Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije toliko loše vreme, koliko mi čekamo da bude onako kako bi trebalo da bude. Ko ga jebe, meni ne smeta. :D

Guest HEFEST
Posted

Nema sunca sunce mu jebem!!! Nema mladih bataka po ulici. Prognoza je za lakoverne. Zadnjih x godina nista nisu predvideli tj. sve su bas suprotno pricali. Pa i ludak bi jednom pogodio do sada, ali oni jok.

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Ma. Cuti i uzivaj u vremenu dokle god nema nuklearne zime i kiselih kisa. Treba da naucimo da cenimo ono sto imamo. Brave new world.

Guest HEFEST
Posted

I to sto kazes. Oni na Bojnoj Zvezdi Galaktiki nisu znali nista sem bespuca svemira. Dali bi i rodjene gace da ih osine jedna kisa i da vide crne oblake.

Posted

ма шта није лоше? јебено се смрзавам у јебеном јуну

Nema vlast druga posla, nego da greje kante za tebe...

• Upvote 6
  • Downvote 1
Posted

Ma. Cuti i uzivaj u vremenu dokle god nema nuklearne zime i kiselih kisa.

Možda nema kiselih, ali ima žutih. :)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

У Костолцу пада црн снег...

Kod nas je pre neki dan padala neka žuta kiša, navodno od peska iz Sahare. Sve živo je bilo usrano. :haha:

Posted

Ne znam gde sam ostavila blatobrane za bajs. :(

meni to neko nudio prosle godine, al sam bio suvise cool, pa nisam uzo....sad to cool vise zvuci kao idiJot.. :no:

Jbt poceo sam i sesir da dizem da pozdravim ljude...bude li sutra kise kupujem onaj sako sa zakrpama na laktovima

• Upvote 1
Posted (edited)

Vise mi se svidjalo dok je bilo ono govnjivo vreme, temperatura je bila taman, nije mi bilo 'ladno, a nisam se ni oznojio jedno 5 dana. Sad se ulepih k'o slina po ovom suncu

A i bilo je mnogo ukusno vreme za Enigmu i black metal

Edited by Demon Seed
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...