thrash forever Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 A zaslužuju. Bili su odličan bend, muzički ne baš savršen ali s odličnim idejama. Koliko vidim, epidemija reuninitisa čini svoje, izlazi im novi album sledećeg meseca. Death and Insanity rules!!! Quote
Morphy Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Ufff, Tales of Terror, kakvo je to przenje, zlo od albuma! Nema lose pesme. Uh sada ga ubacujem u playlistu. Quote
Grobodan Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Dobri su stari albumi, a Evil never dies je blago receno - uzas. Quote
RNA Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Тај последњи албум је потпуни хорор. Нисам могао да верујем да су онакву музику направили под истим именом. Quote
Mega_Deda Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 ja sam nasao na nekom forumu pre par meseci History of Terror prvi cd, ima death & insanity i monument. prilicno dobar bend, ali po mom misljenju nista da ih izdvoji iz djumle ostalih iz tog vremena, Quote
Jabba the Hutt Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Jak bend Imam History Of Terror kompilaciju, na 3 diska! Solidno kidanje! Quote
Vlladimir Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 video sam cover za novi album, ne izgleda loše, ali sumnjam da sadržina išta valja. počeli su da me podsećaju na neku varijantu duševno obolelih Misfits-a. Quote
KazimKazim Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 (edited) Evil Never Dies je prilicno dobar, malo ga je ujebala losa produkcija, ali sa druge strane mu daje neki old skul smek... Edited October 25, 2008 by KazimKazim Quote
Grobodan Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Nešto sam u old skul treš histeriji, prisetih se danas kultova Tales of terror i Death and insanity, odem na Arhive da vidim da nemam neku rupu u diskografiji i vidim da su ove jade 'ladno objavile još jedan album The Neverending Sleep 2008, kao da nije bilo dosta posle onog užasa Evil never dies. Skinuo sam album iz mazohističkih pobuda, 3 songs in i već mi nije dobro koje je ovo smeće. Vidim da nema vesti o njima, i bolje. Quote
Recommended Posts