Jump to content

Recommended Posts

Posted

Radi onaj aparat Raid-ov sa bocicom, 100%. Koristim ga vec godinama, radi posao. Komarci ko naduvani, ne znaju gde lete, udaraju u zid i slicno xD

Posted

Hence ako

Nego, da ne pitam tamo po nauci, rade li ova govna sto bozem rasteruju komarce ultrazvukom ili jok?

U piceriji gde sam radila koriste takav aparat i kazu da ima efekta.

Posted (edited)

@Shinigamy

Imam papagaje na gajbi pa ne bih da ih jebavam time. Al' eto taman sam ih pre par dana otpremio u Prokuplje, pa bih mogao da probam to. Ovde iam neko ultrazvucno govno, ubodeno na steker, a 2.5 metra odatle me gleda 50 komaraca sa zida i plafona, i smeju mi se.

U piceriji gde sam radila koriste takav aparat i kazu da ima efekta.

Ma prislonim mu na uvo produzni sa ubodenim uredjajem, majke mu ga, ne daje znake da mu smeta. :haha:

Edited by Demon Seed
Posted

@Shinigamy

Imam papagaje na gajbi pa ne bih da ih jebavam time

Pa ne bi valjalo ni ti da si u prostoriji kada iskoristiš sprej.

Izađite i ti i papagaju na 10 minuta. Posle provetri... i to je to.

A taj sprej samo valjda šljaka protiv muva i komaraca, ne verujem da bi imao efekta, na recimo: pčelu, a kamoli na papagaja.

Posted

Evo ti sa teme artificijelnih identita gde se zajebo i iskucao :haha:

Ta ultrazvucna sranja ne rade nikakav posao... Samo dobra reklama, nista drugo. Hemija je keva. Papagajima nece da bude nista, opusteno mozes da koristis. Ima efekta samo na insekte.

Posted

Sprej obično ima neku supstancu koja napada nervni sistem insekta, pa ne znam da li na neki način može da se proceni na šta će delovati a na šta ne, sem ako se neko baš razume u nervne sisteme insekata :D Ali da, racionalno je pretpostaviti da je papagaj dovoljno drugačija živuljka :)

Posted

Jeste racionalno pretpostaviti, naravno da ne mislim da ce na papagaje delovati istim mehanizmom kojim deluje na komarca, ali su pesticidi generalno toksicne supstance, verovatno nije isto delovanje na coveka od 80 kila i na papagaja od 35 grama, a plus sto im se razlikuju i mehanizmi ciscenja od toksina, generalno imaju osetljiv respiratorni trakt, ne preporucuje se cak ni upotreba bilo cega u aerosolu u njihovoj blizini, nikakvi osvezivaci i tako to, a posebno svi ti pticari kazu da se izbegavaju otrovi za insekte koji se pustaju u vazduh. Da ne drvim dalje o pilistorcima, kao sto Stolet gore pomenu nervne sisteme insekata, za dalje tupEnje je potrebno konsultovati strucnu literaturu...

Eto npr, te zajebancije kao gorepomenuti Raid nisu preporucljive ni za (ljudske :D) bebe, tako lopovi i nalaze kupce za ova ultrazvucna smeca. :haha:

Posted (edited)

A taj sprej samo valjda šljaka protiv muva i komaraca, ne verujem da bi imao efekta, na recimo: pčelu, a kamoli na papagaja.

Raid za muve mi je ubio buba svabu, your argument is invalid :mhihi:

Doduse naprskala sam pola konzerve i prvih pola h je bila prilicno besna... :haha:

Edited by MissionVao
  • Upvote 1
Posted

добар геноцид над големим инсектима је попут доброг секса.

прво их испрскаш са бар пола канистера само да би на крају морао и да их лупиш. канистером. по оку.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Pre neko veche me j ejedna bubashvaba pratila do stana, video sam je kako utrchava za mnom dok sam zatvarao vrata. Nashao sam je, naprskao sa nekakvim "Raidom" i crkla je. Onda sam ostatak stana naprskao, pa sam nocio kod mame :haha:

Sinoc sam zatekao buba rusu (Rusa? Jebena Blatella germanica, a zovemo je kao Ruse) u stanu, shto dovodi do zakljuchka da sprej nije efikasan i da mi je dzaba shto zivim pri shumi u kojoj ima gadnijih stvari koje klopaju ova govna.

Posted

Ma najbolja stvar za sve te AAAAAA bube su oni Raid hoteli, samo sto moras da im prosiris otvore nozem da bi i fatass bube mogle da udju. Fora je nazderu se tog otrova koji ne deluje odmah nego tek kad se vrate u jazbinu i onda kad crknu les im postane otrovan pa pobiju sve ostale bube (to sve naravno u teoriji). Bottom line, od kako to kupujem nisam videla ni jednu buba svabu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...