Jump to content

Recommended Posts

Posted

Manje od 15 C i pada kisha.

... Na vreme sam namazala kozne jakne i mantile :)

Pravo vreme za ucenje.

I kuvanje rucka :)

Tokom leta stvarno retko kuvam a kad moram strpam nesto u mikrotalasnu.. A sad milina jedna.. Jos malo pa cu i pitu da pravim i slicne stvari :)

Posted
Tražiš muu... ovaj žeeenu?

Trazim da vidim kako drugarica kuva, da li se hvali bez razloga ili stvarno zna znanje...ja cu to, kao strucnjak, da ocenim :D

Posted (edited)

Ja se ko picka smrzavam kuci...lije ova jebena kisa ko luda...ni po 'leb ne mogu da odem !! Umrecu od gladi :sad:

Inace....vise volim kad zahladi...mozes da se ugrejes na milion nacina....dok kad je vruce, nema ni jednog nacina da se ohladis !!

Ali kisa, uh :violent:

Mada....nema lepseg nista od snega....jao, jedva cekam da opet padne... :wub:

Edited by RaVeN
Posted
Mada....nema lepseg nista od snega....jao, jedva cekam da opet padne... :wub:

Ja se vec plasim za sneg..kao da ga je sve manje. Valjda ce ga biti ove zime, pa da sve bude belo.. :icon_sigh:

Posted
zasto ljudi ne gotive sneg?

Zato sto se kod nas 80% ljudi pali na leto, vrucine, plaze, kupanje, golotinju, znoj, zdravka colica i sl. Palim se i ja na ponesto od toga, ali vise volim zimu i sneg. :)

Najjaca mi je kombinacija snega i magle..uf..

Evo covek kaze da je video posten sneg u BG-u '95.. ja sam jos posle toga vidjao posten sneg, ali naravno, ne po gradovima.

Posted (edited)
Zato sto se kod nas 80% ljudi pali na leto, vrucine, plaze, kupanje, golotinju, znoj, zdravka colica i sl. Palim se i ja na ponesto od toga

na Zdravka Colica???? ;)

Edited by april ethereal
Posted (edited)
Najjaca mi je kombinacija snega i magle..uf..

Evo covek kaze da je video posten sneg u BG-u '95.. ja sam jos posle toga vidjao posten sneg, ali naravno, ne po gradovima.

jao,sneg i magla kad se ukrste,nista nije vise tr00 od toga...uuuuuuuuu

a zasto ti ne skines taj letnji avatar,pa da stavis ovako neki zimski kao moj? ;)

Edited by april ethereal
Posted
jao,sneg i magla kad se ukrste,nista nije vise tr00 od toga...uuuuuuuuu

a zasto ti ne skines taj letnji avatar,pa da stavis ovako neki zimski kao moj? ;)

mnogo mocno bre..

a bas razmisljam da promenim avatar..stavicu nesto hladnije svakako haha.

kakvu glupost?

Ovo:

''Evo covek kaze da je video posten sneg u BG-u '95.. ja sam jos posle toga vidjao posten sneg, ali naravno, ne po gradovima.''

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...