Jump to content

Vrućina, 'ladnoća i ostale vremenske (ne)prilike


Dead Man Walking

Recommended Posts

Napolju minus 9, a ja opet prokuvao zbog jakne. Lako se čisti sneg, suv je.

Ko hoće da zaradi nešto sitno, nek zove omladinsku zadrugu Bulevar i prijavi se za čišćenje snega, 1600 dinara je dnevnica.

 

idi bre covece,to je dobro...sacu da se iscimam da vidim dal ima u novom sadu...dobra je to kinta...na gradji se za 10 sati dobije manje od toga...

 

edit:evo,pokusao sam...i onda naidjem na ovakav naslov,a trazio sam broj telefona...jebem ti drzavu i grad,k'o da cemo pocrkati...

 

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Sneg-zavejao-Novi-Sad.html

 

 

Edited by Footog Qpoos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Дајте број омл. задруге. :D

 

Иначе, малопре ми кева рече да ми сестра неће ићи у школу до даљњег због времена. Ја сам мислио да су те фазоне укинули '50тих. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gde si to video?

 

Рече неко на Трибини, сад ћу да испитам одакле му та информација.

 

Ево га:

 

 

http://www.mondo.rs/s232812/Info/Hronika_i_Drustvo/Beograd-_Saobracajni_kolaps_svi_kasne.html

 

Gradski štab za vanredne situacije pozvao je danas Beograđane koji žele da pomognu u čišćenju snega sa ulica i javnih površina u gradu da se sutra ujutru jave na prijavnicu Skupštine grada, dok je Gradska inspekcija podsetila sve građane na obavezu uklanjanja snega i leda

 

Beograđani koji žele da učestvuju u akciji čišćenja odmah će po prijavljivanju, u dogovoru s poslovođama komunalnih preduzeća, biti upućeni na lokacije za čišćenje snega, a rad će im, kao i prethodnih godina, biti plaćen preko omladinskih zadruga i agencija, saopšteno je iz Gradske uprave.

 

Građani, koji se budu prijavili, sneg će uklanjati sa rubnih i najugroženijih delova grada, odakle će se premeštati ka centralnim opštinama.

 

Beograđani, zainteresovani za čišćenje snega, treba da se jave ujutru u 7.30 časova, na prijavnicu u Starom dvoru u ulici Dragoslava Jovanovića 2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

EKIPE SU SPREMNE!!! :lol:

 

Kuhinjska so deluje valjda do nekih -7 stepeni. Postoje naravno i soli koje deluju na nižim temperaturama, ali kad je kod nas bilo ispod -7? :mhihi: U prevodu, skuplje su od kuhinjske soli pa ih Srbija, ofkors, ne primenjuje :mhihi: Za 10-15 cm snega odmah vojsku zovu, sprdanje :mhihi: Vojsci je mesto u ugroženim krajevima, a ne u Novom Sadu jbt :no:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne bre,treba da zovu u novi sad,u ravnicu vojsku da cisti sneg...slucajno da ne odu u trgoviste ili neku planinu gde su ljudi danima zavejani...samo nama da bude gradskim buljama lepo,da slucajno ne ugazimo u bljuzgu,kako cemo navece u gradu...pa ipak je vikend pred nama...tamo po tim selima ionako ne izlaze,koji ce im kurac ciscenje...

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...