Zen Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Zamisli da si takav spasilac. Kakav ladan usran posao propasti tvoje
ShinigamY Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Sto Lou rece, -8 a ljudi kao da su u sibiru... Setam svakog dana minimum sat vremena napolju, zadrzim se cak i do 2 - 3 sata, i bas je lepo. Cak i kada su bile one extremne temperature setao sam sa psom napolju. Obozavam zimu, a i vec sam se prilagodio na ovu hladnocu, strah me je trenutka kada pocne da raste temperatura 1 1
Јарослав Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Када ово чудо крене да се топи, е тад ће бити занимљиво.
Lou Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 More, ćuti, danas sam gledao gomilu snega pored prilaza zgradi. Ima jače od metar u visinu.
Јарослав Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Катастрофа. Ниво на рекама ће да порасте само тако.
Grobodan Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Ne priznajem temu bez Jaretovog izveštaja u 5 ujutru sa Zelenjaka.
Grobodan Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Thank you captain obvious, ostavi nešto da visi u vazduhu.
Јарослав Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Ништа не виси, и ништа се није смрзло, јер сам ја синоћ остао кући.
In The Flesh Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Kad smo već kod Đekne.. http://www.kurir-info.rs/stars/radosav-iz-djekne-u-starackom-domu-181438.php
Machka Naopachka Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 (edited) najbolji su ljudi koji skidaju sneg sa auta i oko njega pola sata-sat.I onda prodje snego cistac i sune im sneg na njih.I naravno oni ga opsuju i nastave sizifov posao.Bem ti budale. Komsija jutros od 5 do skoro 7 cistio sneg i pokusavao da upali svog punta,i da radi u susednoj drzavi do tada je mogao uveliko stici busom.kolko su ljudi glupi strasno. A ako ti auto treba da bi radio posao? Meni je i ako ću biti u kancelariji draže da se isparkiram, kad nosim laptop, torbu, ovih dana i torbetinu sa alatom. Don't ask. Bilo kako bilo, ne klepetaj. A u medjuvremenu, prokišnjava mi u sobu. Do muda. Dal ću otputovati za praznike stoji pod znakom pitanja. Jeej, zimska idila. A ono što je pozitivno u svemu ovome je što više ne moram piti sama, makar do proleća. Edited February 13, 2012 by Machka Naopachka
Fapril ethereal Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Kad smo već kod Đekne.. http://www.kurir-inf...domu-181438.php kakav covek..romantican u 90 godina..moj naklon
iron will Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 ETF: pozdrav iz Niksica: НЕ КАЖЕ СЕ НИКШИЋ НЕГО ОНОГОШТ
johnnyzzz Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 A ako ti auto treba da bi radio posao? Meni je i ako ću biti u kancelariji draže da se isparkiram, kad nosim laptop, torbu, ovih dana i torbetinu sa alatom. Don't ask. mene nerviraju ljudi koji ne očiste ništa ispred/iza točkova nego samo sednu u auto i krenu da verglaju i poliraju rupu dok im točkovi propadaju sve dublje dok auto u potpunosti ne legne na sneg a onda očekuju od prolaznika da ih vade iz rupe... malopre sam trojicu vadio iz snega, jedan je ispredjeg točka, ne, ispred haube imao gomilu snega visoku jedan metar i čudio se što neće da krene...
Machka Naopachka Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Jebi ga, ne umeju ljudi.. ja nekako imam strpljenja da ih sačekam, pripomognem... juče i jutros je bilo gadno, danas popodne je podnošljivo, raznelo se malo
BLAGOJE Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 НЕ КАЖЕ СЕ НИКШИЋ НЕГО ОНОГОШТ NE KAZE SE ONOGOST NEGO NAPUSI MI SE KURCA 2 1
Night's Blood Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Mi na ulici vise nemamo mesta za sneg iz dvorista.
Recommended Posts