Jump to content

Vrućina, 'ladnoća i ostale vremenske (ne)prilike

Dead Man Walking

Recommended Posts

ovde lepo vreme, malo je padala kisa u par navrata ako sve u svemo ugodno je i prilicno vedro

na temu susenja robe, masine za pranje/susenje su pojeftinile u poslednjih 3-4 godine i jako se isplati stedeti za neku do 35k mislim da ima za toliko.

Bio neki frp na NBG i gm kaze "bije monsun moracete da nadjete skloniste inace ste u velikom kurcu"

Zavrsio se session, izasli iz zgrade, ne mozemo da predjemo ulicu od jezera ispred zgrade.

Prokleta okolina Pohorske ulice -.-

• Downvote 1

@Хавок: Јеботе, још питаш! Увек! Могу чак можда и пар људи да исцимам. Ако затреба, наравно.

А остали, јебите се. Престаните да улећете кад причам са госпођицом. :haha:

Edited by Јарослав

Well, uvek je zanimljivo igrati sa novim ljudima... Javicu ti, moram jos brdo stvari da ispisem i iscrtam, u principu racunam da bi to moglo da pocne za oko mesec i po dana (ispiti and shit), ali why not, predlozi ekipi pa ce vidimo :D

Ja sam uvek za ^^

• Downvote 1

na temu susenja robe, masine za pranje/susenje su pojeftinile u poslednjih 3-4 godine i jako se isplati stedeti za neku do 35k mislim da ima za toliko.

koje traćenje resursa

trošiti struju za sušenje veša, a može za džabe da se osuši

Well, uvek je zanimljivo igrati sa novim ljudima... Javicu ti, moram jos brdo stvari da ispisem i iscrtam, u principu racunam da bi to moglo da pocne za oko mesec i po dana (ispiti and shit), ali why not, predlozi ekipi pa ce vidimo :D

Ja sam uvek za ^^

Одлично. ^_^ Таман ми одговара термин. :da:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...