Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovde se nešto sprema još od podneva, ali ničega nije bilo osim malopređašnje kišice od par minuta.

Posted
  On 7/20/2011 at 12:37 PM, Face Of Melinda said:

Lou moraju se razgaziti, srecom nisu bele :haha:

@Lemi: Brate ti vec napravio scenario, nisam ti ja Smorock :razz:

:haha: :haha:

true story

al ne po glavi :mhihi:

Kiša ide od Fruške Gore čini mi se... Krovni prozor je super stvar, al moraću da smontiram neku nadstrešnicu nad monitor ako mislim da ga držim otvorenim dok pada kiša :haha:

Posted
  On 7/23/2011 at 4:07 PM, Smorock said:

:haha: :haha:

true story

al ne po glavi :mhihi:

Kiša ide od Fruške Gore čini mi se... Krovni prozor je super stvar, al moraću da smontiram neku nadstrešnicu nad monitor ako mislim da ga držim otvorenim dok pada kiša :haha:

Ma on tebi uvek napravi scenario idi kuvaj za muza i kreci ili cisti i ti fazoni... opusteno...

Inace danasnji izlet do Valjeva kisa nas uhvatila u gradu, pa iz grada, njah :icon_ne:

Srecom Valjevo malo pa sam stigla da vidim grad kao covek :haha:

Posted

Ima li nekoga iz Šapca i okoline? Dolazi neko ludo ludo nevreme, pa ako neko može da slika da vidimo kako to izgleda sa lica mesta :)

Posted (edited)

Dolazi sa zapada/jugozapada i piči uglavnom na istok, pomalo severoistok, dosta se situacija razvija, pa će verovatno za nekih 2 sata i u Beogradu biti nevremena. Dragi mi Novi Sad izgleda promašuje :)

@Grob Pa jednačenje suglasnika po zvučnosti majku mu :D A i imam ortaka odatle :)

Edited by Stolet
Posted

rainy mood je keva.

posebni tripovi su kada pustis NASA snimke recimo meseca Io i rainy mood.Tezak trip jer pomislis da pada kisa u svemiru.

Sto se tice tih emo,pickopacenickih fazona.Kisa je sastavni deo zivota,i nema nista lose u njoj,get over it,bitch

Posted
  On 7/25/2011 at 9:47 PM, -Mare said:

Nista bolje od pecanja na kisi. :da:

Pa jes lepo, ali na pola Dunava nikako, napuni se camac vodom, pokisnes kao pacov, struja nosi camac, ma zlo.

Posted

U Novom Sadu bilo neke grmljavine i kiše, a trenutno na nebu ima svašta da se vidi, najviše mi pogled privlače ogromni oblaci na zapadu, kad se još malo smrkne možda će se videti daleke munje :pivopije:

Posted

Wow oblak sa zapada je udaljen više od 50km a vidi se kao da je na pragu grada. S druge strane zver koja je prešla preko grada izgleda mnogo gore sada nego pre 2 sata :mhihi:

Posted (edited)

A ja opet spakovao pribor i spemio mamce, jebem ti kisu i moje pecanje...:violent:

Kad ono idu neki oblaci, k'o da ce govna da padaju.

Edited by Slavic_Blood
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...