:Dea Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Predobar bend. Slusala sam ih na spejsu i imam jedan album. Pa, ako ima neko neke linkove za nesto vise neka ostavi. I da - dolaze na beer fest! 1 1 Quote
gadget Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 pre 2-3 nedelje svirali u Kragujevcu za dzabe u okviru REFRAKT-a ne da ljudi sviraju nego rasturaju, ne zna se dali su bolje pesme ili navezbanost, energicno, melodicno, kvalitetno, sve u svemu jako dobra svirka Quote
negative creep Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Reci joj, reci! Nego ona nikako da dodje ovde Quote
KazimKazim Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 http://rapidshare.com/files/25612343/Dubio..._www.peb.pl.rar Pass: www.peb.pl Quote
marko.nocturne Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Poslušajte poslednji album "Firma Ilegal", opako je dobro... Stvarno ništa bolje i originalnije nisam čuo skoro. Album je protiv njiove vlasti, opako je odrađen... Quote
El Karnisero Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 KAKO SU BILI DOBRI NA BEER FESTU!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Simadin Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 ja ih gledao u tuzli pre jedno desetak dana.. jebeno su izuli stvarno sjajan bend uzivo, iako mi je ovo sto sam cuo na tv-u dosadno :/ Quote
marko.nocturne Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Meni je burazer reko da izuvaju uzivo i doneo mi albume... Opako... poslednji je najbolji... Quote
VoivodBG Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Dobri su dobri, steta sto nisam stigao da ih gledam na beer festu, ali bice prilika. Quote
marko.nocturne Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Album "Firma Ilegal" je izdao PGP, ja ga danas dobih, smao da znate da su available i na nasem trzistu, valjalo bi podrzati... Quote
Zen Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Slucajno sam zalutala na njihov koncert.. Zanimljivi su ali meni ceo taj trip jesmocamuge/nismocamuge mi jako ide na zivce. Vizuelno. ne bih imala nista protiv da ih slusam gajbi bez da ih gledam Quote
marko.nocturne Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Znas li koliko kosta? Verujem da je kao i sva ostala domaca izdanja, od 400 do 500 dinara Slucajno sam zalutala na njihov koncert.. Zanimljivi su ali meni ceo taj trip jesmocamuge/nismocamuge mi jako ide na zivce. Vizuelno. ne bih imala nista protiv da ih slusam gajbi bez da ih gledam Neces zazaliti, veruj mi, jako je interesantan album. Quote
diletaNT Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Muzika im može i proći, i poštujem to što pokušavaju da urade, ali tekstovi su infantilni preko svake mjere Quote
Abbath Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Extra su,pogotovo stvar Blam...Svako dobro Bosno i Hercegovina,hahahahahha,vrh.. Quote
*Nameless* Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Kurčina od benda. Ajd da se i s tobom jednom slozim... Quote
Bure Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Odlicni su. Na EXIT-u 2009. su razvalili fusion stage Quote
El Karnisero Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Kurčina od benda. Sto volim kad neko tako dobro barata cinjenicama. Quote
:matija Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Slusao sam ih nesto malo, kod drugih ljudi. I moram da nabavim, ovo sto sam cuo mi super zvuci, bas onako kako ja volim. Gledao neke snimke sa exita ove godine i super izgledaju uzivo. Quote
5t0rM Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Bio sam im na par svirki. Uzivo su skoro pa cisti Nu Metal bend. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 (edited) Pošto ošuriše na festu a nema neke kratke biografije,ako neko 'oce malo da se upozna evo: Daklen,bend izbosne,osnovani 2003,kad se okupise Adis Zvekić, Almir Hasanbegović, Brano Jakubović i Vedran Mujagić.Zatim im se priključuje Armin Busatlić,tamburaš,pa bubnjar Senad Šuta,još jedan iz klana Jakubović,ovog puta Dragan,kao inženjer saunda,a od 2011. godine tu im je i saksofonista Bil Klin...ovaj Mario Ševarac.Tu je bila i Adisa. Prvi album su objavili 2004. pod nazivom Dubioza Kolektiv, na engleskom jeziku.Zatim 2006. sledi Dubnamite, takodje na engleskom(Bosnafaria i Marijuana,čuli ste ih na festu) 2008. objavljuju prvi albom razumljiv balkanskoj raji,nazvan Firma Ilegal, pljušti od hitova-Firma ilegal,Vlast i policija,Oni dolaze i naravno Blam. E 2010. dolazi album koji je,moz se kaže nastavak Firme,zove se 5 do 12, album sa čuvenom pesmom-Walter(vratiće se Walter,jebaće vam mater ),Kokuz,Vidi vidi vidi,Domaćica,Recesija i Balkan Funk(koju je i Fet Boj Slim puštao sada na svojim svirkama.Nažalost nikad prežaljena Adisa ne peva više,krenula je solo. Novi album najavljen je za leto 2011,na njemu se nalaze i Wake up i Eurosong. Edited August 22, 2011 by sale 83 Larry Flynt 1 1 Quote
Álvaro Recoba Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 На новом албуму гостују Марковићи. Ја не волим трубе, а помало је празно без Адисе. Quote
Recommended Posts