Night's Blood Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Ja bih sve zablindirala sa pur penom do proleca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Udro sam rakiju za grejanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Kod mene je dodatan problem bio jer je stan na prvom spratu, i ispod je prolaz za parking zgrade, pa je i od poda duvalo. Uzas. A bas je lep stan bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Kinky! Btw danas sam bukvalno strčao niz Balkansku jer nisam mogao da izdržim zimu. resenje za tvoje probleme Ne mora velika,dovoljno da ima da cugnes po koju.Pomaze na psihickom planu,ortak svake zime tako,kad pritegne minus,njegova pljoskica u funkciji i nikad se ne zali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Kinky! Btw danas sam bukvalno strčao niz Balkansku jer nisam mogao da izdržim zimu. resenje za tvoje probleme Ne mora velika,dovoljno da ima da cugnes po koju.Pomaze na psihickom planu,ortak svake zime tako,kad pritegne minus,njegova pljoskica u funkciji i nikad se ne zali. Hahaha, koja koincidencija, ja sam danad dobar deo dana proveo šetajući se po BG-u i to sam baš bio i u Balkanskoj, doduša nije mi bilo toliko hladno, ali se drugar koji je išao sa mnom ipak grejao pljoskicom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Kolko treba da bude ladan radijator da bi po zakonu bilo neadekvatno grejanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 A ovo je pritom novogradnja. Jebeni PVC propasti moje. s koje strane ne dihtuju? tamo gde se zaklapaju ili kod sarki? ako ovo prvo onda oblepis sranje trakom, ako ovo drugo (tako da ne moze trakom, mada mozda i onda moze) onda zoves nekog frajera da ti to popravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 добро није реко ''мушкарчину'' Kolko treba da bude ladan radijator da bi po zakonu bilo neadekvatno grejanje? 18Ц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Kumodraz 2, sedim u majici u stanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 18Ц 39DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Kumodraz 2, sedim u majici u stanu Ja sam uvek u majici u stanu, šta si hteo time da kažeš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 U mojoj gajbi na NBGD vazda je bilo odlicno grejanje, u sorcu i majici po ceo dan, nije smetalo sto prozori ne dihtuju, al ovde u gajbi u NS moze i bolje. Jebe sto je minus pa ne moze klimom da se dogreje. Sreca pa je potkrovlje, preko dana se zaista ugreje od sunca. Eh, sunce..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Ja sam uvek u majici u stanu, šta si hteo time da kažeš? Hteo sam da kazem time da nije 'ladno da mora duks da se nosi, i da volim mnogo musli cokoladni Dr. Oetker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 napolju vreme nije ni za polarne medvede...izgubio sam moj sal,moj preses sal...ne mogu da budem nindza stajl...moram da se snadjem...koja tuga jesenja...vol'o sam taj sal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Jebe sto je minus pa ne moze klimom da se dogreje. Treba da imaš finu klimu kao ja. Može da dogreje, trpi -10 ili -15, nisam siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 ovih dana ces moci da je testiras...koliko vidim,pominje se i -16 u ravnici...svake godine planiram da kupim duge gace i nikad ne kupim...da sam zano da ce 2 nedelje biti ovako spic,onda bi i uz'o...ovako ce proci za 10 dana...tako da...jebati ga sada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Ima neko proverenu semu za dobru pvc stolariju (moze i polovna) ubishe ova vrata od terase treci put ustajem da ih zatvori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Ima neko proverenu semu za dobru pvc stolariju (moze i polovna) ubishe ova vrata od terase treci put ustajem da ih zatvori. imas na bulevaru megaplast...negde pri pocetku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 http://www.hidmet.gov.rs/latin/prognoza/beograd.php Јебем ти живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Ма знам шта је "филз лајк", илити субјективни осећај, јеботе! Него би ми било кул да имам то и на геџету јер волим кад су те стварчице пребуџене. Haha, i ja, instaliraj yahoo weather, ovako izgleda: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Е, то се тражи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Inače, ta RHMZS prognoza za ceo mesec ništa ne valja Za Novi Sad je prognoziran sneg za nekih 15 dana od 15.12. do 15.1. a padao je, hm, možda dvaput, i to jadno Ne obazirite se, vreme nije moguće predvideti toliko unapred, a tek temperaturu... Ne znam zašto uopšte jedna meteorološka institucija ima tako nešto na svom sajtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Ма знам да греше, и то пречесто, али ме стресло у тренутку кад сам видео. Мада, у принципу, ту каже да ће првих 10 дана, и још пар после тога, бити испод нуле, а све остало преко. Заправо је и реално да зими буде тако. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts