Drogarito Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 ali to ne znači da mogu tek tako da furaju ime najboljeg metal albuma svih vremena Quote
Chicken Little 420 Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 320 http://www.mediaboom.org/444297-obscura-akr243asis-2016.html Quote
HUMAN Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 ali to ne znači da mogu tek tako da furaju ime najboljeg metal albuma svih vremena To čak nije ni njihov najbolji album... prva dva >>>>>>>>>>>> Preslušavam upravo ovaj Akroasis, na prvu loptu prilično sam iznenadjen, sasvim fino zvuči, ima dosta tech-prog elemenata naravno, ali i dobra doza žestine, e sad možda mi malo smeta što se to iz pesme u pesmu ponavlja, možda bi mi bilo malo zanimljivije da su išli principom baš žestokih pesama i onih malo laganijih, ali ok, album za sad fino piči, The Monoist - na momente nešto najbliže Focusu što sam skorije čuo, lep reminder! Quote
Drogarito Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Prva dva bolja od Obscure??? XAXAAA AAAAA AAAXaXAXAXA XAXA XA KSA KSA KSA Obscura i From wisdom to hate su albumi koji su pokrenuli revoluciju u Death metal zvuku. Quote
HUMAN Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Mnogo to avantga®dno za mene, a i vidi se da su tih dana dooosta slušali Atheist u kombinaciji sa Cryptopsy! Quote
HeLLsarma Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 U pravu ste obojica, oba perioda su odlicna, i old school i avantgardni. 1 Quote
Drogarito Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Vidi se i to da su bili naduvani kao stoke i da su tripovali uz filozofiju Osho Rajneesh-a Inače, album su završili još početkom 1994, ali su imali gomilu problema sa record labelima i bubnjarem, pa je Obscura izbačena tek 1998. To samo pokazuje koliko je album bio ispred svog vremena. Quote
HeLLsarma Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Tako da je Cryptosy uticao na Gorguts malo sutra. :-D Quote
Drogarito Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Zna se ko su glavne drvoseče iz kanadu Quote
HUMAN Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Ko? Razor, Voivod, Annihilator? Šalim se malo, ludi kanadjani ubijaju, Cryptopsy mi ipak malo draži bend, od samog početka su jebeno unikatni-ludi-genijalni-bolesni, jbt njihov demo mi je jedan od najboljih DM demoa ikad , čak(produkcijski) bolje zvuči nego prvenac! Gorgutsova prva dva su takodje medju najboljim dm albumima, e sad kad su napravili Obscuru i ko je na koga uticao, bemliga, nesvakidašnji album svakako, ali bilo je i bendova i albuma pre njega koji su imali tu ultra-tech-prog-avant crtu! Quote
HeLLsarma Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Mogu reci za Akroasis da je stvarno super album, negde uz rame sa Omnivionom koji me je odusevio. E sad mozda mu fali malo na tvrdoci sto se tice produkcije, ali opet je produkcija bas lepa, fino ispeglana, nije sterilna. Weltseele je stvarno jebeni EP, pesma odlicno vozi. Za sad prva najjaca, pomenuta Weltseele, Ode To The Sune, Ten Sephiroth. Quote
Kumodraski Vo Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 jedan od najboljih DM demoa ikad , čak(produkcijski) Ovo stvarno odlicno.. Quote
Grobodan Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 Meni ovo leglo na prvu loptu. Manje originalno nego Omnivium ali jednostavno prijatna svirka, malo Death malo Cynic malo Necrophagist malo Obscura... nece napraviti revoluciju ali za fanove ovakvog saunda totalno prijatan slush. Ostaje i dalje hronican njihov problem sterilne i prepeglane produkcije. Quote
HeLLsarma Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 Pa jbg, nije se ni bilo za ocekivati da ce izmisliti toplu vodu. U Nocturne intervjuu sam video da ce sledeci album biti kompleksniji, kao Weltseele pesma, tako da ce mozda tu biti neki zaokret ali opet mislim da ce tu biti malo neceg za eksperimentisanje i igranja na sigurnu loptu. Ne isplati im se da nesto zaseru i previse odu u neku simfoiniju. Oni su mene odusevili sa Omniviumom, kupili me sa tim albumom, on je pravi dragulj u tech/prog vodama. Quote
PajatheTrut Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 Fantastican album, nemam sta da dodam. Isporucili kao sto sam i ocekivao. Quote
vudun Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 Na nivou. Jaka sedmica, naginje ka osmici. 1 Quote
HeLLsarma Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 9/10 album tacno ono sto sam zeleo kao sto sam napsiao gore najbolje pesme 1.Ten Sepiroth 2. akroasis 3. sermon ostale takodje odlicne, ali ove sam morao izdvojiti Trut Quote
Grobodan Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Bogami ja malo pa obrnem ovo, bas dobar album. Steda sto su sa DTA, vise bi mi odgovralao da su sa Amorphis ili Ensiferum Quote
Demon Seed Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Više ti se ide na Ensiferum nego na DTA? Quote
HUMAN Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 jbg ima nas svakakvih, neki bi sigurno voleli i da sviraju sa sabatonom... Quote
Grobodan Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Jbg da je originalni Death nogama bih se tukao u dupe da idem. Ovo je na kraju dana samo jako dobar tribute, ne lozi me to. Tugicica su drogasi masni, ne razliciti muzicki ukusi. Quote
Јарослав Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 a i već smo zaključili, Khvost >>>>> kvalitetan Death tribute Quote
Recommended Posts