Jump to content

Recommended Posts

Posted

каква дивота од времена, управо сам био напољу у бермудама и танком дуксу <3

Zato ćeš u martu da spavaš sa kapom i vunenenim čarapama, zima je kao Lanisteri, nikad nije ostala dužna.

• Downvote 1
Posted

sećam se da je išlo pretprošle godine u ns-u i do -27, verovatno ni u ostatku srbije nije bilo bolje.

Bilo je pretprošle godine toliko. Išao sam u bolnicu na nameštanje kostiju, a matori zaboravio da sipa antifriz, pa nam se smrzla kola, jbt, sediš u kolima, a termometar pokazuje -27, smrzo se k'o pička. Al' sam se zato brzo preznojao kad je doktor krenuo da mi namešta polomljen prst. :haha:

• Upvote 1
Posted

Bilo je pretprošle godine preko minus dvadeset, i to u februaru. Znam jer nismo išli u školu dve nedelje.

Sećam se da je bus kasnio sat vremena, mislila sam da ću da crknem. I taman se obradujem jer kažu da je u selu 'malo toplije' tamo krene neka boleština od vetra, lete crepovi sa krovova

Bem ti život, smučila mi se zima od tada

• Upvote 1
Posted

To i jeste idealno vreme za oboljenja i meteoropate. Kad sam bio u Bg prošle nedelje, bolela me glava i ljuljam se ko pijanac.

Kad sam otišao van Bg ko rukom odnešeno, stvarno ogavna zima.

Posted

Brate bolje ovo nego ono pre par godina kad nisi mogao da dises koliko je bio hladan vetar. Ja ne znam dal se negde uci onaj skill disanja kroz sal, ja ga def. nemam

• 3 months later...
  • 5 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...