Demon Seed Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Ili sam sa Jaroslavom u kanti, sa Kuruzom na Severu? Blistave fore, sramota me umesto vas Mani ti te kontranapade i obrnute psihologije, nisam ja taj sa peskovitom vaginom ovde. Dao sam doprinos temi u vidu mišljenja o Humanu (albumu, ne korisniku ) koje nije nebuloza. I da znaš da sam Neši dao plus samo da bi ti bio ljubomoran. 2 Quote
HUMAN Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Pa Dimon je verovatno za razliku od nekih slušao demose Cynica, pa zna o čemu pričam i koliko su oni čak približniji albumu Human, nego Focusu, zato ih više i volim obzirom da mi je to najomiljeniji album, dobar je i Focus ali za moj ukus su tu baš previše otišli u progresivu, ostavljajući death metal u drugi plan! Evo za one koji žele da čuju kako dobro ovaj demo zvuči Quote
In The Flesh Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Sto su se uzjogunili ovi anonimusi? Ne daj se, mejtu. Uz tebe smo. DTA je smece i sve to sto ide. 2 Quote
Grobodan Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Slusao sam ja te demose, to je ono sto pricam - legitiman je uticaj ali na kraju dana Chuck je sve pisao sto je valjda najbitnije. Mrzi me sad da vadim Metal Maniacs gde ima Death specijal i prica o Fokusu... a nemam ni skener da se ne lazemo Demone recenziraj ovaj post samo i reci jel sve ok. Sto su se uzjogunili ovi anonimusi? Koreni u vutri. Quote
Demon Seed Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 (edited) Napisao bih ja da si sigurno poslušao Cynic demose da ti nisi, nećemo bez osnova na stubove da udaramo. Post jaka sedmica, lepo si krenuo, pa si opet završio lupetanjem. Biće bolje kad izađe pesak iz vagine. Nema krsta bestri prsta ni Humana bez Masvidalovih uvrnutih solaža! Edited February 8, 2016 by Demon Seed Quote
Grobodan Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Pa i ne mozes i da hoces. Ni po kom osnovu Tvoj je u stilu u kom si upao na temu, neki mini sarkazmi uvijeni u oblaku lose gandze radnim danom. Btw secite ovo negde na Death temu, stvarno nema smisla, dobra Obscura nova. Quote
Demon Seed Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Brate koliko si ti slep kod očiju to je strašno xD Vrati se pa pročitaj moje 'upade' na temu, pa onda tvoje odgovore pa priznaj sebi šta je sarkastično, ni za Ensiferum ni za Human nisam bio sarkastičan, a ti odgovaraš sa 'drogaši' i 'iskreno ne znam šta tražiš na ovom forumu ako ne daš lajk na zbirku yum referenca u sred diskusije'. Eto da probamo, da ti se iseče sarkastičan deo pa zaokruži, pa je i onda pitanje... Šta ti je yumetal stubovska sujeta. 1 Quote
Drogarito Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Cynic i Atheist su bili miljama ispred death-a te 90/91. godine. Onaj cynicov roadrunners demo je jebanjeeeeeee Quote
Grobodan Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Vrati se pa pročitaj moje 'upade' na temu, pa onda tvoje odgovore pa priznaj sebi šta je sarkastično, ni za Ensiferum ni za Human nisam bio sarkastičan, a ti odgovaraš sa 'drogaši' i 'iskreno ne znam šta tražiš na ovom forumu ako ne daš lajk na zbirku yum referenca u sred diskusije'. Pa kad si drogash sta drugo da ti kazem, i nisam trazio lajk. Cynic i Atheist su bili miljama ispred death-a te 90/91. godine. Onaj cynicov roadrunners demo je jebanjeeeeeee I onda ih je Chuck jednim potezom ostavio iza 2 Quote
Grobodan Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Bolji ti Focus od Human? Ili da kazem bolji ITP, ista godina? Quote
Drogarito Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 you can't mix frogs and grandmas :haha: tu mi je najbolja gorgutsova obscura koja još nije ugledala svetlost dana <3 Quote
Grobodan Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Beliver Dimensions i Focus izasli isti dan, a dve nedelje pre Elements, koji su to dani bili jbt. Quote
Drogarito Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 kolko dugo nisam slušao believer Jedna od retkih dobrih rišćanskih stvari :rockdevil: Quote
Grobodan Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Mada ja se secam neke price iz casopisa da su sva ta tri albuma izasla isti dan a po Arhivama nije tako, ima neko stariji da confirm / deny? Quote
HUMAN Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 I onda ih je Chuck jednim potezom ostavio iza Sa ovim se slažem, Human i ITP su nenadjebivi albumi u odnosu na konkurenciju, mada mi je i Unqestionable Presence jedan od najboljih albuma koji su ugledali svetlost dana, rekoh šta mi malo smeta kod Focusa, ali opet kakvi su to jebeno fenomenalni dani za DM u globalu bili... Quote
kuruz Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 u svakom postu pominje stubove koja je to želja da postane deo istih Quote
Grobodan Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 proveri preko discogs xD Pise samo godina :/ u svakom postu pominje stubove koja je to želja da postane deo istih Drogoshima nema mesta tu. Quote
Drogarito Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 možeš da prošpartaš kroz booklete, ako si dokon :haha: Quote
Grobodan Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Pa kurac, nema bukleta za prvo izdanje Quote
Demon Seed Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 u svakom postu pominje stubove koja je to želja da postane deo istih stubovska kontrapsihologija vol. 666 ne zanosiš se valjda da mislim išta pozitivno kad napišem 'stub' pošto i ti tražiš razjašnjavanje, pominjem to jer se vi furate s tim i duvate jedni drugima u jaja a kao nešto sa prezirom posmatrate 'ove druge' (ili bolje 'treće' ), 'drogaše', 'hipstere' itd, kao da ste u trećem osnovne... barem da se izglasate zvanično ko jeste, ko nije, pa da vam stoji 'stubovi' umesto 'iskreni članovi', da se materijalizuje taj dugogodišnji trud 4 Quote
kuruz Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 nemaš pojma koliko nam to znači i opet kmečiš btw ne zanosim se jaaaa iiisto bilo biiii Quote
Grobodan Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Sad je u nekom losem paranoja pajdo tripu. 2 Quote
Demon Seed Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 šta ću kad mi je san da uđem u taj elitni krug Quote
Recommended Posts