Jump to content

Vrućina, 'ladnoća i ostale vremenske (ne)prilike

Dead Man Walking

Recommended Posts

JUCE SAM BRANIO METAL SA JARETOM PROTIV HIPSTERA (LUA,LUNARA I URUKA) :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

nemoj tako Mito, meni je Magma bila (za nijasnu) veci motiv za dolazak na svirku od Consa.

i sto ja hipster :P bas sam rekao Luu sinoc kad smo se vracali, kako mi je super sto stalno svi tovar njega i Lunara kako su hipsteri, a ja bivam izuzet od toga :mhihi: tj. makar do sad sam bio :D

nemoj tako Mito, meni je Magma bila (za nijasnu) veci motiv za dolazak na svirku od Consa.

i sto ja hipster :P bas sam rekao Luu sinoc kad smo se vracali, kako mi je super sto stalno svi tovar njega i Lunara kako su hipsteri, a ja bivam izuzet od toga :mhihi: tj. makar do sad sam bio :D

Nisi dovoljno bitan :mhihi:

A realno dobra je bila Magma ali previse ljudi je bilo na malom mestu :no:

Inace onaj Bigz je STRASAN :S

ja sam hteo da uletim u sutku, for ol' times sake da se iskacem malo, ali sam obuo nove cipele, a uzasno me iritria kad me gaze.

bio i tesa sinoc, objasnjavao nam je kako mnogo bolje prolazi kod riba sad kad se osisao. sa njim je bio neki njegov ortak koji je celo vece muvao devojke flashujuci ih svojim grudima (u boljem slucaju :mhihi: ).

lunar i ja smo posle lunjali po hodnicima Bigza, mozes najopustenije da sakrijes les nege tamo i da ga ne nadju duze vreme.

on topic: ja sam se kuci vracao negde oko pola cetri, i bilo je zeznuto zbog snega, ali mi nije izgldalo kao apokalipsa.

@Zen: moguce :P a moguce i da je zato sto sto ne slusam hipsterske bendove , poput BAN i slicno, i ne nosim jaser arafat marame.

Edited by Uruk Hai
  • Upvote 1

bio i tesa sinoc, objasnjavao nam je kako mnogo bolje prolazi kod riba sad kad se osisao. sa njim je bio neki njegov ortak koji je celo vece muvao devojke flashujuci ih svojim grudima (u boljem slucaju :mhihi: ).

To je garant onaj njegov ortak "doktor za nejebicu" shto je valjao "usluge" studentima ispred filozofskog.

Mita branio metal tako što je na samom početku ušao u šutku, a onda ga nije bilo sat vremena, verovatno je vidao rane.

Vreme je jutros bilo do jaja, inje na obrvama, bradi n shit.

Edited by Lou

Jutros krenuo u Bg da polažem TOEFL, kad ono auto uradi spin, i rekosmo 'nooo, thank you' :mhihi: Koliko vidim po vašim izjavama u Beogradu je vreme bilo još gore, pa se nadam da je test odložen, ili da bar mogu zakazati novi bez nekih velikih novaca :mhihi:

@lalovic

Naravno da nije normalno.Poenta je u tome da u Subotici ima zaista mnogo idiota.Otprilike koliko u Smederevu ima ljudi sa operisanim nosevima koji tripuju da su bosanci.

Vidim da se yumetalom poceo siriti neki Smorok trip,kada dajes polucasovne izvestaje iz zivota i mislis da je nekom stalo do toga.

Edited by lemmy sixx
  • Upvote 3
  • Downvote 2

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...