Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jedna zanimljivost: Preksinoc, kad sam pitao ovo za ultrazvucne talase vs komarci, plafon je bio pun komaraca, u krugu precnika metar i kusur oko svetla nije bilo mesta gde nema komaraca... Tad sam ukljucio ovaj ultrazvucni aparat u steker, nisu krenuli da se razilaze niti da se cudno "ponasaju", nista... Medjutim, sinoc i veceras ih nema skoro uopste. Da l' je zbog ultrazvuka ili neceg drugog, ne znam, ali nema ih.

E, da, upravo sam saznao da ceo zivot zivim u zabludi, od malena sam mislio da je cran fly muzjak komarca:

CraneFly.jpg

A ono veze s komarcem nema, spadaju u isti podred i tu prestaje svaka povezanost

Ceo zivot sam mislio da je to primer ekstremnog polnog dimorfizma... Fazon kad moze fazan, sto ne bi i komarci...

Posted (edited)

ne znam, pisao bih nocas na "Pricama iz klonje", ali su izvesni clanovi yumetal zajednice koji su mnogo bitniji od mene izrazili svoje neodobravanje takvih prica, pa se ustrucavam

Edited by Demon Seed
Posted (edited)

Nije bilo materijala za price iz klonje, blago majci, mogu sve da jedem i da mesam, pro***em se samo od virusa.

To me podseti, da l' je jos dobra ona lubenica, stoji u frizideru vec tri dana

Elem, komarci su se vratili,

ne pomaze, manje ih ima nego one veceri, ali vratise se. Isli kuci po slusalice. Edited by Demon Seed
Posted

Samo raid grejač i plave tabletice.

dao 500 dinara za to sranje, komarci sleću boli ih kurac, ali barem lepo miriše.

• 1 month later...
Posted

Fala kurcu i neka su hvaljene sve imaginarne čike i tete, gore i dole i one koje hodaju Zemljom sa smrtnicima, videh kišu u Beogradu.

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Kod mene -16 trenutno, pre neki dan je bilo -19 i to je najniža temperatura koju sam ikad iskusio verovatno. Jebeno je gledati, oči krenu da mi suze a para mi se kondenzuje u bradi i brkovima kako dišem, jako nervira jebemti :haha:

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...