablenem u gitaru pevam i mirujem. U stanju sam da se ne maknem tokom cele svirke ni milimetar (nesvesno naravno :) )

Posted

еј, а који је предлог цене???

ви мењате карте са Касла, а шта је са онима који не мењају?

која је цена, да ја лепо одмах почнем да планирам?

Posted

е супер, хвала!

купујем када сазнам шта је другарица одлучила,

па да знам колико да наручујем. :)

ух....цео дан сам ненормална од када сам чула за концерт.

прво сам од запрепашћења заплакала, а затим се тресла једно пола сата....

свашта.... :):):)

Posted

Bio sam na svirci "Devil's Slingshot" i bilo je dosat zagušljivo, a bilo je manje od 200 ljudi čini mi se, a bio je mart-april.

Od kada je želja za pristojnim uslovima, dovoljno vazduha i dobrim zvukom = svilenost? Ne moram da se valajm po blatu da bi dokazao koliko sam trOO.

Nažalost, biće bedno u toj maloj sali, ali ipak ću doći, jer svira Egy :)

Još uvek čekam mejl od Terra-e u vezi karata

Posted
El se mogu zameniti karta od castlea za sve dane za judas+evergray karte?

Joj kako ljude mrzi da pogledaju stranu unazad :)

Moze se zameniti karta ako je kupljena direktno od Tera nostre, ako je uzeta od eventima ili sl, dobicete pare nazad pa kupiti karte koje zelite...

Posted
Nažalost, biće bedno u toj maloj sali, ali ipak ću doći, jer svira Egy :)

proshli put je bil ozalosno gledati manje od 400 ljudi u pogonu doma. Ovo josh mozda i bude licihilo na neshto + ce evergrey biti na 10 cm od publike. Pretpostavljam da je to malo teze videti po drugim zemljama

Posted

E u kurac, ja bas danas idem da kupim kartu za Rotting Christ (odnosno Exit)... :unsure:

Voleo bih ovo da vidim, ali videcemo...

A to za 250 karata me ne brine, u duhu nedavnih desavanja vise nemam brige da li ce se karte rasprodati... :rolleyes:

Posted
proshli put je bil ozalosno gledati manje od 400 ljudi u pogonu doma. Ovo josh mozda i bude licihilo na neshto + ce evergrey biti na 10 cm od publike. Pretpostavljam da je to malo teze videti po drugim zemljama

Svirao je Evergrey i po kafićima.

Posted

ја послах мејл за карту, а једино ме занима како ће се вршити уплата????

нисам никада ништа наручивала преко мејла?

Posted
Nadam se da ih neće biti. Prošli put su to bili bendovi koji nemaju veze s onim što Evergrey svira.

Ja bas volim kad su bendovi zanrovski razliciti :)

Posted

Erm... Not. :mrgreen:

A jes bilo tužno gledati kako u toj istoj maloj sali Billy Sheehan umalo ne rokne basom u vuglu nekog u prvom redu, zato što nema mesta za manevrsianje, ali jbg, kontam da je EG navikao da svira po takvim rupama u Americi (videh negde po kakvim rupama je tamo Therion svirao!), a i kod njih u Švedskoj pretpostavljam da im nisu strane tako neke opuštene varijante.

A jel nije moglo da se sredi nešto Sy-X, EG, Adagio, E. Delta pa da bude veliak sala? :D

Nevermind, samo razmišljam naglas, inače gledam na ovo sa vedrije strane, bar će da sviraju full set! :rockdevil:

Posted
A jel nije moglo da se sredi nešto Sy-X, EG, Adagio, E. Delta pa da bude veliak sala? :D

Uh koje bi to zlo bilo, nesmem ni da zamisljam :meshuggah:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...