Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ima za 57 hiljada odlicnih Asus modela sa Nvidia grafikom - mislim da je u pitanju Gforce 325M koji ima sopstvenu memoriju i magistralu od 128bita i koji je, ja mislim, bolje resenje od tog HD 5470

Nije probao dosta igara ali novi Wolfenstain recimo pici samo tako :da:

Prilicno nova masina sa Optimus (ima dakle dvojni graficki sistem - Intel grafika koja se koristi kod manje zahtevnih stvari radi ustede baterija i pomenuti Gforce) tehnologijom i Intel i3 procesorom plus ekran od 16 inca, 4 giga rama i 320 giga HD, kamera, citac kartica, bluetooth, wirless se podrazumeva

Plus ima i DDR3 memoriju pa graficka dise punim plucima u kombinaciji sa jakim procesorom :da:

Moja preporuka, drugar ga je uzeo - mogu da pitam za tacan naziv modela

Posted

Paaaaaa poenta price i jeste to da su pare problem. Ko sto sam rekla, ubedljivo ispod 60k (40-50). Mada savet nije uzaludan, kad ja budem uzimala raspitacu se za taj koji pominjes :da:

Posted

Moja preporuka, drugar ga je uzeo - mogu da pitam za tacan naziv modela

pitaj pitaj, i meni nešto tako treba :)

Posted (edited)

Evo dobih potvrdu da bi se za takvu masinu ispruzio do 57k tako da nam definitivno treba info :da:

Ahaha koji smo gusani, pa to je onaj Asus sto je trenje ( :haha: ) preporucio na prethodnoj strani :Dlinak

Edited by MissionVao
  • 4 weeks later...
Posted

Pre neki dan sam kupio toshiba laptop.U pocetku sam morao sam da ubacim jack urupicu i automatski bi mi izasla opcija za prikacene slusaslice.Samo bih kliknuo i muzika bi se prenosila na slusalice bez problema.Juce sam nesto cackao,bezuspesno pokusavajuci da prikacim 5,1.zvucnike na laptop i tako sam izgubio "automatsku opciju za slusalice".Gledam svuda po CP da nadjem tu opciju,ali nema mu pomoci.Jel bilo ko ovde zna u cemu je problem?Njegovi licni(toshibini) zvucnici nisu ni za kurac.gde da trazim tu opciju za slusalice?

Posted

icon_confused.gifNista ne pomaze F1 ni bilo koji drugi F pa ni u komb. sa FN???

tvoje pitanje je, cenim, previse specificno da bi neko ko ima odgovor na to pitanje a da nije resavao/la isti problem na istom racunaru.

dakle: tacno koji toshiba laptop je u pitanju?

Posted

Toshiba Satelite L455-S5975

dam ti mog acer aspire-ta 5810T, na njemu neces imati taj problem sa slusalicama, ti meni lepo dadnes satelita... ovca sita, vuk na broju.

Posted

dam ti mog acer aspire-ta 5810T, na njemu neces imati taj problem sa slusalicama, ti meni lepo dadnes satelita... ovca sita, vuk na broju.

.. čobanin na mobilnom

Kako si zadovoljna sa tim Acerom? Ne razmatram ga baš zato što nemam preporuku... a razmatram sattelite

Posted

sattelite je :wub: tog sam 'tela, al ga nije bilo, a meni bilo hitno pa sam pristala na acer.

sto se ovog aspire-ta tice, ako ne nameravas da se igras, odlican je, ja nikakvih problema nemam. a i baKterija izdrzi 6 sati rada bez napajanja.

Posted

Da li neko ima resenje za ovaj moj problem,necu da radim nikakve razmene :)..cini mi se da u pitanju neki DEP ili tako nesto,samo ja ne umem da pronadjem resenje koje ima glupi DEP,gledao sam i CP i nista?

Posted

Ako je WinXP, start run \boot.ini, nešto što piše optin promeni u alwaysoff, snimi i restartuj.

Izadje mi error kad akucam boot.ini u run,gde se inace nalazi fajl optin?Kako ne bih morao da kucam nista u start run??

Posted

svejedno i sa kosom crtom ispred,bas kako si napisao mi izadje samo error..vec danima pokusavam da resim problem,i preko google-a i nekih drugih sajtova ali nigde nema resenja?Ni sam ne znam sta da trazim,problem je nastao tako sto sam pokusaio da prikacim 5.1 zvucnike i tako izgubio automatsku opciju za slusalice koja bi se pojavila svaki put kad bi ih prikacio???

• 1 month later...
Posted (edited)

drug ima problem s toshiba satellite a105-s2071 tako sto se u display properties prikazuju samo 4:3 rezolucije i slika je naravno uzasna i razvucena u svakoj od tri ponudjene.

pokusao sam s reinstalacijom drivera za grafiku (integrisana radeon xpress 200m) i nista nisam postigao.

postoji li mozda neki nacin da se taj problem resi, po mogucnosti bez rusenja windowsa?

Edited by ^Suicide_Pony^
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...