Jump to content

Recommended Posts

Posted

Više sreće drugi, tj. treći put :)

Evo upravo videh munju iz tog finog oblaka, a kad je ja sa nekih 50-ak kilometara udaljenosti vidim onda se zna koliko je sati. 20:21 :mhihi:

Posted

Juce 46 stepeni celzijusa, a za avgust planiraju i do 49, skoro 50 zvanicno a to znaci da je uvek koji stepen vise. Avgust je inace najgori mesec ovde.. oci i nos mi se skroz isusili zbog vrucine.. :haha:

Posted

Ja volim svoje grehe i uzivam u njima, neka. :haha:

Sto se tice vremena, lose je i to sto nakon ovih vrucina nece doci neka obicna kisa ili pljusak, vec oluje i tornada.

Posted

Juce 46 stepeni celzijusa, a za avgust planiraju i do 49, skoro 50 zvanicno a to znaci da je uvek koji stepen vise. Avgust je inace najgori mesec ovde.. oci i nos mi se skroz isusili zbog vrucine.. :haha:

Brate, aj' se menjamo. Nedostaje mi vrućina, ali stvarno.

Posted

Ja volim kisu, i zimu sa puno snega. Ova vrucina nije zdrava bre. U prvih 10 sekundi cim izadjem iz kuce, znoj me skroz oblije, ni zive duse napolju.

Moj prijatelj ima krusku i ako ne pokupi krusku koja padne u roku od par sati, ona bude skroz pecena. Video rodjenim ocima. :haha:

Posted

Frizura? :mhihi:

Pa i to. :mhihi: Ali ozbiljno, jako mi ide na kurac ova jesen usred leta. Brate, sad treba da bude sunčano, vruće... a ne ovo govno. Evo, opet počinje kiša i grmi. O, jbt...

Posted (edited)

Budi srecan sto imas jesen usred leta, meni to jako nedostaje. Ovde ne mozes nista da radis preko dana, osim da spavas i cekas noc.

Edited by Novaliis
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...