Tyler Durden Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 e sad zbog toga sto si ti rekao, i sto si pokazao primere, ja cu da ti nekako dostavim markove demonstracije, kad svira te iste solaze ne cleanu, i sta ja sve znam, imam jedno dobrih 5 sati njegovih snimak, jer sam ogroman fan, tako da lupas gluposti nenormalno. Javi se na private, ako hoces nekako da se dogovorimo da ti dostavim sve to Mislim, nemoj pogresno da me shvatis, ne kazem nista lose, i daleko od toga da je myles los gitarista.... Odlican je, ali apsurdno je reci da je bolji od mark-a. Veliki sam fan i alter bridge-a i creed-a, ako ne jedan od najvecih u ovoj zemlji, imam mnogo neobljavljenih snimaka, preko 50 koncerata, i stvarno obozavam ovog gitaristu, tako da znam sta pricam, jer sam dosta gledao i jednog i drugog, i dosta znam o njima...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Ma nije da ja bacam hate,nego iznosim svoje misljenje...upoznat sam ja i sa Creedom i sa AB.Dobre on pesme pravi,a i dobar je kompozitor,ali takve solaze su isfurane pre vise od 20 godina...cak su se i bolje svirale tada. Inace,respect za njegovu opremu,sa onim silnim Mesama i Twinovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 pogledaj ovaj video, posto si fan, ako vec nisi gledao. Pogledaj ceo, ali obrati posebnu paznju oko prvog minuta (1:00), tu se mark zagreva pre neke svirke, i svira svoj solo.... Posto kazes da je jedan od onih koji samo brzaju, shreduju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Nisam ja to rekao nijednom...a nisam ni rekao da je los gitarista,nego da ima prenadrkan zvuk(cuje i na tom tvom snimku,jos samo fali da nagazi wah) i da pored toga ume da izbrlja,a sola kao sola nisu nista novo,sto ne znaci da su losa. Myles sigurno ima bolji ton iz prsta i bolji gruv,sto bi se reklo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 jel moze neko da izbaci neki rapid link za spotove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 Nemam link za rapid, al imaš po youtube-u spotova, možeš tamo da pogeldaš. Jedino ako ti rapid treba da bi ih poskidao u boljoj rezoluciji ili šta već... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 jel moze neko da izbaci neki rapid link za spotove? Nemaju bas mnogo spotova, ali evo svega. Rise Today http://rapidshare.com/files/114163183/ABRT.rar Jedan od najjacih nastupa uzivo koje sam video, Find the real live at Leno http://rapidshare.com/files/83974109/abonleno.rar.html E sad. Imas sa prvog albuma jos 2 spota, open your eyes, i broken wings (ne racunajuci i ties that biend sa blacbird-a koji je napravljen od live snimaka), ali ne mogu nikako da nadjem link koji radi, svi su obrisani. Kada budem nasao, okacicu. A ako hoces, nije mi problem, imam i gomilu njihovih koncerata pored toga, pa cu ti srezem i dam ako hoces... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 NEsam znao da ima fanova ovog benda.... Nadajmo se da se nece raspasti posle treceg albuma i stecene slave.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted September 4, 2008 Author Report Share Posted September 4, 2008 Heh... pa što bi se raspali? Ima li nekih najava trećeg albuma ili...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Nemaju bas mnogo spotova, ali evo svega. Rise Today http://rapidshare.com/files/114163183/ABRT.rar Jedan od najjacih nastupa uzivo koje sam video, Find the real live at Leno http://rapidshare.com/files/83974109/abonleno.rar.html E sad. Imas sa prvog albuma jos 2 spota, open your eyes, i broken wings (ne racunajuci i ties that biend sa blacbird-a koji je napravljen od live snimaka), ali ne mogu nikako da nadjem link koji radi, svi su obrisani. Kada budem nasao, okacicu. A ako hoces, nije mi problem, imam i gomilu njihovih koncerata pored toga, pa cu ti srezem i dam ako hoces... bas sam se navukao na njih, poprilicno, ali ne bih da te cimam bezveze.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Ako nekog zanima,ima u Mamutu da se kupi novi album u nekoj fensi kutiji ...ja sam uzeo jedan.Kad bih mogao jos da nadjem prvi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted September 4, 2008 Author Report Share Posted September 4, 2008 Novi album????? Misliš na Blackbird ili...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Novi,poslednji,kako god...da . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Pa da, novi album ti je Blackbird, izasao pre 2, 3 meseca, ne secam se vise ni kad. Do sledeceg ima da sacekamo bar 2 godine. A za ostale, naravno da ima fanova, i to ogromnih . Jeste da slusam pretezno metal, ali po meni je ubedljivo najbolji gitarista, i muzicar koji je ostavio najvise uticaja na mene, i moj stil sviranja, upravo covek iz ovog benda, Mark Tremonti. I da, opusteno, nije mi nikakvo cimanje, reci ako hoces, ja ti to srezem, i javim ti kad budem imao vremena, nadjemo se, i ti to pokupis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted September 6, 2008 Author Report Share Posted September 6, 2008 Blackbird izašao još 2007. koliko ja znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Jes' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Sorry, istripovao sam se, pomesao sam sa jednim drugim bendom. Stvarno je izasao prosle godine, mnogo brzo vreme prolazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 E pa, ja sam bio pre par dana na njihovom koncertu u austriji, i mislim da su reci suvisne. Nije normalno koliko dobro zvuce uzivo, kako sviraju, kako onaj ludak myles peva, kakvi su celokupno kao bend. Znaci perverzija koliko su bili dobri..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted December 2, 2008 Author Report Share Posted December 2, 2008 Heh, blago tebi... ja bi jako voleo da ih čujem uživo, mada, moram priznati da na par klipova sa njihovih certova koje sam video na youtube-u mi nisu baš tako sjajno zvučali... sad, moguće da su se popravili u međuvremenu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 u boli te kurac, ja skinuo dvd iz astorije, butleg, iz 2008, znaci jebe kevu kako zvuci sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 to sto su lose zvucali, pripisujem samo kvalitetu snimka. Imas na nekoj od prethodnih strana sam okacio link, za rapid share, za njihov nastup kod jay leno-a, kad su svirali find the real. Skini to i pogledaj. A i sada myles svira gitaru, tako da ubijaju koliko su dobri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted December 2, 2008 Author Report Share Posted December 2, 2008 Moguće... videću da skinem, pa ću poslušati ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 pazario sam danas deluxe verziju Blackbirda, ubijaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted February 11, 2009 Author Report Share Posted February 11, 2009 U jee, ja tek sad videh ovaj post A koja je to deluxe verzija, ona sa one 3 bonus pesme ili...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Jel ima neko linkove od tog butlega or whatever? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts