delay Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Sledi nam preseljenje u hladnije krajeve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Sledi nam preseljenje u hladnije krajeve. Oo, to sigurno. Hamerfest, najseverniji grad mi pada na pamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Ja tju se preselim u Rusiju. * * na moju veliku zhalost to tje biti jednog lepog dana kad na vrbi rodi grozhdje u limburgu mesecu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Ostaje nam samo da se astralno projektujemo na sever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Astalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 A ja sam se obradovala k'o malo dete kad mu kupe igrachku kad sam chula na nekoj televiziji da tje poslednji talas vrutjina trajati do srede (da, da, do one srede juche). I shta sad? Zajebali me u tri p... owned Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Trideset stepeni u hladu, lagano konzumiram limunadu. sedim kod kuće jer napolju je suviše vruće . . . http://www.youtube.com/watch?v=7IkTD6tSgEQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Astalno. Now we're talking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Joj proklete vrućine? Kako se vi rešavate ovih muka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Ne znam shta da ti kazhem s obzirom da mi je sad hladno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Sinoc bio u otvorenoj diskoteci na nekoj terasi,smrzo sam se i u dukseru.Bio sa dve drugarice,one se razgolitile pa sam posle palio grejanje u autu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Devojke su cudo. Sinoc smo se vracali iz grada pesaka do NBGD negde oko 3 ujutru... Uhhh.. I majca i majca s dugim rukavima i sako i marama oko vrata... I opet mi je bilo 'ladno.. Srecom isli smo brzim korakom A devojke koje smo usput sretali - majca na bretele i slicno. I zaista deluju kao da im nije hladno. Mozda samo ja imam problem sa termoregulacijom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 To je fazon.Pa secam se pre 2 godine,bas je bilo hladno.Ortak i ja idemo iz jedne diskoteke u drugu,preko trga znaci nekih 150 metara.Napolju je bilo oko -10.Dve klinkice,ne vise od 15 godina,minici,stikle i tresu se ko jevreji ispred peci. Pita ortak kao 'jel imate vi roditelje' a on stariji 10 godina od njih.One pocele da se kikocu ko degenerici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Te posle najebu sa bubrezima i jajnicima, na žalost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 To je fazon.Pa secam se pre 2 godine,bas je bilo hladno.Ortak i ja idemo iz jedne diskoteke u drugu,preko trga znaci nekih 150 metara.Napolju je bilo oko -10.Dve klinkice,ne vise od 15 godina,minici,stikle i tresu se ko jevreji ispred peci. Pita ortak kao 'jel imate vi roditelje' a on stariji 10 godina od njih.One pocele da se kikocu ko degenerici :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Devojke su cudo. Sinoc smo se vracali iz grada pesaka do NBGD negde oko 3 ujutru... Uhhh.. I majca i majca s dugim rukavima i sako i marama oko vrata... I opet mi je bilo 'ladno.. Srecom isli smo brzim korakom A devojke koje smo usput sretali - majca na bretele i slicno. I zaista deluju kao da im nije hladno. Mozda samo ja imam problem sa termoregulacijom? e bre zimogrozljiva si ko moj cimer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Nadam se da će novo ledeno doba koje naučnici predviđaju stići što pre. Iako će zahvatiti uglavnom severnije krajeve, kontam da će biti drastičnih promena i na ovdašnjim prostorima. Samo nek se tope sante i nek zaustave golfsku struju Čovečanstvu je potrebno da malo iskulira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Ja inace obozavam sneg i moji psi.Setnja sumom po snegu,voznja kroz dubok sneg...Ah kakve su to ludorije bile sad kad je padao.Nije se dugo zadrzao ali sam iskoristio maksimalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Nadam se da će novo ledeno doba koje naučnici predviđaju stići što pre. Iako će zahvatiti uglavnom severnije krajeve, kontam da će biti drastičnih promena i na ovdašnjim prostorima. Samo nek se tope sante i nek zaustave golfsku struju Čovečanstvu je potrebno da malo iskulira. onda ce se danasnji klimatski uslovi koji vladaju u skandinaviji,spustiti juznije pa ce uzme da bude hladno kod nas 500 dana u godini...a ceo sever ce pokriti vecni sneg & led!i onda ce u srbiji biti k'o danas u norveskoj...bicemo depresivni kao gospoda na severu pa se mozda i pojavi neki dobar funeral doom bend iz srbije... zivi bili pa videli! ili mozda necemo biti zivi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Jos da se sa padom temperature popne standard ko njima pa me bas zabole sto ce da bude 'ladno. Ionako mrzim vrucinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 vrucina je losxa veca sxansa da se onesvestisx.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 onda ce se danasnji klimatski uslovi koji vladaju u skandinaviji,spustiti juznije pa ce uzme da bude hladno kod nas 500 dana u godini...a ceo sever ce pokriti vecni sneg & led!i onda ce u srbiji biti k'o danas u norveskoj...bicemo depresivni kao gospoda na severu pa se mozda i pojavi neki dobar funeral doom bend iz srbije... zivi bili pa videli! ili mozda necemo biti zivi... moji snovi, moje zelje..ah.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Umirem. Hotju da zahladi. Zar mnogo trazhim?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Umirem. Hotju da zahladi. Zar mnogo trazhim?! paaaa...mnogo trazis... ocemo svedski standard,zene iz Laosa,Burme,Bangladesa,redovniju 74-orku sa Bezanije,Dimmu Borgir i Madonu u Srbiji a sad jos i zahladjenje... samo nesto ishtemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Bez Madone, 74 i svedskog standarda se ne umire... Od vrutjine mozh' da se desi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts