Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ево ме. Зајебали ме на w2u. Јутрос је било најгоре време које сам икада доживео. Јебени мрак - свуда, ветар који разбија, снег који буквално сече и ништа се не види од снежне магле. Као да ће смак света сваког тренутка.

Posted

Nesto mnogo cesto potenciras ljudima godine, nemaju jos ni 35 a ti bi ih vec u staracki dom :haha:

Ja sam se sa vodke skinuo u 19. godini, od 15. do 19. je to bila moja velika ljubav :D I tad mi jeste bilo toplije, kad se setim..

Ljudi zaboravljaju da covek ne mora da ima 50 da bi se neke stvari odrazile na njih.

Normalno je da ti telo drugacije funkcionise sa 20 i 30. Kod nekih je to manje kod nekih vise izrazeno.

U 20tim je telo u razvoju, u naponu, ako si zdrav i citav moz da stojis na snegu ceo dan ispred dragstora i cirkas pivo bez kape i sala i da ti ne bude nista, a onda mislis da to isto mozes i sa 30 i fasujes upalu pluca (true story).

Zivot pocinje u 30oj :rockdevil: i treba paziti na sebe bas da ne bi zavrsio u starackom domu :mhihi:

Posted

Ево ме. Зајебали ме на w2u. Јутрос је било најгоре време које сам икада доживео. Јебени мрак - свуда, ветар који разбија, снег који буквално сече и ништа се не види од снежне магле. Као да ће смак света сваког тренутка.

Reci koji armagedon, unreal. Ja u 5 ujutru se vraćao kući, kao u Sibiru.

Posted

Ја крећем од другарице (тамо отишао после свирке) и баш сам у фазону да их пустим на плејеру, стављам слушалице, излазим напоље, и само све скупа враћам у џеп. :haha: Мислим да би ми уши отпале. :D

Posted

мислио сам да се баш потресо због тога што сам реко да је албум смеће

Почиње Јунајтед - сиротиња, 'ладно се на енглеској телевизији рекламира Whey. :haha:

Posted

мислио сам да се баш потресо због тога што сам реко да је албум смеће

Ma jok, gde tvoje mišljenje da me potrese :D dok se potresam mogu da odem do Danske.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...