Grobodan Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Stiže ti uskoro: http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/u-sirem-centru-grada-grejanje-ce-poceti-za-dva-sata/27873.phtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 sacu krenem vani da ponovim jucerasnji pohod gdesam prepesacio skoro 10 kilometara po snegu...veceras vise...serpas nindza stajl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Ja sam danas pesacio do faksa, i nazad, i jos se setao uzivajuci u zimskoj idili (http://www.stripovi.com/naslovnice/AlanFord/AF_SVS_1.jpg), sve vreme misleci o tome kako cu se fino zagrejati kad dodjem u svoj topli dom. Hvala na informacijama Grobe, vidis ja pojma nisam imao sta se desava, mislio sam da je pukla cev samo kod nas, jer isped zgrade izbija neka voda iz plocnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 A gde si ti? Pukla je neka cev i Balkanskoj kod mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Biće havarija kada se to bude zamrznulo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 A gde si ti? Pukla je neka cev i Balkanskoj kod mene Kod dzamije. Jos od sinoc kulja voda iz trotoara pred Visnjicom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 (edited) U 15:38 posaljem adminu:" Хајде, МОЛИМ ТЕ, забрани постављање песама на Рендом и отвори им тему за то", u 15:48 se zaključava Rendom i objavljuje se obaveštenje o novom podforumu. Pa se vi posle pitajte ko vas je pustio da se igrate moderatora. Edited February 4, 2012 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 U to ime: http://www.youtube.com/watch?v=J5ZrxiDwTkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Jos od sinoc kulja voda iz trotoara pred Visnjicom. Biće havarija kada se to bude zamrznulo. biće klizalište ako se lepo organizuje ta kuljaža... U 15:38 posaljem adminu:" Хајде, МОЛИМ ТЕ, забрани постављање песама на Рендом и отвори им тему за то", u 15:48 se zaključava Rendom i objavljuje se obaveštenje o novom podforumu. Pa se vi posle pitajte ko vas je pustio da se igrate moderatora. vlada iz senke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Ja opet bila ceo dan napolju. Inace, videla sam gomilu poznanika, mojih godina i starijih, kako se sankaju. Jare nije ni za tebe kasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Šta kasno, ja se prošle godine sankala... i predprošle... svi smo mi nečija deca, BRE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Opet sam cistio sneg, treci put ispred kuce danas...plus isao pesice ceo dan negde. pPa mi nije bilo dosta, ocistim i dobar deo svoje ulice...sad mali odmor, pa u grad na metal hc svirku i pivo...zasluzeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 (edited) Šta kasno, ja se prošle godine sankala... i predprošle... svi smo mi nečija deca, BRE. Jare se zalio kako mu to nedostaje, pa kazem. Ovako je bilo danas. Edited February 4, 2012 by Night's Blood Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fECTu6C5kAU&feature=youtu.be 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 u picku materinu,jedva se ziv vratih iz okoline cacka,imah neki smrtni slucaj bas tamo na ovih -15 20 ili koliko.Cak je i pop rekao da je sve licilo na igmanski mars.Sva kola se sjebase,samo lada niva fura i zastava kamion,zna se sta valja Rispekt za faprila sto to sve prezivljava,on je bar dupli muskarac u odnosu na nas,Beogradske picke. I DA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Jbg ne moze snesko na ovakvoj temperaturi i s ovakvim snegom,pa smo na snegu ucrtali ogromnog Ktulua,da se vidi iz aviJona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 trenutno napolju -50, ne secam se kad sam se ovako zaledila poslednji put Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Haha, samo je -10, nemoj da si... khm... ne kukaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 ljubav da te greje bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 nisam mogla vrata da otkljucam nema ljubavi samo zima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Koji doom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Kakav crni doom, posle onolikog lopatanja snega i ciscenja, vreme je za trash Inace ne rizikujem da izadjem iz kuce ovih dana jedva sam se vratila sa posla u petak kuci. Danas opet lopatanje i grudwarovanje mozda napravimo i nekog sneska. Gledam ove zemunske klince u kraju samo se grudvaju, nema nijednog sneska , barem da vide kako treba da izgleda ta mitska figura... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Идем данас на санкањееееееееееееее! trenutno napolju -50, ne secam se kad sam se ovako zaledila poslednji put Ма дај, и ја сам око пола 2, 2 ноћас био напољу, и није уопште много хладно било. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Pa kad si bio pijan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts