F4R15 Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Svaka cast za avatar Ovdje jucer -16...srcu zima...
Ајлин Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 lepo je hladno. samo da evro nije otiš'o u majčetinu bilo bi još lepše.. 1
Machka Naopachka Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Sledeće nedelje oko 3 stepena, toplota
F4R15 Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Neki dan vidjeh ludjaka kojeg je policija zaustavila, izlazi iz auta u majici kratkih rukava i shorcu...i raspravlja se s murijacima..kad ga ovi u snijeg zavalishe xD
angels deserve to die Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Brrrr, ovamo ne znam koliko je (u Sofiji), ali je grejanje svedeno na minimum minimuma, a zabranili nam upotrebu grejalica, a do pre par minuta ni struju nisam imala neko vreme- kazu da je to tako svake vecheri od kako su se Rusija i Ukrajina posvadjale, a kad nam iskljuche struju, naravno, nema ni grejanja!!!
Ајлин Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 između 1 i 1.40 nije bilo struje. restrikcije, valjda, šta li. ja se probudila da radim dalje ovo moje, kad ono - trt. sreća pa sam bar čaj skuvala. sedela sam u tami disko kluba jedno 40 min i pila čaj ko gospođa engleskinja. moram priznati da dugo sama sa sobom nisam imala takav momenat. 1
-Mare Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 U Bgu restrikcije? Ne verujem, obicno nama na selu zakidaju. Bas prosle nedelje nismo imali struje, 2x po 4-5h.
Vic Rattlehead Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 U Trebinju preko dana zna biti i do 10 stepeni
MissDickinson Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Au... Mi mozemo da sanjamo samo. E a za struju, u Beogradu je frka zbog preopterecenja, ali nisu jos pocele restrikcije... Ali zato, u utorak na Konjarniku nije bilo struje jedno 4 sata, ispao trafo valjda... Brrrr. BTW meni ovo deluje kao 'jebe lud zbunjenog'. Traze da toplane pojacaju grejanje jer ljudi mnogo struje trose na grejalice i klima uredjaje, a s druge strane frka s gasom.
Bejbe Kompajler Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Neki dan vidjeh ludjaka kojeg je policija zaustavila, izlazi iz auta u majici kratkih rukava i shorcu...i raspravlja se s murijacima..kad ga ovi u snijeg zavalishe xD Ovo me podseti.... Bio Raša Jelašić u Kažiprstu juče na B92 te se naravno dokačiše i teme o gasu i grejanju, vr' je bila odvala: "Grejanje je normalno, ako ste normalno obučeni. Ne možete u januaru očekivati da možete da sedite u majici i pantalonicama"
NećuDisplejNejm Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 kad ce vise jebeno proleceeee? blah. Ova 'ladnoca smara mnogo.
MissDickinson Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Izgleda da nece skoro, citam danas u novinama da ce i u martu biti dosta snega...
Vuk Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 volim sneg i ladovinu, ali mi je zaledio akumulator, tako da me je sneg koshtao
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Hocu vrucinu ! I leto! I more, bazene, kupace kostime i sladolede i da trazim hlad i da pocrnim. Glupa zima :|
Feniks . Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 (edited) Izgleda da nece skoro, citam danas u novinama da ce i u martu biti dosta snega... Losa vest za mene, zbog posla, nista ne mogu prodati kad je zima, bolje da otopli...ceo decembar sam odlican promet imao jer nije bilo hladno... Edited January 15, 2009 by Feniks .
Ајлин Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 sneeeegggggg sneg! jutros zamalo da se prospem na onoj poledici smejala sam se sama sebi gegam se ko neka pingvinka do kola 1
vudun Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 К'о што рекох на другој теми...добро је! Скочила је температура напокон и Партизан отишао у ТОП16 евролиге. Losa vest za mene, zbog posla, nista ne mogu prodati kad je zima, bolje da otopli...ceo decembar sam odlican promet imao jer nije bilo hladno... Шта се то зими не може продати?
:matija Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 E nervira me ovaj led, ne mogu da hodam normalno, jos ne volim kada krenem da se sapletem i poleti adrenalin a ne padnem. Posle tog iskustva bolje da sam pao, kompletirao bi zadovoljstvo.
Ајлин Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 ne ne, ovaj grešiš silno bolje je kad se zadržiš, em si imao adrenalin rush, em pomisliš "kako sam pametaaaan" jutros: uspavana još uzela da perem zube, oborim rumenilo i UHVATIM ga istog sekunda. kad su refleksi u pitanju sama sebe ponekad iznenadim doduše na ledu svako izgleda smešno ali btk. 1
Feniks . Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 (edited) Шта се то зими не може продати? Gradjevinski materijal, ne gradi se zimi nista, kad je jako hladno... Mada, dobro dodje i malo odmora, ali par dana mi je sasvim dovoljno...Inace, zimu lako podnosim, jedino ovaj led, on smara... Edited January 15, 2009 by Feniks .
Ајлин Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 a i bude ti zatrpano sve snegom fert gredice su zajebane kad se zalede a? 1
Feniks . Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Tek sad krecem ozbiljno sa fert gredicama, postacu najjaci privatnik u okolini, ima sve da vas kupim
Recommended Posts