vudun Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Ma gde da ih turim bez pasosa Da je neka rumunka dobra pa ajd,al i one su se raspale A peta s leva na nićipor temi ? Uh što mi prija ovakvo hot vreme, novembar mesec a ja se šepurim u kratkim rukavima ... neuobičajeno. ''Hoćemo lepo vreme, hoćemo lepe žene!'' - što kazaše svojevremo Laki Pingvini.
Ајлин Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 ne valja bre ovo, gde.. nenormalno sve nas boli glava danima, nervozni, razdražljivi. mene koleno nikako da prestane svi se nešto porazboljevali kašlju kijaju beži bre 20 stepeni u novembru e to baš nije normalno
vudun Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 ne valja bre ovo, gde.. nenormalno sve nas boli glava danima, nervozni, razdražljivi. mene koleno nikako da prestane Ja sam zdrav k'o dren i veoma fino raspoložen ... nije da se hvalim, ali tako je. Evo od petka kisa i zahladjenje AKo nešto mrzim onda su to - kiše! Jedino mi prijaju letnje kiše, o kojima peva Dejan Cukić u kultnoj mu pesmi.
Mita Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 SSSSSMOOOOOOOOOR jbt samo da sto pre padne sneg da idemo na jebeni raspust ponovo!!!!!!!!
Kokopelli Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Misliš? Sine, ovaj, grdno se varaš ako misliš da će snijeg donijeti raspust
vudun Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Ja bih ponajviše voleo da vrućine potraju do sredine decembra, pa onda nagli prelaz na doba nežno snežnog pokrivača. I da tako vejavica traje do sredine februara, pa opet topline ... a na leto tropske vreline. Ko ima klimu instaliranu tada nema da brine, barem ne previše. Tokom dana 'ladi jajca u stanu, uveče prijatno šeta i no problemo ... kaze Amerikano.
Vuk Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Nekako je bolje kad od svega ima pomalo, a ne 300 dana u godini preko 20 stepeni, a leti +40
Novaliis Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Recimo, 300 dana u godini sa snegom i maglom, a leta da budu sa temperaturama do 20 stepeni.
Novaliis Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 (edited) Hehe, kao da sam ja napisala. Sve preko 20 stepeni je stetno. Hladnoca meni daje moc, neku divlju, mrazogriznu snagu. Edited November 5, 2008 by Varg
Novaliis Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Ko se sunca krije, bolje da ga nije. Jbt, ta izreka je nastala u vreme kada nije bilo stetne industrijalizacije i globalizacije, i kada je sunce bilo manje stetno.
Azaralena Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Sve preko 20 stepeni je stetno. Hladnoca meni daje moc, neku divlju, mrazogriznu snagu. Ovo je prosto moralo da ode u interests
Ајлин Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Evo od petka kisa i zahladjenje hvala nebesima. umirem koliko me glava otkida. sad je koleno prestalo a danas smo delili tablu kafetina po kancelariji, kao da je zarazno ! ranije nisam baš volela zimu, ali sad shvatam da mi telo mnogo bolje podnosi zimu nego leto. smorim se leti sa svom onom dehidratacijom i 3x dnevno tuširanjem itd zima mi prija.
vudun Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Ае, овде све неги готичарки и готичарке, ложе се на зиме, ''вејте снегови'' к'о Зана, промрзлине, поледице, магле и мразовражја. За вас је Гренланд, банкрот Исланд ... евентуално Норвешка ил' ШвеЦка.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Necu kisu i zahladjenje Nisam ni ja za 40 stepeni itd. Ali ja sam jaaako zimogrozljiva i imam jaaako losu cirkulaciju i sve sto je ispod 20ak stepeni meni je hladno .
Novaliis Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Zima mi daje moc, da igram, pevam celu noc. I nisam goth! Island ili Norveska
Zen Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Nekako planiram letnji raspust u Svedskoj ili Danskoj... Tamo gde je leti lepo vreme A moze i Island, kaze koleginica koja je bil aletos da je tamo bas kako treba u avgustu
Machka Naopachka Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Leto je zakon. Jebes odecu. Jebes zimu. I jebes kishe i zahladjenje. Jebesh.
Sisus Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Jebes odecu. Tooooooooooooooo, lutko. Kako lepa rec.. Aha. I sam je cesto koristim.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Hladno je u picku materinu. Ako nesto mrzim, to je natrontavanje slojevima. Fuj, fuj, i jos imam groznu cirkulaciju, blago receno - ne mogu da pusim po ovoj hladnoci napolju, ne osecam sta drzim u rukama uopste, ni da kuckam po telefonu. Kme!
Recommended Posts