perzekjušn menijak Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Jednom sam kao klinac obukao rolku i nikad više. Udav.
sale 3sm Larry Flynt Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 I rolke. Kao Stiv Džobs. Njemu je sad lako....ne steze ga
Vuk Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 M, on je nosio neshto chudno, nije to klasichna rolka. xD Drugo, odavno nisam zainteresovan za oblachenje po bilo kojoj osnovi izuzev funkcionalnosti. Dzempere sam mrzeo kao klinac, jer su me boli i iritirali, a sada ih volim, tim pre shto mogu samo jednu majicu da navuchem ispod i da mi ne bude hladno kad dune vetar.
sale 3sm Larry Flynt Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Naravno da nije klasicna, to je iRolka. 1
MissionVao Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Diskriminacija u st george, sve muske kape imaju 50-100% vune, zenske u najboljem slucaju 50%, isto vazi za dzempere. Pa mi smo smrzutiji pol, jebo vas akril! Odlicno, taman nosim muske brojeve Sto mi dadoste minus za sinteticke carape, meni su od oktobra do aprila ladne noge, valjda znam sta savetujem Spavam u duksu i dokolenicama ko siroce. 1 1
Vuk Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Odlicno, taman nosim muske brojeve Sto mi dadoste minus za sinteticke carape, meni su od oktobra do aprila ladne noge, valjda znam sta savetujem Spavam u duksu i dokolenicama ko siroce. Fali ti pravo mushko, ono rutavo... bar shto se spavanja tiche.
sale 3sm Larry Flynt Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Vunene carape na seksi stiklu,m? krajiska kolekcija jesen/zima 2014-2015 3
sale 3sm Larry Flynt Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Najn, moar lajk dis Wunderbar čobančica 4
Schneider Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Ma vunene carape tj zepe su prava stvar. Meni je cirkulacija u autu, pa baš dobro dođu.
Night's Blood Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Tu sliku sam videla na fejsu pre neki dan, mislim da je ITF lajkovao.
MissionVao Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 (edited) Sjajna kombinacija, ne bi me iznenadilo da to obujem u pokusaju da se nateram da izadjem u provod Ne znam kako u Ceskoj na 8 stepeni nose papuce i sorceve za nocne izlaske, ako ima neko naucno objasnjenje (Melinda, hint hint)... Fali ti pravo mushko, ono rutavo... bar shto se spavanja tiche. Eee da si se naribao dlakavih kupatila drugacije bi savetovao Edited October 31, 2014 by MissionVao 2
Zen Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 Sta znam, valjda se drugacije naviknu, pomeren im termostat. Znam kolega norvezanin je umeo krajem januara da se pojavi na faxu u bermudama i vindjakni, ali je zato u junu padao u nesvest od vrucine Inace, meni su grejavi za noge zimski must have, ne skidam ih do proleca.
sale 3sm Larry Flynt Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 Zbog grejaca brakovi pucaju...mmmmm http://youtu.be/L_fCqg92qks 1
In The Flesh Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 Tu sliku sam videla na fejsu pre neki dan, mislim da je ITF lajkovao. Well this is embarrassing... 1
Sisus Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 Sta znam, valjda se drugacije naviknu, pomeren im termostat. Znam kolega norvezanin je umeo krajem januara da se pojavi na faxu u bermudama i vindjakni, ali je zato u junu padao u nesvest od vrucine Ja se u Švedskoj smrzavam na krovu u jakni, lik opušteno vozi bicikl u šorcu.
Face Of Melinda Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Sve je to do unutarnjeg termostata... i mehanizama termoregulacije. Licni primer: Zimogrozljiva sam ali mi je sposobnost preznojavanja kao odavanja toplote ne tako velika, pa kada se nadjem na toploti u riziku sam nesto vecem za suncanicu, situacija je jos gora sto je veca vlaznost vazduha jer je tada znojenje dodatno otezano samim tim i izbacivanje toplote. Tako da meni severna klima prija #may the vunene carape be with you fazon
Recommended Posts