Fapril ethereal Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 (edited) ja sam juce u 6h ujutru,cekao autobus Lazarevac- Beograd,kod elektrane Kolubara.. jedan vidno apokaliptican ugodjaj,upotpunjen sa -15 stepeni,nepostojanjem zive dushe(osim pasa lutalica) i ogromnim dimnjacima elektrane koji su chadili sve u 16 Po toj liniji, Jare je mrtav a Lemi je vrhunska guzica. po toj liniji ja sam jedini ispao realan..bas onakav kakav jesam (sto bi rekla Natasa Bekvalac) covek-brada kezual obucen i sa super naocarima Edited January 31, 2012 by Fapril ethereal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Cheap sunglasses Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 ja sam juce u 6h ujutru,cekao autobus Lazarevac- Beograd,kod elektrane Kolubara.. jedan vidno apokaliptican ugodjaj,upotpunjen sa -15 stepeni,nepostojanjem zive dushe(osim pasa lutalica) i ogromnim dimnjacima elektrane koji su chadili sve u 16 po toj liniji ja sam jedini ispao realan..bas onakav kakav jesam (sto bi rekla Natasa Bekvalac) covek-brada kezual obucen i sa super naocarima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Vreme je do jaja, bre. Juče sam se setio vrućine i lepljivosti na četrdeset stepeni. Zajebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 vrućine i lepljivosti na četrdeset stepeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Slazem se, jeste grozno leti, ali sad je previse hladno, ja se opet zaledila , ne valja ni ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Лети можеш на сто начина напољу да се расхладиш, док зими не можеш никако да се угрејеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Bas obrnuto, leti nema nacina da se rashladis, a zimi ima nacina da se ugrejes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 О јеботе, на форуму у последње време избија повећа количина потиснуте сексуалности. Dokaz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ovo neki temperaturni ekivalent priče o polupunoj/polupraznoj čaši or what? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Мени дај 'ладно пиво у стаклу, и бања ми. Плус базени и остала чуда. Јбг, летње дете сам. Зими ми дође да практикујем хибернацију. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ja leti zivim nocu a spavam danju. Hm, a i zimi zapravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ја лети не могу да спавам дању кад сам пијан. Што доводи до проблема, јер обично ноћу пијем, па легнем кад сване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Izašao sam danas iz kuće posle dva dana, a pošto sam i od ukućana i od ljudi po Internetu slušao da je hladno, izvukao sam teško naoružanje, najbolju jaknu svih vremena. Ne da sam prokuvao, nego cirkus. Uopšte nije toliko hladno koliko pričate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 I ja dođoh jutros do tog zaključka, išao do grada i uopšte se nisam toliko smrzao koliko ljudi kukaju, očekivao sam ledeno doba napolju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ja ceo dan po gradu bio, smrzao se kao pizda. Doduše, jesam se lakše obukao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Данас и јесте било мало топлије у односу на претходних пар дана, али опет за мене превише хладно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Nije toplije, nego Najki pravi najjače jakne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 danas je bilo toplije nego juce ali opet hladno. Bar meni. Dobro , ja mrzim kape, rukavice i td. mozda mi je zbog toga zima Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 meni se kola greju u garaži a ja i dalje idem bajkom... kukanje je za pičke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 danas je bilo toplije nego juce ali opet hladno. Bar meni. Dobro , ja mrzim kape, rukavice i td. mozda mi je zbog toga zima Stubovi Jumetala podržavaju žene koje mrze garderobu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Bas obrnuto, leti nema nacina da se rashladis, a zimi ima nacina da se ugrejes. Baš tako. RAWR Ја лети не могу да спавам дању кад сам пијан. Ja leti ne mogu da spavam kako treba, pijan ili ne. A fakat je danas bilo toplije, samo što oni koji nisu bili na vetru ne mogu da razumeju kada neko kuka zbog hladnoće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ја и не бих толико кукао да није управо тог проклетог ветра. И, исто као соул, не носим рукавице, па ми се руке заледе у року од 'одма. Капа ми ни не треба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ja uopšte ne izlazim napolje, nego džidžim po forumima i slušam iskustva ljudi how did they go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Dođite u Banat pa da vidite šta je vetar, 200-250 dana godišnje piče govna sa Karpata i Dunava minimum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts