Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nadas se da dodje do neceg neprirodnog?

Vratite nam sunce & vrućinu, padam u depresiju!

Počeću da slušam Dark Funeral ...

haha, predji na Katatoniu..

Edited by Hvit Varg
Posted

Upravo sam se vratila sa casa voznje.

Ok j asam Beogradski fenomen :) najbolje i najsmirenije vozim iskljucivo po kishi.

na mene kisha blagotvorno deluje, za razliku od leta kada lakse padam u smor i aka depresiju...

Kisha je lek, obozavam kishu i ladno.

Zelim jednom da odem na mesec dva u London cisto da proverim da li stvarno volim kishu :)

Posted
Zelim jednom da odem na mesec dva u London cisto da proverim da li stvarno volim kishu :)

Idi bolje negde jos severnije, Irska i to. Bice ti to pravi test :zuba:

Posted
Idi bolje negde jos severnije, Irska i to. Bice ti to pravi test :zuba:

Ja ako odem u Irsku necu se trezniti niti izlaziti iz paba.. mada opet, mozda upadnem u jarak i pocnem da psujem kishu jer je jarak pun vode :)

Posted

možda tripujem ali reko bi da se skraćuju prelazna doba tj. iz zime uskačemo naglo u leto pa iz leta u zimu. nedostaju mi proleće i jesen od po cca tri metra dana kao i raspoloženja koja uz njih idu.

ako je tačno da se klima određenog podneblja odražava na mentalitet populacije, onda to kod nas ne izlazi na dobro. ili totalna otupelost i apatija ili predrkanost i padanje u vatru na keca.

ne valja kad klima guši i sputava ceo spektar raspoloženja za koje je ljudsko biće sposobno. zato je dobro seliti se češće i živeti u različitim klimatskim zonama. recimo, tri godine na Aljasci, dve na Tajlandu, godinu i po u Škotskoj, dve u Emiratima. pa onda nazad u Srbiju, pa kad se smoriš opet jednu turu odradiš.

Posted
možda tripujem ali reko bi da se skraćuju prelazna doba tj. iz zime uskačemo naglo u leto pa iz leta u zimu. nedostaju mi proleće i jesen od po cca tri metra dana kao i raspoloženja koja uz njih idu.

Da, ovo je skroz tacno. Prelazna doba kao da nestaju a temperature se naglo menjaju. Stariji to bolje znaju.

Posted
možda tripujem ali reko bi da se skraćuju prelazna doba tj. iz zime uskačemo naglo u leto pa iz leta u zimu.

Pa to se primetno desava vec zadnjih 5+ godina. Proleca i jeseni malte ne i nema.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...