Mita Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 JUCE SAM BRANIO METAL SA JARETOM PROTIV HIPSTERA (LUA,LUNARA I URUKA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 JUCE SAM BRANIO METAL SA JARETOM PROTIV HIPSTERA (LUA,LUNARA I URUKA) nemoj tako Mito, meni je Magma bila (za nijasnu) veci motiv za dolazak na svirku od Consa. i sto ja hipster bas sam rekao Luu sinoc kad smo se vracali, kako mi je super sto stalno svi tovar njega i Lunara kako su hipsteri, a ja bivam izuzet od toga tj. makar do sad sam bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 m da, Magma rastura. to je u stvari jako dobar bend koji iz nekog razloga izbegavah da cujem godinama ontopic upada nam sneg na gajbu kroz zatvorena vrata od terase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 A realno dobra je bila Magma ali previse ljudi je bilo na malom mestu Inace onaj Bigz je STRASAN :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 nemoj tako Mito, meni je Magma bila (za nijasnu) veci motiv za dolazak na svirku od Consa. i sto ja hipster bas sam rekao Luu sinoc kad smo se vracali, kako mi je super sto stalno svi tovar njega i Lunara kako su hipsteri, a ja bivam izuzet od toga tj. makar do sad sam bio Nisi dovoljno bitan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 (edited) A realno dobra je bila Magma ali previse ljudi je bilo na malom mestu Inace onaj Bigz je STRASAN :S ja sam hteo da uletim u sutku, for ol' times sake da se iskacem malo, ali sam obuo nove cipele, a uzasno me iritria kad me gaze. bio i tesa sinoc, objasnjavao nam je kako mnogo bolje prolazi kod riba sad kad se osisao. sa njim je bio neki njegov ortak koji je celo vece muvao devojke flashujuci ih svojim grudima (u boljem slucaju ). lunar i ja smo posle lunjali po hodnicima Bigza, mozes najopustenije da sakrijes les nege tamo i da ga ne nadju duze vreme. on topic: ja sam se kuci vracao negde oko pola cetri, i bilo je zeznuto zbog snega, ali mi nije izgldalo kao apokalipsa. @Zen: moguce a moguce i da je zato sto sto ne slusam hipsterske bendove , poput BAN i slicno, i ne nosim jaser arafat marame. Edited February 11, 2012 by Uruk Hai 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 bio i tesa sinoc, objasnjavao nam je kako mnogo bolje prolazi kod riba sad kad se osisao. sa njim je bio neki njegov ortak koji je celo vece muvao devojke flashujuci ih svojim grudima (u boljem slucaju ). To je garant onaj njegov ortak "doktor za nejebicu" shto je valjao "usluge" studentima ispred filozofskog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 nije, znam tog Mr. Propper lika, ovo je bio neki mladji lik, Tesino godiste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 JUCE SAM BRANIO METAL SA JARETOM PROTIV HIPSTERA (LUA,LUNARA I URUKA) :rockdevil: @Вук: Није тај, неки други лик је био. Цело вече је био без мајице. У једном тренутку му се и Теша придружио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 (edited) Mita branio metal tako što je na samom početku ušao u šutku, a onda ga nije bilo sat vremena, verovatno je vidao rane. Vreme je jutros bilo do jaja, inje na obrvama, bradi n shit. Edited February 11, 2012 by Lou Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Добра, добра. Али је само другарица, јбг. friendzoned. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 JUCE SAM BRANIO METAL SA JARETOM PROTIV HIPSTERA (LUA,LUNARA I URUKA) Urezivali ste naopaki krst u nadlakticu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 (edited) Не. Мита се попео на Јарета и певао "Лудило". Ал' јебига,фејловали су,фалило им још 20 сантима. Edited February 11, 2012 by El Karnisero 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Najmanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Иначе данас сам у тврђави видео човека који је возио бицикл. Будибогснама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kendall Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Je l' imao lance na točkovima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Није. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 I ovde u ulici oko podneva neki hajlender u kozuhu na bajku uspesno prosao. Gledam sa terase, neveruem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Иначе данас сам у тврђави видео човека који је возио бицикл. Будибогснама. U Subotici je takvih koliko hoces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Има у Суботици и људи који су виши од телеграфских стубова па то не значи да је то нормално. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Jutros krenuo u Bg da polažem TOEFL, kad ono auto uradi spin, i rekosmo 'nooo, thank you' Koliko vidim po vašim izjavama u Beogradu je vreme bilo još gore, pa se nadam da je test odložen, ili da bar mogu zakazati novi bez nekih velikih novaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 (edited) @lalovic Naravno da nije normalno.Poenta je u tome da u Subotici ima zaista mnogo idiota.Otprilike koliko u Smederevu ima ljudi sa operisanim nosevima koji tripuju da su bosanci. Vidim da se yumetalom poceo siriti neki Smorok trip,kada dajes polucasovne izvestaje iz zivota i mislis da je nekom stalo do toga. Edited February 11, 2012 by lemmy sixx 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Има у Суботици и људи који су виши од телеграфских стубова па то не значи да је то нормално. ja vozim bajk po ovakvom vremenu... šta tu po tebi nije normalno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 @lalovic Naravno da nije normalno.Poenta je u tome da u Subotici ima zaista mnogo idiota.Otprilike koliko u Smederevu ima ljudi sa operisanim nosevima koji tripuju da su bosanci. Ја не знам ниједног таквог. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts