aywar Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 GUYBRUSH TREEPWOOD Bend je nastao krajem 2001. godine. Originalni tekstovi na srpskom jeziku i cvrst zvuk cine ovaj bend prepoznatljivim. S obzirom na kilometarski staz benda scenski nastupi su spontani sa puno pozitivne energije i odlicnim kontaktom sa publikom. U toku 2006. godine GT je snimio svoj prvi album "IMPERFEKAT". Album se sastoji od deset pesama koje su snimljene u studiju "TSS" u Pozarevcu. Mastering miks je odraden u studiju "Zone" u Minhenu. 1. Pustinja beskraja 2. Kisela stvarnost 3. Jednom kad odes 4. Telo 5. Mladost… 6. Polje 7. Pneumatski cekic 8. Surova agresija 9. Izadji iz magle 10. Senke Fanovima metal zvuka će se verovatno svideti pesme Mladost, Surova agresija, Izadji iz magle, Senke. Ostale će možda biti previše avangardne i alternativne. A možda i neće, jer po tekstovima pesama, besu i stilu i one imaju jaku metal osnovu. Album ili pesme koje vas zanimaju možete slobodno downloadovati po copyleft-u LAST FM-u: Download Imeprfekat Albuma Možete pogledati i naš Myspace profil Bend je snimio spotove za pesme "Pustinja", "Jednom kad odes" i "Telo" Bend stalnom koncertnom aktivnošću promoviše i nove pesme "Znak", "Centar Sveta", "Kandakhar", "Fetiš", "Moja Revolucija", "Sistem", "Kontrola", "Sotonje doba", "Sija moje ime...". Uživo zvučimo čvršće nego na albumu. Rasli smo na metal korenima, pa se možda i malo odšrafimo kad čujemo distorziju. Na yumetalu se trenutno nalazi i najava: SVIRKA U SKC-u 03.07.2008. pa svratite da nas proverite ako hoćete. I, šta kažete na ovo? Mozete nam pisati i na [email protected] Quote
niking Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Ime benda mi nikako ne ogovora vrsti muzike koju prave... a muzika je ok, nit smrdi nit mirise, dosta podseca na Bjesove Quote
Angelystor Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Mjuza djene-djene, ali svaka chast za ime, legenda. Quote
Kinasky Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Gledao sam ih u Pozarevcu u KB i bilo je super. Podseca na Bjesove puno, ali je ok, i atmosfera je na svirci bila super. Quote
aywar Posted June 25, 2008 Author Report Posted June 25, 2008 Hvala puno, Kinaski, da ne kažem Bukovski Probaćemo da je ponovimo u SKC-u Quote
VoivodBG Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Zasto ste im stavili temu u demo bendove kada imaju vec jedan album? I nisu uzeli ime po Guybrush Threepwood-u iz Monkey Island serijala... Quote
Kinasky Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Drug mi je pre par god. pricao za bend u kom svira asistent sa FON-a, ispostavilo se da g-din asistent svira u ovom bendu Quote
Dersu Uzala Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 I nisu uzeli ime po Guybrush Threepwood-u iz Monkey Island serijala... Nego? Priznaces da je slicnost jebena... Quote
niking Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Evo ga i ceo album za download: http://www.last.fm/music/Guybrush+Treepwood/Imperfekat Quote
Chicken Little 420 Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 pozdrav chudnom choveku! kad ces u rodni kraj? Quote
aywar Posted June 27, 2008 Author Report Posted June 27, 2008 Yo, Downstrojovci, pozdrav. Možda svratim u KI kad prođe upis na fakultetu, a trudiću se da dođem da vas pogledam na Exitu, čestitam na uspehu. I u pravu ste, pravo ime je Threepwood, po liku koji je nacrtao guy.brush -a, ali smo izbacili "h", da bi i dalje svi znali o čemu se radi, a da Lucas Arts ne bi mogli da nas tuže jednog dana kad budemo interplanetarno slavni i basnoslovno bogati, BWHAHAHAHA... - popih lekić... Pozdrav i hvala na podršci! Quote
Shix Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Gledao sam kod Fakira vas spot. Super je stvar Quote
VoivodBG Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 I u pravu ste, pravo ime je Threepwood, po liku koji je nacrtao guy.brush -a, ali smo izbacili "h", da bi i dalje svi znali o čemu se radi, a da Lucas Arts ne bi mogli da nas tuže jednog dana kad budemo interplanetarno slavni i basnoslovno bogati, BWHAHAHAHA... Bas smo ja i jedan ortak pricali o tome sinoc, totalno sam smetnuo tu mogucnost sa uma Quote
Kinasky Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Izglasani ste za Exit. http://www.rockserbia.net/festivali/exit-m...ge-line-up.html Quote
Recommended Posts